Kurz Modeláž gelových nehtů - Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
KURZ MODELÁŽ GELOVÝCH NEHTŮ -LIBEREC
AHOJKY CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT KDE JSTE DĚLALI KURZ A ZA KOLIK. PŘEMÝŠLÍM O KURZU TAK BYCH POTŘEBOVALA PORADIT NĚJAKÝ KDE VÁS TO NAUČÍ A JE ZA ROZUMNOU CENU. DĚKUJI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj zkus se zeptat na facebooku, je tam stránka největšího e-shopu v tomto oboru modelaznehtu.cz. Chodí tam hooodně nehtařek tak poradí. Taky dělám nehty, ale kurz jsem dělala v Praze. Nejlepší je ale na recenzi někoho kdo je dělá už minimálně rok. Já si hned po kurzu myslela jak nebyl skvělý, ale dnes cca 5 let po, bych ho zhodnotila jako hrozný. V podstatě nás naučili jen minimální základ a to ještě ne úplně správně. A to to byl kurz rekvalifikační-tj. pro budoucí profesionály a ještě za 12 tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinka teda přímo modeláž provádí školení. Cena je 1000,– korun v Teplicích, 1500,– Praha. Jsou to kurzy pouze pro vlastní užitek. Rekvalifikační kurz mají za 8000,– a slyšela jsem chválu. Ty jednodenní kurzy nevím, ale počítej, že vás tam bude cca 10-20 a lektorka nebude mít tolik času se věnovat všem dostatečně. Ale zase si nemyslím, že by si prošla kurzem a nevěděla nic. Důležitý je základ, vědět jak udělat pořádnou přípravu a pak trénink. Já je dělám 5 let a stále se něco učím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Krkonosske je studio,kde poradaji i kurzy,primo u tramvajove zastavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rada bych se take zeptala na neco
, bydlim v cizine a moznost 2 mesicniho kurzu bohuzel nemam, ale rada bych se naucila vic nez co se tyce toho 2 dennniho kurzu. Je mozne treba udelat 14 dni a pak jeste nejaky ten tyden. Jde mi taky o vystaveni pracovniho diplomu ( ten se u vas taky vystavuje?
). Predem dekuji za odpoved. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, taky bych se ráda naučila nehty. Můžu poprosit taky o tel. že bys mi řekla co a jak s kurzem?
Moc díky, Lucka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gelovky
Ahojky… Chystám se taky na kur, ale jsem z Liberce a nepříjde mi, že by tu byli nějací dobří školitelé.. Tak si zjišťuji, kdo a jakým stylem učí´.. Mohu se zeptat, u koho jsi v Praze podtoupila kurz a jak dlouho trval a co jsi se zhruba naučila.. Děkuji ti moc za odpověď Ivona
- Citovat
- Upravit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli o tom studiu na Krkonošské víš nějaké info.. Jestli tam opravdu něco naučí.. Díky Ivona
- Citovat
- Upravit