Špatné spaní v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
5.5.11 07:33

spatne spani v noci

Ahojky maminy, mam 3 a pul mesicniho klucinu a zacal se mi v noci casto budit, do tri mesicu se budil jen jednou kolem 3 rano na papco ( umela strava) a ted jak ho davam spat cca 8:30 tak se vzbudi uz kolem pulnoci a pak temer kazdou hodinku az to te 3 a pak po papcu zas tak dve hodky spi tak do pate a pak zase az do 8 po hodinkach, nemyslim si ze by to bylo hlady pac na pije jiz 200ml 5× denne. vim ze to na ceske pomery zni hodne ale zijeme na zelandu a takto tu davkuji pro vsechna miminka a zatim to na spanek nemelo vliv. jo a jak se vzbudi tak musim jit dat dudlika a prikryt jinak stale krici( nebreci, spis se vzteka) poradi nekdo jak ho presvedcit spet k tomu jednomu probuzeni? uz lezeme s manzelem po zdech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101532
5.5.11 08:32

Neporadím ti, nevím jak spí mimča na umělé stravě, ale můj kojený sedmiměsíční se velice podobně budí stále, když je dobrá noc, tak jde kolem osmé spát, pak se budí kolem 23, kolem 1:30, 3, 5:30, a v 8 vstává. Takže jedině vytrvat, časem to přejde :-) taky v to doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
5.5.11 08:46

ahojky, tak u mě je normální, že se mi prcek budí poprvé kolem půlnoci. Spát chodí taky v půl devátý. Podruhé se budí ve tři a pak ráno kolem pátý, šestý a to už většinou neusne. Kojím a teď už i dokrmuju UM, protože se mi jen po kojení taky budil co hodinu. Ale i teď, když dokrmuju, tak je normální, že se budí 2×, někdy i 3× za noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
5.5.11 09:05
j.a.n.i1 píše:
Neporadím ti, nevím jak spí mimča na umělé stravě, ale můj kojený sedmiměsíční se velice podobně budí stále, když je dobrá noc, tak jde kolem osmé spát, pak se budí kolem 23, kolem 1:30, 3, 5:30, a v 8 vstává. Takže jedině vytrvat, časem to přejde :-) taky v to doufám :mrgreen:

mě se budí naprosto stejně,až na to,že v těch 5:30 už neusne a vstáváme :zed: Je to na palici,už 7 měsíců jsem nespala dýl jak 2hodiny v kuse.A to má někdy noc,že se budí po půl hodinách 8-o No jsem už na mašli,cítím obrovskou únavu.Musíme vydržet,bude určitě líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.5.11 09:15
Cherilin píše:
j.a.n.i1 píše:
Neporadím ti, nevím jak spí mimča na umělé stravě, ale můj kojený sedmiměsíční se velice podobně budí stále, když je dobrá noc, tak jde kolem osmé spát, pak se budí kolem 23, kolem 1:30, 3, 5:30, a v 8 vstává. Takže jedině vytrvat, časem to přejde :-) taky v to doufám :mrgreen:
mě se budí naprosto stejně,až na to,že v těch 5:30 už neusne a vstáváme :zed: Je to na palici,už 7 měsíců jsem nespala dýl jak 2hodiny v kuse.A to má někdy noc,že se budí po půl hodinách 8-o No jsem už na mašli,cítím obrovskou únavu.Musíme vydržet,bude určitě líp.

My jsme na UM a jsme na to úplně stejně :( Malému je 5. měsíců a za tu dobu jsem se ještě nevyspala :( Vždy naspím max. 5 hodin za noc a to samo né v kuse :-( Už aby tohle období bylo za náma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.5.11 10:18

Nepotěším vás, Darek za celej rok spal jakž takž tak 5 nocí :lol: :lol:

Taky stále čekám kdy přijde ten zlom :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.5.11 12:22

tak moc dekuji :pocitac: a to jsem si myslela jak mi vsici hodi spoustu tipuuuu :lol: to jsem zvedava jak to preziji, mno dnes jsem to vyresila sklenkou bileho, tak snad se ze mne za ten rok nestane alkoholik :roll: ale kdyby preci neco zabralo, tak prosim hned piste, budu tu jak to tak vypada kazdou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
5.5.11 13:43

kolem třetího měsíce bývá růatový spurt. je možné, že by mohl mít hlad. vodu v mezičase jste nenzkoušeli?
jinak mě přesně tohle dělala Klárka, když jí bylo 5-6 měsíců. šla spát v 7, vzbudila se kolem půlnoci a pak vstávala co 1-1,5 hodiny. já pada na ústa a málem jsem jí i únavou upustila. to byl pro mě popud, že musím něco udělat a nasadila jsem Estvillovu metodu kontrolovaného pláče (popisuje moc hezky v knize Dětská nespavost). princip je v tom, že dítě musíš naučit, jak se má spát. v prodlužujících se intervalech dítě ujistíš, že jsi s ním, podáš dudlíka a odcházíš. u nás zabrala do 3 dnů. ale musíš být přesvědčená, že to opravdu chceš. a dále si myslím, jestli ještě není dítko na tuto metodu moc malé… to je na tobě. my to aplikovali v 6 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
5.5.11 13:53

Nojo, ale zakladatelce na dudlík usíná… takže spíš vymyslet něco ab se nebudila, ale taky jsem nic neobjevila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.11 06:00

metodu jsme zkouseli uz cely tyden a nic nezmenila, ale kupodivu vcera si to rozmyslel a spal celou noc az do peti do rana, tak uvidime jak zabere dnes, zkusila jsem vcera pytel misto perinky aby se nemel sanci odkopat, tak bud to byla zima ci ten rust a taky jsem cetla ze ted zacinaji mit moc zazitku a chvilicku trva nez se s tim srovnaji, tak uvidime co se z toho vyklube dnes v noci :) pripadam si jak vedec ve vyzkumaku co dela pokusy na zviratkach, teda aspon ten nas zvire je bez vsech pochyb :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí