Červené fleky s pupínky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
12.11.23 20:35

Červené fleky s pupínky

Dobrý den chci se zeptat dceři ( 2roky ) se od pátku po celém těle dělají velké červené fleky a v tom pupínky zmizí a pak se zase objeví na jiném místě nevíte co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
12.11.23 21:47

Vypadá to neco jako kopřivka. Podle mě je to alergie. Tohle se mi dělá na rukách, pokud pohladim kočku či psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.11.23 21:51
@xxprincesscz píše:
Vypadá to neco jako kopřivka. Podle mě je to alergie. Tohle se mi dělá na rukách, pokud pohladim kočku či psa.

Alergická není byli jsme na alergu a nic nenašly a jako kopřivka mi to nepřipadá ono to zmizí a pak se to udělá zase jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
12.11.23 21:53
@Libuš1234 píše:
Alergická není byli jsme na alergu a nic nenašly a jako kopřivka mi to nepřipadá ono to zmizí a pak se to udělá zase jinde

A co jí dělaly za testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.11.23 22:01
@xxprincesscz píše:
A co jí dělaly za testy?

pyly, plísně, srst zvířat, roztoči z domácího prachu oříšky mléčné výrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
12.11.23 22:31

Co prášek neměnilas? Taky mi to přijde jako kontaktní alergie. Ty vyrážky provázející dětské nemoci přece takhle hned nemizí :think:

• Citovat
  • Upravit
14695
12.11.23 23:28
@Libuš1234 píše:
Alergická není byli jsme na alergu a nic nenašly a jako kopřivka mi to nepřipadá ono to zmizí a pak se to udělá zase jinde

Kdyz mela dcera koprivku z jidla, ktere predtim mnoho mesicu bez problemu jedla, tak se ji taky udelala, za par hodin zmizela, pak se udelala jinde. Vypadala presne takto. A tu rekaci mela pouze na to jidlo z jedne konkretni sarze. Po 2 dnech si to jidlo ze stejne sarze dala druha dcera - a opet koprivka. A vlastne diky tomu jsem prisla na zdroj te alergie.

Vzhledem k tomu, jak se k problemu postavil vyrobce, jsme od nej prestali kupovat. A na tento vyrobek (jahodovy kefir) od jine firmy nikdy nemel nikdo z rodiny reakci.

Jo a ta koprivka ji nesvedila, vubec o ni nevedela, a to ji jednu chvili mela prakticky po celem tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
13.11.23 04:08
@Libuš1234 píše:
pyly, plísně, srst zvířat, roztoči z domácího prachu oříšky mléčné výrobky

Myslela jsem jak ji testovali. Každopádně tohle je hodně málo. Alergie může být na cokoliv. U malých dětí se prej nejlépe testuje odebráním krve, holka na tom bylauz 3×, víceméně na nic alergie nevyšla, jen hraniční hodnoty. Ale i tak má klasické problémy jako při alergii, musíme prat v eco šetrných prostředcích, ty avivaze atd vadí asi nejvíc a na to ti nikdo test neudělá. Já bych dala kapky na alergii a začala zkoumat co vadí. Divím se, že vám k tomu nikdo nic takhle neřekl. Určitě bych teď vynechala velké alergeny, jako jsou právě ty oříšky, med, čokoláda, atd.
Ale já mám třeba takovou reakci i po melounu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.11.23 08:50
@xxprincesscz píše:
Myslela jsem jak ji testovali. Každopádně tohle je hodně málo. Alergie může být na cokoliv. U malých dětí se prej nejlépe testuje odebráním krve, holka na tom bylauz 3×, víceméně na nic alergie nevyšla, jen hraniční hodnoty. Ale i tak má klasické problémy jako při alergii, musíme prat v eco šetrných prostředcích, ty avivaze atd vadí asi nejvíc a na to ti nikdo test neudělá. Já bych dala kapky na alergii a začala zkoumat co vadí. Divím se, že vám k tomu nikdo nic takhle neřekl. Určitě bych teď vynechala velké alergeny, jako jsou právě ty oříšky, med, čokoláda, atd.
Ale já mám třeba takovou reakci i po melounu. :nevim:

Doktor říkal že má parazita v sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.24 16:34

@Libuš1234 Dobrý den, jak to u vás dopadlo? Momentálně to řeším s mladším synem. Dr teda že kdyby se to dělalo i za 14 dní, mám ji dát vědět. Ale dělá se mu to už snad měsíc.. pupínek a zase zmizí, pak je třeba zase jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí