Kurz Sanitářka

Anonymní
13.10.21 08:53

Kurz Sanitařka

Všechny vás zdravím. Prosím kdo poví kde dělal Kurz Sanitaře. Kde je to nejlepší, hodně mist to nabízí, tak chci vybrat ten nej. Pište vaše zkušenosti.

Jak dlouho to zhruba trvá a jestli se to dá skloubit s práci. Budu ráda za jakékoliv rady, informace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
13.10.21 09:34

3 měsíce, Brandýs nad Orlicí.

• Citovat
  • Upravit
884
13.10.21 09:39

4 měsíce, Pardubice. A ano, dělala jsem si kurz a zároveň chodila do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.10.21 09:51

Trvá to kolem 4 měsíců a záleží co děláš za práci, musíš si oddělat nějaké praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
14.10.21 07:39

Dělala jsem kurz ošetřovatel, místo si vyberte podle bydliště. Myslím že to bude všude stejné. S prací se to skloubit dá, jen je to náročné. Prostě jsem byla buď v práci nebo ve škole. Volno žádné. Ale záleží jakou máte práci. Navíc kurz sanitáře je kratší a jednodušší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
14.10.21 08:13
@Anonymní píše:
Všechny vás zdravím. Prosím kdo poví kde dělal Kurz Sanitaře. Kde je to nejlepší, hodně mist to nabízí, tak chci vybrat ten nej. Pište vaše zkušenosti.Jak dlouho to zhruba trvá a jestli se to dá skloubit s práci. Budu ráda za jakékoliv rady, informace.

a nebylo by lepší nastoupit do nemocnice a nechat zaměstnavatele, ať si tě sám proškolí? jako ono asi ne každá nemocnice to tak dělá, ale třeba u nás (a tipla bych, že i v ostatních větších) to je naprosto běžné. kurz potom platí zaměstnavatel a dělá se normálně v pracovní době (tedy místo na pracovišti jsi na kurzu a máš to normálně zaplacené jako práci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze