Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
mala dnes od rana spinka - pro upresneni - ve ctyri rano jedla, obvykle vstava v sedm, dnes me vzbudila az o ctvrt na devet, jen zhltla svou snidani, tak se usmala, otocila hlavu a zese si spokojene chrupka!!!
Muze to byt pocasim? A mate to tak taky? ![]()
Já bych spala víc, ale bohužel, moje mladší dcera je jiného názoru
.
Ale určitě to počasím být může.
BaraDolezal píše:
Ahojte,
mala dnes od rana spinka - pro upresneni - ve ctyri rano jedla, obvykle vstava v sedm, dnes me vzbudila az o ctvrt na devet, jen zhltla svou snidani, tak se usmala, otocila hlavu a zese si spokojene chrupka!!!Muze to byt pocasim? A mate to tak taky?
Může to být počasím, taky jsem spavější a unavenější.
Tak já mluvím za sebe, že já bych RÁDA více spala:D. Ale dětem je to fuk, jestli prší nebo ne
.
Ja bych taky rada spala… ale radsi se vrhnu na uklid, kdyz mi to mala umozni ![]()
Jindy to TROSKU zanedbavam
, jsem radsi s ni, no ![]()
BaraDolezal píše:
Ja bych taky rada spala… ale radsi se vrhnu na uklid, kdyz mi to mala umozni
Jindy to TROSKU zanedbavam, jsem radsi s ni, no
Já to ze stejného důvodu zanedbávám hodně a je mi to fuk
. Jsem zjistila, že binec v bytě vadí akorát mně
. Přes den ale usnu málokdy, to už musím být hooodně unavená.
Ahooj, tak za mě, když prší tak se mě chce spát mnohem víc pže je spíš tma…
Tak to s tim bincem mame spolecne! I kdyz je uprostrde obyvaku cokoli, pritel to proste prekroci ![]()
Moje děti taky vstávaly dnes v 9
Kristina se budí když je doma před sedmou (ale když se má vstávat do školky spí i v půl osmé-nelogické). To samé školák, ten je sice větší spáč než Kiki, ale i tak…většinou do osmé je vzhůru. Dnes jsou oba doma
![]()
A Kristinka mě rozesmála jak vstala. Byla veliká tma. Já jsem jim říkala ať si pustí pohádku a ona chuděrka celá vyděšená vykřikla: „COŽE TO UŽ JE VEČERNÍČEK!!!“
Chuděrka si myslela, že už je večer
![]()
Ja to tak rozhodne mam, kdyz prsi, tak je tak hezky sero a ty kapky tak pekne monotonne bubnuji a vzduch je takovy cisty… to se spi jedna basen (ovsem verim, ze deticky k te poetice dospeji az pozdeji
)
Syn spal ráno o hodinu déle a dcera je protivná až hrůza, nic ji nebaví
Přičítám to i počasí ![]()
Tak to vám závidím, Já bych spala, až bych brečela, ale děti mi vstávali normálně, tudíž kolem 5:45 a syn usnul až teď, i když byl unavený až hrůza. ![]()
Dcera už taky spí, normálně usíná až kolem poledne a někdy ještě později, když se nehodí jít ven, ale není až tak hnusně ![]()
Dnes je to teda síla, máme v bytě tmu ![]()