Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
nečetla sem ale dám oblíbený rodinný
prsíčka naklepat, posolit a na pórku do trouby na 180 asi 20 minut. Pak přidám mraženou zeleninu a potřu trochou tatarky - dá tomu super chuť a necháp péct ještě 10 minut. Pak podliju trochou smetany a nechám dopéct ![]()
bez práce a hodně muziky. Nej příloha obyč. brambor nebo kaše
Prsa na nudlicky osmahni se zeleninou a k tomu brambory. Ty můžou byt pečeny, vařeny, kaše.
Nebo prso v celku, dej na to sýr a udělej si salát ze zeleniny. Nevím, co mas za zeleninu, těžko radit.
Anetko, a jakou máš zeleninu? Můj manžel miluje smažená prsa, na tom na kolečka nakrájený pórek a přes to plátek tvrdého sýra - rozpéct pod pokličkou - mňam. K tomu br. kaši, ale do té dávám smetanu ke šlehání (mamča dělá bez). A nebo klasika vařené brambory, nebo třeba hranolky.
Na ty prsa se dá dát i jiná zelenina - podle toho co máte rádi.
A nebo já dělala včera kuřecí prsa na kari (můj pracovní název). Naložila jsem na hodinku prsíčka do směsi oleje, pepře, soli a větší množství kari - potom osmažit - mňam
. A zeleninku můžete dát jako přílohu
u nás dneska budou kuřecí prsa s česnekem - naklepeš prsa, potřeš hodně česnekem (můžeš posypat i tím v prášku), dáš na troše oleje a vody do trouby - přiklopit druhým pekáčkem. Asi by se daly i na pánvi, ale neradi smažíme. K tomu opéct zeleninu, bramborová kaše.
kuřeci prsa posypat grilovacím kořením opéct na oleji a pak dát na to plátky sýra a zapéct v troubě ![]()
Kureci prsa okorenit, nakrajet brambory. Vse zabalit do alobalu (maso, brambory, zeleninu)
Pect na 200 stupnu hodinu a pul.
Jednoduche a vyborne. ![]()
Scarlett2011 píše:
Kureci prsa okorenit, nakrajet brambory. Vse zabalit do alobalu (maso, brambory, zeleninu)
Pect na 200 stupnu hodinu a pul.
Jednoduche a vyborne.
To děláme v létě na grilu - mňamka ![]()
Holky, mě kvůli vám honí mlsná ![]()
A proč ne prostě kuřecí stejky zapečené se sýrem, k tomu vařené nebo šťouchané brambory a jako obloha zelenina? ![]()
Anetka K. píše:Romanetka píše:Já vím, ale mě nic nenapadáAnetka K. píše:Vždyt kuřecí prsa jsou skoro nejuniverzálnější jídloAsi dneska bude na večeři suchý rohlík
Však tady máš spoustu variant, stačí si jednu z nich vybrat
.
Já vím, ale mě nic nenapadá