Výška mantinelu do postýlky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
15.5.11 18:49

výška mantinelu do postýlky

Ahojky mamči!
Prosím vás, netušíte, jestli se dělají mantinely do celé postýlky, které by byly vyšší než 30cm? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45
15.5.11 18:52

Dělají, my máme vysoké na spodní polohu postýlky. Koupili jsme je v Polsku, tady v ČR jsem na ně nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.5.11 18:57

Přesně tak, my máme postýlku už taky dole a ten klasickej je prostě nízkej. Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.11 19:09

Taky jsem to řešila a nakonec jsem koupila takové ty sedáky na vysoké zahradní židle. Mám dva a přesně vyjdou na postýlku. Původně jsem si chtěla něco ušít, ale tohle bylo skoro bez práce. JEn jsem přišila pár šnůrek na přichycení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.5.11 19:19

Super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.5.11 20:04

i u nás jsme řešili, nakonec jsem si to ušila sama. Koupila jsem molitan a obšila látkou. Nic to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.5.11 20:17

ad Achdarek: tak tohle by mě fakt nenapadlo, skvělej nápad, udělám totež, díky za radu. Šit na stroji jaksi neumím, ba ani ten stroj nemám, ale ty podsedáky jsou úžasná náhražka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.11 20:20

No já právě tehdy vyrazila koupit molitan, abych si mantinel ušila sama. A cestou k pokladně jsem narazila na ty podsedáky. Cenově to vyšlo na stejno a nic jsem nemusela šít. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.5.11 20:25

Ahoj, já si objednala tady, mám sice klasický rozměr, ale píší, že je možné ušít jakýkoliv rozměr, takže snad to platí. :think:
 http://www.textil-vikova.cz/…EM-CELE-/421

A poloviční mantinel jsem měla taky, byl vysoký, jakoby „přepůlený“ (v poloze nahoře byl ohnutý v polovině přes kraje postýlky). Byl koupený v sadě s povlečením a nebesy v kamenném obchodě, myslím, že od firmy Scarlett, ale kupovala jsem to před 4 roky, teď jsem se dívala na jejich stránky, že už vyrábí jiné, tak nevím, jak je mají vysoké. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.5.11 20:34
Achdarek píše:
No já právě tehdy vyrazila koupit molitan, abych si mantinel ušila sama. A cestou k pokladně jsem narazila na ty podsedáky. Cenově to vyšlo na stejno a nic jsem nemusela šít. :dance:

:palec: ale to je vážně super nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401