Kvalitní kombinéza pro 3letého

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
15.11.11 15:48

kvalitní kombinéza pro 3leťáka

Kde sehnat kvalitní kombinézu pro 3leté dítě? Koupili jsme na mmb TCM, ale přijde mi tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
15.11.11 15:51

Ahoj. Kdysi jsem náhodou narazila na výprodej (v listopadu) kombinéz Etirel a byla jsem nadšená. Vloni z ní Anežka vyrostla (nosila ji 3 roky), chtěla jsem koupit TCM, ale nesehnala jsem ji a zjistila, že opět (v listopadu) je akce na Etirel (úplně stejné, jen jinak barevně provedené), tak jsem jí zase koupila a zase jsem byla nadšená. Stála asi 6 stovek, kupovala jsem ji v Intersportu a v akci. Myslím, že ta akce letos ještě nebyla.

Jen pozor na velikosti, rozhodně doporučuju vyzkoušet. Ale zase jsou dělané tak dobře, že když se ohrnou rukávy a nohavice (jde to celkem dobře), tak může být opravdu velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.11.11 16:04

TY kombinézy TCM jsou sice docela tenký (pohmatem), ale nám teda bez problémů vydržely i v mrazech a prckovi bylo teplo… Takže letos jsme koupili zase TCM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.11.11 16:31

Já mám teda mladší dítě, ale kvalitní věci jsou od coccodrille nebo i pidilidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
15.11.11 16:43

My jsme byli také spokojení s TCM. Je tenší, ale funkční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
15.11.11 16:49

Za nás rozhodně doporučuju značku REIMA. Malá v týhle kombinéze absolvovala loni Alpy a i v -15 měla v kombinézce krásně teploučko /a to pod tím měla jen funkční prádlo/. Nejde o tloušťku, ale kvalitu použitého materiálu, membrány,… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat