Kurz Asistenta pedagoga-materiály

Anonymní
10.2.22 20:07

kurz Asistenta pedagoga-materiály

Dobrý večer, můžu se zeptat, ty které navštěvovaly nějaký kurz pro asistenty pedagoga, dostávaly jste materiály v tištěné formě nebo jen zaslané pdf a musely jste si je tisknout? děkuji (zaskočilo mne, že za cenu kolik kurz stojí, jsme si museli všechny materiály vytisknout sami) děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65174
10.2.22 20:11
@Anonymní píše:
Dobrý večer, můžu se zeptat, ty které navštěvovaly nějaký kurz pro asistenty pedagoga, dostávaly jste materiály v tištěné formě nebo jen zaslané pdf a musely jste si je tisknout? děkuji (zaskočilo mne, že za cenu kolik kurz stojí, jsme si museli všechny materiály vytisknout sami) děkuji

Vychovatel, temer vsechno sami tisknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
10.2.22 20:15

Asistent, teď vychovatel. Vše si tisknu sama… A ani mě nenapadlo, že by nám to měli dát. Mám i VŠ, ani rám nám nic nedávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.2.22 20:19

Dostala jsem tištěný materiál na kurzu. Ale sama jsem popsala celý sešit poznámek. Na VŠ nám nikdo a nic netisknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8738
10.2.22 21:19

Teď dělám AP, vše mailem v pdf. Ani mě nenapadlo, že by nám měli posílat něco vytištěné. Proč? Tisknout to nemusíš, můžeš se učit z počítače nebo si psát poznámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 21:36

Zakl.- já z toho nedělám problém, jen mně to zarazilo, že už se v dnešní době asi používá vše jen online…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová