Tak co zima?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak ja teda uz kocarek nevozim, ale rukavice nosim asi tyden a cepku taky tak.
Dneska u nas v Ostrave je extremne skarede, takze jsem zachumlana a i tak je mi zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě byla dneska ráno mnohem větší zima než včera. Čepici a rukavice jsem ještě nevytáhla, ale jen proto, že jsem líná
, a bojím se, že když se budu rozmazlovat teďka, tak za pár týdnů zmrznu,až bude sněžit
![]()
Ale tedy fakt jsem měla chuť vlézt dcerce pod bundu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jo jo, u nás bylo ráno -6°C. Rukavice a čepice já sice zatím ne, ale až bude foukat (což u nás kousek od Praděda je 360 dnů v roce), tak si čepku dám.
Tami ahooj,
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vytáhla zimní bundu a dneska i kozačky, rukavice už včera. Šála a čepice jsou někde na cestě, tak snad brzy z obchodu dorazí, nebo umrznu.
Jinak u nás je dneska větší zima jak včera - včera bylo +7 a dneska jen +4. Závidím svému dítěti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
radúna píše:
Ahoj, jo jo, u nás bylo ráno -6°C. Rukavice a čepice já sice zatím ne, ale až bude foukat (což u nás kousek od Praděda je 360 dnů v roce), tak si čepku dám.Tami ahooj,![]()
.
Radu ahooooj
![]()
Jinak jak vidim, tak ja jsem teda zmrzlina..Dneska jsme teda i vytahla zimni bundu, kozajdy jeste ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tu budu asi za exota
Čepici nosím jen když jedem na hory lyžovat, rukavice velmi zřídka. Dneska ráno jsem šla ve svetru a vestě a keckách
A syn do školky taktéž v keckách a plátěné podzimní bundě - ten teda čepici měl, i šálu - zima mu nebyla, on je prostě po mě
Dceru balím poněkud víc, ta je zmrzlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppetra píše:
Já tu budu asi za exotaČepici nosím jen když jedem na hory lyžovat, rukavice velmi zřídka. Dneska ráno jsem šla ve svetru a vestě a keckách
A syn do školky taktéž v keckách a plátěné podzimní bundě - ten teda čepici měl, i šálu - zima mu nebyla, on je prostě po mě
Dceru balím poněkud víc, ta je zmrzlík
Já ještě před dvěma roky taky bývala pěknej exot. Všude sníh a mráz a já lítala ve svetru, vestě a botaskách, čepici ani náhodou a ještě nejlepší to bývalo s holýma zádama. Naštěstí jsem z toho vyrostla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatím jsem vytáhla jen bundu, ale pořád pod ní nosím tričko. Včera ale už pěkně mrzlo a píchalo mě v uších, tak už by to něco chtělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda po dnesnim ranim zjisteni (kdyz jsem sla kourit),ze je u nas -8,jsem myslela ,ze dostanu infarkt
nesnasim zimu.Uz nosime normal zimni bundy ,cepice,rukavice,a hlavne jsem si objednala prez net kozajdy a zjistila jsem ze je mam male
takze letos umrznu ![]()
- Citovat
- Upravit
To bydlíte všechny na horách?
U nás ráno bylo kolem nuly a to jsme cca 20km od MB. Co se týká smogu, tak ani nevím, jako mlha je, ale špatně se mi nikdy nedýchá
Chodím zatím bez čepice i bez rukavic, ale kapucu si někdy přehodím. Bundu musím mít rozeplou, dávno jí už nezapnu, takže nutně potřebudu do příchodu opravdového mrazu porodit
Verunce dávám středně teplou čepici, rukavice taky střední a bundu někdy zimní, někdy podzimní a třeba vestu na ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já jsem teda zhejčkanec, koukám - vlněná čepice, rolák až pod nos, rukavice teda zatím ne, ale už jsem nasadila dvojitou ponožku. ![]()
A fakt mi dneska dopo ty dvě hodiny venku stačily bohatě. Brr.
Už aby bylo jaro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzi, na horách je teď líp a tepleji než v nížině. U nás v Praze bylo ráno -5°C.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nás bylo ráno -5, jezírko máme celý zamrzlý a rukavice a čepici nosím už od září. Čepici proto, že jakmile se ochladí, tak mě bolí uvnitř v obou uších, měla jsem jako dítě pořád záněty středního ucha, vlastně obou uší a jakmile se ochladí a příp. fouká studený vítr,tak se můžu bez čepice zbláznit bolestí v uších. Zimní bundy taky už nosíme. Nemám zimu ráda, už aby tu bylo jaro, chjo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v 10 hodin - 2 st. Takže svetr a kabát, rukavice na kočárek ale čepici ne, v každý vypadám jak totální debil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak co zima? Uz jste vytahly cepice a rukavice? dneska je pomerne pekne, ale vcera jsem myslela, ze vlezu za maloou do kocarku
takze dneska jsem perfektne vybavena. Ja jsem dokonce na čepice ulitla, takze je stridam jak ponožky. A co vy?