Kurzy od úřadu práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kurz pořádá up, tzn najde školitele a na školení docházís, nemůžeš si sama vybrat, kde to bude atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Kurz pořádá up, tzn najde školitele a na školení docházís, nemůžeš si sama vybrat, kde to bude atd
není pravda, jsou dvě možnosti. Buď ti to zabezpečí UP (pak ti skolitele vybere urad) anebo, coz je v tehle dobe castejsi, si skolitele vyberes sama, podas zadost vcetne eseje proc ten kurz potrebujes a pak rozhoduje komise, zda ti kurz proplati. Ale nelze jen tak u nekoho, rekvalifikacni kurzy musi mit zastitu MŠMT
- Citovat
- Upravit
Najdi si pojem Zvolena rekvalifikace a nebo si zajdi rovnou na Up a oni to vše vysvětlí. Kurz musí mít záštitu MŠMT a zároveň k tomu potřebuješ příslib zaměstnání nebo podnikatelský plán, aby UP mělo záruku, že budeš mít po absolvování kurzu uplatnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel v této době jsou všechny rekvalifikace pozastaveny, minulý týden jsem se na to ptala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karmen1 já jen doplním že ten příslib práce není nutnost ale je to obrovské plus
- Citovat
- Upravit
@weronika.77 píše:
Bohužel v této době jsou všechny rekvalifikace pozastaveny, minulý týden jsem se na to ptala
Ty přes UP ano ale ty kde si školitele volis sama jedou normálně dal. Jen si to vše musíš obléhat sama s nejistým výsledkem
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
chtěla bych se informovat zda někdo dělal kurzy z ÚP v oblasti péče o tělo (nehty, manikura, pedikura, obočí,…) Zajímám se spíše o to za da je možné si najít školitele v určitém salonu co je ochoten Vás učit a také dát pak rekvalifikaci. Pokud ano myslíte, že ÚP Vám i tak hradí kurz? Děkuji