Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
chtěla bych koupit pro svého skoro 4 měsíčního prcka kvalitní cestovní postýlku se závěsným lůžkem, hlavně, aby matrace byla pěkná měkká (ne všechny cest. postýlky je mají) pro občasné spaní. Líbí se mi CAM Daily Plus. Máte s ní někdo dobré zkušenosti?
Děkuji
Ahojky,
taky jí mám vyhlídlou
![]()
zkoumala jsem recenze - tady je odkaz na některé z nich
http://postylky.heureka.cz/…lus/recenze/
vypadá to dobře, ale taky si počkám na názory
M.
Ještě jsem si vyhlídla tuto CARETERO GRANDE a ta také nevypadá špatně, tak třeba někdo poradí
![]()
CAM daily plus mame a spokojenost nejvetsi. Zuzka v ni ted prave spinka, je ji rok a pul. Jen je dobre zvazit, zda tolik vymozenosti vyuzijete - my treba zavesne luzko a hracky nevyuzili vubec, i kdyz jsem je tolik chtela. Proste malinky prte pres den spinkalo v zabalovacce na gauci nebo posteli a dokud se nepretocilo, postylka byla zbytecna. Hodne jsme ji zacali vyuzivat kolem 8 mesice, ted v ni spi vsecky denni spanky a na cestovani je taky super ![]()
ahoj, my Cam Daily Plus měli a po 4měsících jsme ji reklamovali.nešla skládat na jedné straně! Pak už jsme vzali jinou bez závěsného lůžka, Matěj má teď 6 měsíců a už by se mi do něj nevešel skoro!!
Ahoj,
já bych se asi nejdřív zamyslela jestli ji budete používat jenom na cestování nebo i na doma. A i tak si myslím, že ve 4 měsících je závesné lůžko už zbytečné. My máme obyčejnou Patron, pravda matrace nic moc,ale na dovolenou to stačí a pokud bys používala doma můžeš dát matraci z postýlky. Navíc já mám takový názor, že postel je na spaní a hraje se na dece, v lehátku atd. Takže pro mě by tam ty hračky a boudička byly zbytečné.
Mame tu CAM a využili jsme max., ještě teď ji někdy vytahuju pro návštěvy, jinak je schovaná pro další dítko. Postýlka nemá chybu, z doplňků jsme využili přebalovák i závěsné lůžko (hlavně doma v obýváku), stříšku a moskytiéru (hlavně na cestách)- hračky jsem tuším ani nevybalila ![]()
Ještě jsem tedy ocenila průlez na straně- větší děti to mají rády, a tmavou síťku, což ta z obrázku nemá (máme nějakou starší kolekci, tuším modrožlutá je).
Rozdíl od levnějších bych řekla je právě v té matraci - kamarádka jednu takovou vlastní. z úplně nejlevnějších nebyla a použitelná je jen pokud se vypodloží minimálně 2ma dekami ![]()
My máme Cam a jsme s ní maximálně spokojená. Závěsné lůžko jsem sundala, když se malý začal přetáčet, pak už v něm měl málo místa, ale používáme ji přes den na hraní a spaní a v pohodě. Přebalovák používám zatím ještě pořád. I na cesty je super.
Ahojda Maminky,
děkuji za Vaše tipy, nakonec jsme dali přednost té druhé varinatě Careteru a zda se být super a určitě ji bohatě využijeme
Složení poprvé mne dalo zabrat, ale jde jen o to dostat to do ruky a pak už je to v pohodě ![]()
Ahoj holky! Vim, že diskuze už je trochu staršího data. Dneska jsme si přivezli postýlku Cam. Je to teda letošní kolekce, ale co jsem koukala, tak rozdíly jsou snad jen v obrázku. Akorát trochu bojujeme s tou síťkou. Když jí nacvaknu na patentky a chci jí navlíknout na rohy postýlky, tak mi z té stříšky sklouzne.
Ne že by to bylo neřešitelné, koupím dyštak velkou síťku a bude, ale trochu mě to překvapilo, nepočítala jsem s nějakým problémem. Ta jedna strana, krátká, se fakt blbě docvakává, snad se to zlepší.
Měly jste některá problém s tou síťkou a jak by se nechal třeba vyřešit, nemáte fígl? ![]()
@miisenka píše:
Holky,Poradite nejaku dobru postylku.
Dakujem
http://www.detske-kocarky.cz/…-2011-p-2529 Máme tuhle, je super.
@miisenka píše:
@Tereza1986
Dakujem..a co matrace? je v pohode?..
Je, malej si nestěžuje ![]()