Spíte více, když prší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9649
3.5.11 09:40

Spíte více když prší?

Ahojte,
mala dnes od rana spinka - pro upresneni - ve ctyri rano jedla, obvykle vstava v sedm, dnes me vzbudila az o ctvrt na devet, jen zhltla svou snidani, tak se usmala, otocila hlavu a zese si spokojene chrupka!!!

Muze to byt pocasim? A mate to tak taky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
3.5.11 09:41

Já bych spala víc, ale bohužel, moje mladší dcera je jiného názoru :wink: .

Ale určitě to počasím být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
BaraDolezal píše:
Ahojte,
mala dnes od rana spinka - pro upresneni - ve ctyri rano jedla, obvykle vstava v sedm, dnes me vzbudila az o ctvrt na devet, jen zhltla svou snidani, tak se usmala, otocila hlavu a zese si spokojene chrupka!!!Muze to byt pocasim? A mate to tak taky? :-)

Může to být počasím, taky jsem spavější a unavenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050

Tak já mluvím za sebe, že já bych RÁDA více spala:D. Ale dětem je to fuk, jestli prší nebo ne 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.5.11 09:45

Ja bych taky rada spala… ale radsi se vrhnu na uklid, kdyz mi to mala umozni :-)
Jindy to TROSKU zanedbavam :oops: , jsem radsi s ni, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.5.11 09:47
BaraDolezal píše:
Ja bych taky rada spala… ale radsi se vrhnu na uklid, kdyz mi to mala umozni :-)
Jindy to TROSKU zanedbavam :oops: , jsem radsi s ni, no :-)

Já to ze stejného důvodu zanedbávám hodně a je mi to fuk :lol: . Jsem zjistila, že binec v bytě vadí akorát mně :mrgreen: . Přes den ale usnu málokdy, to už musím být hooodně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
3.5.11 09:56

Ahooj, tak za mě, když prší tak se mě chce spát mnohem víc pže je spíš tma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.5.11 09:56

Tak to s tim bincem mame spolecne! I kdyz je uprostrde obyvaku cokoli, pritel to proste prekroci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.5.11 10:01

Moje děti taky vstávaly dnes v 9 8-o Kristina se budí když je doma před sedmou (ale když se má vstávat do školky spí i v půl osmé-nelogické). To samé školák, ten je sice větší spáč než Kiki, ale i tak…většinou do osmé je vzhůru. Dnes jsou oba doma :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
3.5.11 10:06

A Kristinka mě rozesmála jak vstala. Byla veliká tma. Já jsem jim říkala ať si pustí pohádku a ona chuděrka celá vyděšená vykřikla: „COŽE TO UŽ JE VEČERNÍČEK!!!“
Chuděrka si myslela, že už je večer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17565
3.5.11 10:11

Ja to tak rozhodne mam, kdyz prsi, tak je tak hezky sero a ty kapky tak pekne monotonne bubnuji a vzduch je takovy cisty… to se spi jedna basen (ovsem verim, ze deticky k te poetice dospeji az pozdeji :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
3.5.11 10:14

Syn spal ráno o hodinu déle a dcera je protivná až hrůza, nic ji nebaví :cert: Přičítám to i počasí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 10:21

Tak to vám závidím, Já bych spala, až bych brečela, ale děti mi vstávali normálně, tudíž kolem 5:45 a syn usnul až teď, i když byl unavený až hrůza. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.5.11 10:46

Porad spime!!! Asi pujdu uklidit i k sousedum :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
3.5.11 10:49

Dcera už taky spí, normálně usíná až kolem poledne a někdy ještě později, když se nehodí jít ven, ale není až tak hnusně :mrgreen:
Dnes je to teda síla, máme v bytě tmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401