Zamrazit šunku

1666
8.2.12 19:43

Zamrazit šunku

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli můžu zamrazit vakuově balenou šunku?A když jo, mám ji raději přendat třeba do sáčku nebo ji nechat v původním obalu?
Díky za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.2.12 19:46

Ja som ju prebalovala do alobalu. Akurat ta sunka uz potom nie je dobra na chleba, davala som ju na pizzu a do masovych zavitkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.2.12 19:48

No tahle má 98% masa tak by nemusela být po rozmrazení taková vodová tak by snad na chleba šla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 19:53

Ono neslo o to ze by bola vodova, ale mrazak vytahuje vodu a tak bola taka … sucha … ono je predsa uz len nakrajana na tenucko, takze ta voda z nej vyjde lahsie … ale ved vyskusaj, uvidis. My sme doma asi moc rozmaznani, co sa jedla tyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
8.2.12 20:01
:palec: :palec: také tak nebo do omáček atd
Bábi Zlopočasná píše:
Ja som ju prebalovala do alobalu. Akurat ta sunka uz potom nie je dobra na chleba, davala som ju na pizzu a do masovych zavitkov.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
8.2.12 20:04

Nepřebaluj nech to v tom zavakuovaném sáčku je to lepší. Po rozmražení už opravdu není na chleba, protože ten mráz to maso poškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.2.12 20:40
Stensa píše:
No tahle má 98% masa tak by nemusela být po rozmrazení taková vodová tak by snad na chleba šla :think:

Myslíš tu z lidlu? tu mrazím normálně, pak ji jíme i na chleba. Není to sice úplně stejný, jako čerstvý, ale dobrý to je :palec: (nepřebaluju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
8.2.12 20:50

Šunku mrazím - kvalitní, kupujeme jen kvalitní uzeniny, ale potom ji používám už jen do zapečených těstovin nebo brambor, na chleba nám to nechutná. Ani ta vakuově balená zamražená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.12 21:57

Take mrazim, ale na chleba fakt neni dobra, je takova nejedla..ale do jakychkoliv pokrmu vyborna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
8.2.12 22:47

Jak už bylo napsáno.Na chleba není potom dobrá.Do jídla ujde.
Já na to zas tak citlivá nejsem,ale co se týká té šunky,tak ta mi rozmražená z mrazáku fakt nechutná.
Já osobně jí nemrazím.Někomu to třeba vadit nemusí.
Byla to kuřecí něco jako debrecínka,takže taky skoro 100%maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí