Tak co zima?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Barunka80
15.11.11 12:50

Tak co zima?

Ahoj holky, tak co zima? Uz jste vytahly cepice a rukavice? dneska je pomerne pekne, ale vcera jsem myslela, ze vlezu za maloou do kocarku :-) takze dneska jsem perfektne vybavena. Ja jsem dokonce na čepice ulitla, takze je stridam jak ponožky. A co vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
15.11.11 12:53

Tak ja teda uz kocarek nevozim, ale rukavice nosim asi tyden a cepku taky tak.
Dneska u nas v Ostrave je extremne skarede, takze jsem zachumlana a i tak je mi zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.11.11 12:56

Tak mě byla dneska ráno mnohem větší zima než včera. Čepici a rukavice jsem ještě nevytáhla, ale jen proto, že jsem líná :oops: , a bojím se, že když se budu rozmazlovat teďka, tak za pár týdnů zmrznu,až bude sněžit :lol: :lol: :lol:
Ale tedy fakt jsem měla chuť vlézt dcerce pod bundu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
15.11.11 12:59

Ahoj, jo jo, u nás bylo ráno -6°C. Rukavice a čepice já sice zatím ne, ale až bude foukat (což u nás kousek od Praděda je 360 dnů v roce), tak si čepku dám.

Tami ahooj, :hug: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.11.11 13:00

Já vytáhla zimní bundu a dneska i kozačky, rukavice už včera. Šála a čepice jsou někde na cestě, tak snad brzy z obchodu dorazí, nebo umrznu. :mrgreen: Jinak u nás je dneska větší zima jak včera - včera bylo +7 a dneska jen +4. Závidím svému dítěti. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.11 13:03
radúna píše:
Ahoj, jo jo, u nás bylo ráno -6°C. Rukavice a čepice já sice zatím ne, ale až bude foukat (což u nás kousek od Praděda je 360 dnů v roce), tak si čepku dám.Tami ahooj, :hug: :mavam: .

Radu ahooooj :mavam: :huban:

Jinak jak vidim, tak ja jsem teda zmrzlina..Dneska jsme teda i vytahla zimni bundu, kozajdy jeste ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.11.11 13:05

Já tu budu asi za exota :oops: Čepici nosím jen když jedem na hory lyžovat, rukavice velmi zřídka. Dneska ráno jsem šla ve svetru a vestě a keckách :oops: A syn do školky taktéž v keckách a plátěné podzimní bundě - ten teda čepici měl, i šálu - zima mu nebyla, on je prostě po mě :mrgreen: Dceru balím poněkud víc, ta je zmrzlík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.11.11 13:16
ppetra píše:
Já tu budu asi za exota :oops: Čepici nosím jen když jedem na hory lyžovat, rukavice velmi zřídka. Dneska ráno jsem šla ve svetru a vestě a keckách :oops: A syn do školky taktéž v keckách a plátěné podzimní bundě - ten teda čepici měl, i šálu - zima mu nebyla, on je prostě po mě :mrgreen: Dceru balím poněkud víc, ta je zmrzlík :wink:

Já ještě před dvěma roky taky bývala pěknej exot. Všude sníh a mráz a já lítala ve svetru, vestě a botaskách, čepici ani náhodou a ještě nejlepší to bývalo s holýma zádama. Naštěstí jsem z toho vyrostla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.11.11 13:21

Zatím jsem vytáhla jen bundu, ale pořád pod ní nosím tričko. Včera ale už pěkně mrzlo a píchalo mě v uších, tak už by to něco chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.11.11 13:24

Ja teda po dnesnim ranim zjisteni (kdyz jsem sla kourit),ze je u nas -8,jsem myslela ,ze dostanu infarkt :roll: :roll: nesnasim zimu.Uz nosime normal zimni bundy ,cepice,rukavice,a hlavne jsem si objednala prez net kozajdy a zjistila jsem ze je mam male :pocitac: :pocitac: takze letos umrznu :roll:

• Citovat
  • Upravit
10351
15.11.11 13:30

To bydlíte všechny na horách? 8-o :-) U nás ráno bylo kolem nuly a to jsme cca 20km od MB. Co se týká smogu, tak ani nevím, jako mlha je, ale špatně se mi nikdy nedýchá :nevim: Chodím zatím bez čepice i bez rukavic, ale kapucu si někdy přehodím. Bundu musím mít rozeplou, dávno jí už nezapnu, takže nutně potřebudu do příchodu opravdového mrazu porodit :mrgreen: Verunce dávám středně teplou čepici, rukavice taky střední a bundu někdy zimní, někdy podzimní a třeba vestu na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
15.11.11 13:30

To já jsem teda zhejčkanec, koukám - vlněná čepice, rolák až pod nos, rukavice teda zatím ne, ale už jsem nasadila dvojitou ponožku. :mrgreen:
A fakt mi dneska dopo ty dvě hodiny venku stačily bohatě. Brr.
Už aby bylo jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
15.11.11 13:31

Zuzi, na horách je teď líp a tepleji než v nížině. U nás v Praze bylo ráno -5°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
15.11.11 13:34

No u nás bylo ráno -5, jezírko máme celý zamrzlý a rukavice a čepici nosím už od září. Čepici proto, že jakmile se ochladí, tak mě bolí uvnitř v obou uších, měla jsem jako dítě pořád záněty středního ucha, vlastně obou uší a jakmile se ochladí a příp. fouká studený vítr,tak se můžu bez čepice zbláznit bolestí v uších. Zimní bundy taky už nosíme. Nemám zimu ráda, už aby tu bylo jaro, chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.11 13:35

U nás v 10 hodin - 2 st. Takže svetr a kabát, rukavice na kočárek ale čepici ne, v každý vypadám jak totální debil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat