Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli můžu zamrazit vakuově balenou šunku?A když jo, mám ji raději přendat třeba do sáčku nebo ji nechat v původním obalu?
Díky za odpovědi ![]()
Ja som ju prebalovala do alobalu. Akurat ta sunka uz potom nie je dobra na chleba, davala som ju na pizzu a do masovych zavitkov.
No tahle má 98% masa tak by nemusela být po rozmrazení taková vodová tak by snad na chleba šla ![]()
Ono neslo o to ze by bola vodova, ale mrazak vytahuje vodu a tak bola taka … sucha … ono je predsa uz len nakrajana na tenucko, takze ta voda z nej vyjde lahsie … ale ved vyskusaj, uvidis. My sme doma asi moc rozmaznani, co sa jedla tyka.
Bábi Zlopočasná píše:
Ja som ju prebalovala do alobalu. Akurat ta sunka uz potom nie je dobra na chleba, davala som ju na pizzu a do masovych zavitkov.
Nepřebaluj nech to v tom zavakuovaném sáčku je to lepší. Po rozmražení už opravdu není na chleba, protože ten mráz to maso poškodí
Stensa píše:
No tahle má 98% masa tak by nemusela být po rozmrazení taková vodová tak by snad na chleba šla
Myslíš tu z lidlu? tu mrazím normálně, pak ji jíme i na chleba. Není to sice úplně stejný, jako čerstvý, ale dobrý to je
(nepřebaluju)
Šunku mrazím - kvalitní, kupujeme jen kvalitní uzeniny, ale potom ji používám už jen do zapečených těstovin nebo brambor, na chleba nám to nechutná. Ani ta vakuově balená zamražená.
Take mrazim, ale na chleba fakt neni dobra, je takova nejedla..ale do jakychkoliv pokrmu vyborna. ![]()
Jak už bylo napsáno.Na chleba není potom dobrá.Do jídla ujde.
Já na to zas tak citlivá nejsem,ale co se týká té šunky,tak ta mi rozmražená z mrazáku fakt nechutná.
Já osobně jí nemrazím.Někomu to třeba vadit nemusí.
Byla to kuřecí něco jako debrecínka,takže taky skoro 100%maso.