Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Bud prsa naplnit a udělat kuřecí kapsy, můžeš použít sýr i zeleninu, nebo maso na kostičky se zeleninou…k obojímu jde brambor
jinak mě toho moc nenapadá ze 4 surovin ![]()
Příspěvek upraven 09.02.12 v 15:12
Zapekla bych to a zalila vajíčkem
. Osmahla bych maso, zeleninu, povařila brambory, pak dala do zapékací misky, zalila vajíčkem a dala zapéct.
ja miluju brambory na platky, prokladany kurecim masem a zeleninou, zality smetanou a upeceny v troube ![]()
Romanetka píše:
Bud prsa naplnit a udělat kuřecí kapsy, můžeš použít sýr i zeleninu, nebo maso na kostičky se zeleninou…k obojímu jde brambor
Kapsy ne. Ale možná to maso se zeleninou ![]()
LUaPE píše:
ja miluju brambory na platky, prokladany kurecim masem a zeleninou, zality smetanou a upeceny v troube
To já taky, ale nemám smetanu ![]()
Prsa obalit v hladké mouce s oblíbeným kořením, zprudka opéct z obou stran, potom osolit, nahoru dát plátek sýra (pod něj můžeš kompotovaný ananas, broskev nebo žampiony. Přikrýt pokličkou a nechat sýr roztéct. k tomu vařený brambor a zelenina na oblohu. Jednoduché, rychlé, dobré ![]()
Smetanu nebo tekutou šlehačku náhodou nemáš? V tom případě je dobré jídlo zapečená kuřecí prsa - zelenina jako podklad, prsa naklepat, nasolit, zvlášť nechat zatáhnout na pánvičce, dát na zeleninu,zalít smetanou a posypat sýrem, zapéct.
Jdou k tomu brambory i rýže, případně hranolky nebo krokety.
Nebo taky kuřecí prsa v sýrovém těstíčku, zeleninu jako přílohu.
Anetka K. píše:LUaPE píše:To já taky, ale nemám smetanu
ja miluju brambory na platky, prokladany kurecim masem a zeleninou, zality smetanou a upeceny v troube
tak neco na zpusob ciny ![]()
Romanetka píše:
Holky, vy šidíte a přidáváte si suroviny![]()
![]()
Vidím vidím
Anetka K. píše:Asi dneska bude na večeři suchý rohlík
Vždyt kuřecí prsa jsou skoro nejuniverzálnější jídlo ![]()
Poradíte mi nějaký recept?
Mám doma brambory, kuřecí prsa, zeleninu a tvrdý sýr. Mě nic nenapadá