Kurzy od úřadu práce

Anonymní
19.5.21 07:58

kurzy od úřadu práce

Dobrý den,
chtěla bych se informovat zda někdo dělal kurzy z ÚP v oblasti péče o tělo (nehty, manikura, pedikura, obočí,…) Zajímám se spíše o to za da je možné si najít školitele v určitém salonu co je ochoten Vás učit a také dát pak rekvalifikaci. Pokud ano myslíte, že ÚP Vám i tak hradí kurz? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.5.21 08:10

Kurz pořádá up, tzn najde školitele a na školení docházís, nemůžeš si sama vybrat, kde to bude atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 08:37
@martina.se píše:
Kurz pořádá up, tzn najde školitele a na školení docházís, nemůžeš si sama vybrat, kde to bude atd

není pravda, jsou dvě možnosti. Buď ti to zabezpečí UP (pak ti skolitele vybere urad) anebo, coz je v tehle dobe castejsi, si skolitele vyberes sama, podas zadost vcetne eseje proc ten kurz potrebujes a pak rozhoduje komise, zda ti kurz proplati. Ale nelze jen tak u nekoho, rekvalifikacni kurzy musi mit zastitu MŠMT

• Citovat
  • Upravit
1932
19.5.21 09:34

Najdi si pojem Zvolena rekvalifikace a nebo si zajdi rovnou na Up a oni to vše vysvětlí. Kurz musí mít záštitu MŠMT a zároveň k tomu potřebuješ příslib zaměstnání nebo podnikatelský plán, aby UP mělo záruku, že budeš mít po absolvování kurzu uplatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.5.21 09:51

Bohužel v této době jsou všechny rekvalifikace pozastaveny, minulý týden jsem se na to ptala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 10:31

@karmen1 já jen doplním že ten příslib práce není nutnost ale je to obrovské plus

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.21 10:32
@weronika.77 píše:
Bohužel v této době jsou všechny rekvalifikace pozastaveny, minulý týden jsem se na to ptala :,(

Ty přes UP ano ale ty kde si školitele volis sama jedou normálně dal. Jen si to vše musíš obléhat sama s nejistým výsledkem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze