Kvalitní kombinéza pro 3letého
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kvalitní kombinéza pro 3leťáka
Kde sehnat kvalitní kombinézu pro 3leté dítě? Koupili jsme na mmb TCM, ale přijde mi tenká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Kdysi jsem náhodou narazila na výprodej (v listopadu) kombinéz Etirel a byla jsem nadšená. Vloni z ní Anežka vyrostla (nosila ji 3 roky), chtěla jsem koupit TCM, ale nesehnala jsem ji a zjistila, že opět (v listopadu) je akce na Etirel (úplně stejné, jen jinak barevně provedené), tak jsem jí zase koupila a zase jsem byla nadšená. Stála asi 6 stovek, kupovala jsem ji v Intersportu a v akci. Myslím, že ta akce letos ještě nebyla.
Jen pozor na velikosti, rozhodně doporučuju vyzkoušet. Ale zase jsou dělané tak dobře, že když se ohrnou rukávy a nohavice (jde to celkem dobře), tak může být opravdu velká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TY kombinézy TCM jsou sice docela tenký (pohmatem), ale nám teda bez problémů vydržely i v mrazech a prckovi bylo teplo… Takže letos jsme koupili zase TCM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda mladší dítě, ale kvalitní věci jsou od coccodrille nebo i pidilidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nás rozhodně doporučuju značku REIMA. Malá v týhle kombinéze absolvovala loni Alpy a i v -15 měla v kombinézce krásně teploučko /a to pod tím měla jen funkční prádlo/. Nejde o tloušťku, ale kvalitu použitého materiálu, membrány,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit