Kvalitní, ale levná trika

459
27.12.14 11:13

Kvalitní, ale levná trika

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, zda nemáte tip na dobrá pánská trika s dlouhým rukávem.
Manžel je nosí denně, ale všechna mají okamžitě „vyžraná“ podpaží od deodorantu.
Nemůžeme si dovolit něco drahého, nakupuju v Bonprixu, C&A apod. A tam ta trika nestojí za nic. Takový Philip Russell taky není drahý a přitom tričko, které odtam manžel má, je pěkné a v dobrém stavu už několik let.
Bohužel obchod s touto značkou zrušili a na internetu jsem toho moc nenašla…

Nemáte tip na trika, která skutečně vydrží?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101644
27.12.14 11:21

@Fircon Já nevím, ale u nás pomohla změna deodorantu… od té doby je klid. Jinak neporadím, partner s dlouhým nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.12.14 11:21

Jitex, Moira, Progress

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.12.14 11:26

http://jitex-comfort.cz/…UBIT-901-TSX

ted jsem mrkla na jitex a maj tam slevy, např. to z odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
27.12.14 11:27

Me taky napadl spatny deodorant nebo agresivni pot. Tricka znicena nemame zadna. S dlouhym ma teda hlavne funkcni, moiru a jina sportovni.Par bavlnenych obyc a tez nic. Znacky vsechny mozne tou to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
27.12.14 11:30

Deodorantů vystřídal už dost.
A je fakt, že některá trika jsou v pohodě (např. zmíněný P. Russel, který už ovšem není k sehnání), některá jsou zničená hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.12.14 11:39

Lidl má občas pánská trika s dlouhým rukávem. Mám pár dámských a jsou celkem kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
27.12.14 11:47

Za mne HM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
27.12.14 11:54
@Fircon píše:
Deodorantů vystřídal už dost.
A je fakt, že některá trika jsou v pohodě (např. zmíněný P. Russel, který už ovšem není k sehnání), některá jsou zničená hned…

Napadl mě ještě decatlon, tam mají trička levná. Kupujeme na doma, na sport atd. a jsou pořád pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 12:27

Také někdy koupím v Lidlu, jsou v pohodě a celkem levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.12.14 12:34

Kamarádka kupuje tyto http://www. adler. info/CZ/CZ/eshop/tricka_tricka/panska_gents/kralovska-modra05triko-panske-fit-t-long-sleeve119/ nebo http:www. adler. info/CZ/CZ/eshop/tricka_tricka/unisex_unisex/cerna01//triko-unisex-long-sleeve-180_112/ a jsou spokojení. Nejlepší je najít nějaký eshop (vím, že je mají i na MMB) a zkusit třeba vzít na zkoušku tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.12.14 12:35

@Fircon
Myslím, že nějaký vyžraný podpaží asi nesouvisí s trikama, ale s tím deodorantem nebo asi spíš potem… Kupuju manželovi levná i drahá, v C&A taky nebo i F&F, a nikdy jsem v podpaží nic nepozorovala, barvy drží :nevim: Trička mi spíš nedrží tvar, když jsou levná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.12.14 12:37

@Fircon určitě hm už nekolik lět am kupuji manželovi mají s dlouhým i krátkýcm rukávem trička drží tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová