Kurýr u rohlík.cz

Anonymní
18.10.18 00:12

Kurýr u rohlík.cz

Ahoj, nemá někdo z vás zkušenost s prací jako kurýr u rohlík. cz? Nebo váš přítel/manžel? Přítel byl na pohovoru a řekli mu, že průměrný výdělek je cca 30 000 Kč, ale to se mi moc nezdá, proto bych chtěla vědět, kolik kdo byl schopný vydělat, abychom měli reálnou představu. Mockrát díky za každou radu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
18.10.18 02:03

Řeknu to takhle. Za 2 roky pravidelných nákupu cca 3× do měsíce jsem žádného kurýra neviděla 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
18.10.18 07:27

@Alkata přesně tak! Posledně nám dokonce kurýr věnoval vizitku, že se krom tohoto zaměstnání věnuje i finančnímu poradenství, tak kdybysme něco potřebovali, ať se ozvem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 23:19

...

@Anonymní píše:
ja spis myslim ze bude rad kdyz dostane 15000 cistyho na ruku za mesic a nebude pritom slouzit 12 hodinove smeny nebo tahat bedny mineralek nekam do 12patra bez vytahu.
Mozna tak nejaky manager tech kuryru, ktery je honi a hlida si prijde na 30, ale kuryr asi ne.
Znamy delal u Kolonialu, a tam se ti lide docela rychle tocili, pritom dodavky meli pekne, velka kabina, cesty naplanovane, v lete meli klimatizaci, horko jim nebylo, ale platili malo, jezdeni a parkovani v centru byla hruza, couvani napr v uzkych ulickach, stiznosti kdyz jim ve skladu popletli zbozi a nekomu misto bananu dali mrkev nebo pomerance, to vsechno museli resit a casto pak i zaplatit ze svyho.
Stejne jako pokuty za parkovani, stani na modrejch zonach a podobne.
Lidi prej radej pracuji jako kuryri napr DHL, PPl, ale tam je to taky velmi spatne placene, stres velkej a cestu s balikama aby si ti chudaci ridici planovali sami. Kdy a jak, to je kazdymu jedno.

Sorry, ale musim reagovat, protoze vis uplny pr. d o tom co pises. Pracuju jako kuryr u rohliku pres dva roky a vyeelavam si kolem 50 tisic.. jsou lidi co si tam vydelaji 100.. je to tezka prace, ale ty prachy si vydelas kdyz nejsi lina lemra..

Příspěvek upraven 15.11.21 v 18:47

• Citovat
  • Upravit
2450
13.5.19 23:22

Ahoj anonymni, co vsechno obsahuje napln tvoji prace? Sla bych do toho hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 23:30
@Renca8 píše:
Ahoj anonymni, co vsechno obsahuje napln tvoji prace? Sla bych do toho hned

Tak si jeste jednou precti co jsem psal a trochu zagoogli..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.19 23:42
@Renca8 píše:
Ahoj anonymni, co vsechno obsahuje napln tvoji prace? Sla bych do toho hned

Ale pocitej s minimalne 12h.. jsou dny kdy delas 18h.. ale za 15-17 dni v mesici das tech 50.. zas to je na zivnost, takze nemoc nikoho nezajima.. dovolena=nasetri si, nikdo ti ji neproplati..priprav se na tezkou praci kdy nejakej kokos chce vynest 15 tadekn do 6. Patra bez vytahu.. priprav se na skoro zadnou oporu ze strany vedeni.. delas proste na sebe a kazda chyba se nese s tebou a trva to nez se vyzehli..priprav se na deme.nti zakazniky, ktery bys nejradeji dala pesti..na druhou stranu nebudes se nudit, vydelas si hodne penez, da se hodne domluvit-zalezi na tobe.. pro holky bych to nedoporucoval, ale jsou tam takove, i hezke, co to vydrzeli dlouho.. kazpopadne ta prave te bude stvat, s tim pocitej..

• Citovat
  • Upravit
10251
14.5.19 05:48

Z pohledu zákazníka - všichni kurýři, kteří mi zatím nákup přivezli, tak byli milí, překvapila mě jedna drobná slečna, která mi dotáhla tašky. Vždy nechávám cca 50,– od cesty. Pokud dělá 12 hod. denně, 4-5 doručení za hodinu a průměrné dýško je 30, je to při 20 denní šichtě 32.400,– korun nedaněného příjmu + příjem od Rohlíku, takže těch 50 měsíčně je nejspíš reálných. Ale práce to nebude vůbec lehká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 07:39
@Premek_Orac píše:
Z pohledu zákazníka - všichni kurýři, kteří mi zatím nákup přivezli, tak byli milí, překvapila mě jedna drobná slečna, která mi dotáhla tašky. Vždy nechávám cca 50,– od cesty. Pokud dělá 12 hod. denně, 4-5 doručení za hodinu a průměrné dýško je 30, je to při 20 denní šichtě 32.400,– korun nedaněného příjmu + příjem od Rohlíku, takže těch 50 měsíčně je nejspíš reálných. Ale práce to nebude vůbec lehká.

30-40 doruceni za den.. kdyz mas dobre vysledky, tak 60-70 kc za zakazku.. z dysek si clovek vydela tak max 10t.

• Citovat
  • Upravit
10251
14.5.19 08:48
@Anonymní píše:
30-40 doruceni za den.. kdyz mas dobre vysledky, tak 60-70 kc za zakazku.. z dysek si clovek vydela tak max 10t.

Fakt tak málo? To dělá průměrné dýško 15 korun? Ty bláho, jestli já na Vás nejsem moc štědrej :-)
No doručovat zboží vč. přejezdů, předání atd. v průměru každých 20 minut, to je tedy fofr… Máš můj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 10:31
@Premek_Orac píše:
Fakt tak málo? To dělá průměrné dýško 15 korun? Ty bláho, jestli já na Vás nejsem moc štědrej :-)
No doručovat zboží vč. přejezdů, předání atd. v průměru každých 20 minut, to je tedy fofr… Máš můj obdiv.

Tak lepsi nez nic a to dysko vzdy potesi :) jinak je to spis tak co 10 minut jedna zakazka.. pak jeste travis cas na skladu, kde vsechny ty tadky ty sam nakladas do auta. Driv jsme si ty tadky i sami sbirali, to pak clovek prisel domu uplne vyflusanej.. kazdopadne nic hroznyho oproti chudakum ukrajincum co delaji ve skladu za minimalne 2× mensi plat.. pred tou razii od cizinecke policie tam na ne dokonce z megafonu rvali at pridaji a makaji vic, bylo nechutny.. kdYz je pak odvezli, tak ti vedouci co na ne rvali sli vypomahat do skladu, protoze nebyly lidi.. a po 6 hodinach byly na prasky z te prace a fnukali, blbci.. pak jsou prave lidi co delaji 55 a vic zakazek za den, ale to vstavas tak v 5 rano a domu prijedes v 11,12 vecer, ale tech moc neni no, se neda takhle delat casto, tihle lidi si prave uz pomahaji trochu nejakejma drogama, ale kdyz mas dluhy..

• Citovat
  • Upravit
15421
14.5.19 10:38
@Premek_Orac píše:
No doručovat zboží vč. přejezdů, předání atd. v průměru každých 20 minut, to je tedy fofr… Máš můj obdiv.

Taky dávám spíš těch 50 korun dýško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
14.5.19 10:58

Určité kuryri, kteří pracují v Praze a makaj, mají 50.000. Vic už je hodně na ukor všeho. Jak je to jinde nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
14.5.19 11:40
@Anonymní píše:
Tak lepsi nez nic a to dysko vzdy potesi :) jinak je to spis tak co 10 minut jedna zakazka.. pak jeste travis cas na skladu, kde vsechny ty tadky ty sam nakladas do auta. Driv jsme si ty tadky i sami sbirali, to pak clovek prisel domu uplne vyflusanej.. kazdopadne nic hroznyho oproti chudakum ukrajincum co delaji ve skladu za minimalne 2× mensi plat.. pred tou razii od cizinecke policie tam na ne dokonce z megafonu rvali at pridaji a makaji vic, bylo nechutny.. kdYz je pak odvezli, tak ti vedouci co na ne rvali sli vypomahat do skladu, protoze nebyly lidi.. a po 6 hodinach byly na prasky z te prace a fnukali, blbci.. pak jsou prave lidi co delaji 55 a vic zakazek za den, ale to vstavas tak v 5 rano a domu prijedes v 11,12 vecer, ale tech moc neni no, se neda takhle delat casto, tihle lidi si prave uz pomahaji trochu nejakejma drogama, ale kdyz mas dluhy..

Tak asi prostě platí, že vždycky ty peníze jsou něčím vykoupený… Nakonec ta jejich hodnota není tak nespravedlivá, jak se často lidem zdá. Fakt mám k lidem, kteří tyhle zápřahy zvládají a ještě jsou u toho milí velký respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.19 10:52
@Anonymní píše:
Ale pocitej s minimalne 12h.. jsou dny kdy delas 18h.. ale za 15-17 dni v mesici das tech 50.. zas to je na zivnost, takze nemoc nikoho nezajima.. dovolena=nasetri si, nikdo ti ji neproplati..priprav se na tezkou praci kdy nejakej kokos chce vynest 15 tadekn do 6. Patra bez vytahu.. priprav se na skoro zadnou oporu ze strany vedeni.. delas proste na sebe a kazda chyba se nese s tebou a trva to nez se vyzehli..priprav se na deme.nti zakazniky, ktery bys nejradeji dala pesti..na druhou stranu nebudes se nudit, vydelas si hodne penez, da se hodne domluvit-zalezi na tobe.. pro holky bych to nedoporucoval, ale jsou tam takove, i hezke, co to vydrzeli dlouho.. kazpopadne ta prave te bude stvat, s tim pocitej..

Jj, blby, kdyz lidi pisou negativni komenty bez jediny zkusenosti. Jen na zaklade pocitu. Manzel tam ted nastoupil a vsichni ti co jsou tam dele rikaji, ze se da videlat tech 60/70hrubyho, ale jsi tam fakt 13tky. Je to ale super, ze proste kdyz potrebunes, maknes. Kdyz nepotrebujes, das si klidek. Jinde muzes v pracich delat stejnej pocet hodin, jak pako a i tak mas 2× mene.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat