Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer, můžu se zeptat, ty které navštěvovaly nějaký kurz pro asistenty pedagoga, dostávaly jste materiály v tištěné formě nebo jen zaslané pdf a musely jste si je tisknout? děkuji (zaskočilo mne, že za cenu kolik kurz stojí, jsme si museli všechny materiály vytisknout sami) děkuji
Vychovatel, temer vsechno sami tisknout
Asistent, teď vychovatel. Vše si tisknu sama… A ani mě nenapadlo, že by nám to měli dát. Mám i VŠ, ani rám nám nic nedávali.
Dostala jsem tištěný materiál na kurzu. Ale sama jsem popsala celý sešit poznámek. Na VŠ nám nikdo a nic netisknul.
Teď dělám AP, vše mailem v pdf. Ani mě nenapadlo, že by nám měli posílat něco vytištěné. Proč? Tisknout to nemusíš, můžeš se učit z počítače nebo si psát poznámky.
Zakl.- já z toho nedělám problém, jen mně to zarazilo, že už se v dnešní době asi používá vše jen online…
Dobrý večer, můžu se zeptat, ty které navštěvovaly nějaký kurz pro asistenty pedagoga, dostávaly jste materiály v tištěné formě nebo jen zaslané pdf a musely jste si je tisknout? děkuji (zaskočilo mne, že za cenu kolik kurz stojí, jsme si museli všechny materiály vytisknout sami) děkuji