Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky mamči!
Prosím vás, netušíte, jestli se dělají mantinely do celé postýlky, které by byly vyšší než 30cm? Díky moc.
Dělají, my máme vysoké na spodní polohu postýlky. Koupili jsme je v Polsku, tady v ČR jsem na ně nenarazila.
Přesně tak, my máme postýlku už taky dole a ten klasickej je prostě nízkej. Díky. ![]()
Taky jsem to řešila a nakonec jsem koupila takové ty sedáky na vysoké zahradní židle. Mám dva a přesně vyjdou na postýlku. Původně jsem si chtěla něco ušít, ale tohle bylo skoro bez práce. JEn jsem přišila pár šnůrek na přichycení.
i u nás jsme řešili, nakonec jsem si to ušila sama. Koupila jsem molitan a obšila látkou. Nic to není.
ad Achdarek: tak tohle by mě fakt nenapadlo, skvělej nápad, udělám totež, díky za radu. Šit na stroji jaksi neumím, ba ani ten stroj nemám, ale ty podsedáky jsou úžasná náhražka… ![]()
No já právě tehdy vyrazila koupit molitan, abych si mantinel ušila sama. A cestou k pokladně jsem narazila na ty podsedáky. Cenově to vyšlo na stejno a nic jsem nemusela šít. ![]()
Ahoj, já si objednala tady, mám sice klasický rozměr, ale píší, že je možné ušít jakýkoliv rozměr, takže snad to platí. ![]()
http://www.textil-vikova.cz/…EM-CELE-/421
A poloviční mantinel jsem měla taky, byl vysoký, jakoby „přepůlený“ (v poloze nahoře byl ohnutý v polovině přes kraje postýlky). Byl koupený v sadě s povlečením a nebesy v kamenném obchodě, myslím, že od firmy Scarlett, ale kupovala jsem to před 4 roky, teď jsem se dívala na jejich stránky, že už vyrábí jiné, tak nevím, jak je mají vysoké. ![]()
Achdarek píše:
No já právě tehdy vyrazila koupit molitan, abych si mantinel ušila sama. A cestou k pokladně jsem narazila na ty podsedáky. Cenově to vyšlo na stejno a nic jsem nemusela šít.
ale to je vážně super nápad ![]()