Kurzy IT při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurzy IT při RD
Hezky den, ráda bych si rozšířila obzory a vybrala jsem si IT. Už předtím mě IT zajímalo a nyní mám čas se tomu při RD věnovat. Už jsem začala zjišťovat, že znalostí lze čerpat přes Czechitas nebo Pyladies( tady čekám až se případně na podzim otevře kurz pro začátečníky v Ostravě).
Momentálně, ale hledám co by mě v IT zajímalo. Zprvu to byla datová analýza. Ale přijde mi to docela složité. Tak nejspíše zůstanu u programování.
Ve většině diskuzi jsem četla, že je nejlepší začít jako manuální tester. Ale jak a kde? Ve většině případů, chtějí znalostí Java apd.
Děkuji moc,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, a už máš nějakou zkušenost s IT?
Uvažuji taky o kurzu, mám spoustu načteného a jsem z okolí Ostravy. Můžeme se spojit a poradit se
když tak sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuz94 programování ti přijde jednodušší než datová analýza…? Opravdu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes datovou analýzu jsem teprve dneska zkoumala, a byl to první dojem. 😊 Ale neříkám, že tomu nedám šanci. Jsem na kurz přihlášena, a je v dubnu. 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuz94 já ten tvůj pocit nerozporuji, jen se upřímně podivuji. Měla jsem to naopak, tak proto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes aha chápu, uvidím časem co mě více zaujme. A pracuješ teď v IT? Jaké kurzy sis prošla? Můžeš něco doporučit? 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuz94 měla jsem ten kurz datové analýzy. Pak jen pár jednodenních kurzů a pak něco i mimo Czechitas. Od té doby vlastně pracuji jako datový analytik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes děkuji moc, a mohu se zeptat u koho jiného mimo Czechitas sis dělala kurzy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuz94 dělala jsem několikaměsíční kurz PHP…bylo to fajn a efektivní, ale to už neexistuje. Bylo to jen takové hodně komorní ve srovnání s Czechitas.
A pak ještě nějaká studentská organizace, tak jsem si dala několik lekcí VisualBasic, měli snad i R a jiné…ale to už si nevzpomenu ani na název a taky to přestalo fungovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před 5 lety kurzy czechitas, pak PyLadies - už 3.5 roku delam testerku.
PyLadies jsou skvele.
@vulpes - premyslim, ktera ty jsi
jestli jsme se potkaly
A doporucuju kouknout na kurzy na Bani, jestli nejake nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Super děkuji! A soustředila ses od začátku jen na testování? Hádám, že u Pyladies si prošla kurzem pro začátečníky na Python. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuz94 - spis na programovani..Ale v praxi jsem zjistila, ze to neni pro me..A tak ze spatne programatorky je snad dobra testerka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice takže ses k testování dostala bez zkušeností? Na PyLadies zatím kurzy nejsou a u Czechitas zatím pořád vybíram a spíš čekám na příští rok jak vyhlásí další akademii, ale pak bude záležet na co bude soustředěná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit