Kuří oko u dítěte

299
14.11.23 07:35

Kuří oko u dítěte

Dobrý den, může níž dítě - 8 let- kuří oko? Moje dcera před třemi lety měla něco na plosce nohy, zdravotní sestra u kožního lékaře mi po telefonu řekla, že děti je nemívají. Byla to bradavice a tu vypálili. Teď si stěžuje syn, na plosce nohy má různé tři menší jakoby pupínky. Že by se mu udělalo tolik bradavky najednou tomu moc nevěřím. Dermatologovi samozřejmě zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
14.11.23 07:45
@mababa232 píše:
Dobrý den, může níž dítě - 8 let- kuří oko? Moje dcera před třemi lety měla něco na plosce nohy, zdravotní sestra u kožního lékaře mi po telefonu řekla, že děti je nemívají. Byla to bradavice a tu vypálili. Teď si stěžuje syn, na plosce nohy má různé tři menší jakoby pupínky. Že by se mu udělalo tolik bradavky najednou tomu moc nevěřím. Dermatologovi samozřejmě zavolám.

Tak dej fotku, to zní jako bradavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9818
14.11.23 07:47

Kuří oko je reakce na mechanické dráždění na noze, většinou nebývají vedle sebe. To budou spíše bradavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
14.11.23 07:49
@Doctus píše:
Kuří oko je reakce na mechanické dráždění na noze, většinou nebývají vedle sebe. To budou spíše bradavice.

Oni nejsou vedle sebe, jedno má nahoře u palce, další uprostřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23128
14.11.23 08:29

Bradavice, hrozně se to rozlejzá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 09:38

Co to je?

Ahoj, může tohle být kuří oko? Či co to je? Mám to na obou nohách pod ukazovackem, na pohmat i při chůzi je to bolestivé. Je to „tvrdle“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA