Tak co zima?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
holky a co budete nosit až bude -20, když už teď chodíte tak nabalený? ![]()
Ale já uznávám, že jsem opravdu extrém a zima mi není téměř nikdy
Ale na zimní bundy a boty mi pro dospěláka přijde fakt ještě brzo - ano v 7 ráno je třeba -5, ale v 9 už je nad nulou a předpokládám že ráno jdete jen do práce/školky a nikde netrajdáte několik hodin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jdu třeba s malou ven a tu hodinu a půl jsme minimálně venku, ale spíš déle a to se fakt ta zimní bunda hodí, ale nosím pod ní triko s krátkým rukávem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no my přes den taky chodíme, to je jasný, ale právě ne tak brzo ráno když je pod nulou
A pokud máš jen tričko tak je to taky něco jiného, aspoň je pak člověk rychleji oblíklej no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě o víkendu jsem byla na in-linech, bylo krásně. U nás v Praze dnes mlha -3´C. Na procházky s prckama, hlavně s tím menším - chodí pomalu - nosím zateplené kalhoty, zimní bundu, čepici i rukavice a je mi báječně
. Tenisky mi zatím stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až bude -20, tak vytáhnu dlouhou péřovku
Mráz miluju, ale musí být jasno, slunečno a sníh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppetra píše:
holky a co budete nosit až bude -20, když už teď chodíte tak nabalený?Ale já uznávám, že jsem opravdu extrém a zima mi není téměř nikdy
Ale na zimní bundy a boty mi pro dospěláka přijde fakt ještě brzo - ano v 7 ráno je třeba -5, ale v 9 už je nad nulou a předpokládám že ráno jdete jen do práce/školky a nikde netrajdáte několik hodin
No já nevím, ale dneska jsem jela od nás do města na cvičení s malým do MC, jeli jsme v půl desáté a měli jsme tu -4 stupně. Pokud jdeme ven, chodíme 2× denně, pokaždé min. na dvě hodiny, když malej nespí přes oběd, chodíme i na 4 hodiny ven, aby se pořádně unavil. Jezdíme na kole a tak. A taky každej máme jinou termoregulaci, já mám ledové ruce i ve 40st. vedrech, takže v zimě bez rukavic necítím ruce. Synovi je 2,5 roku a rukavice zatím nenosí, má zase po manželovi ruce pořád teplé, i když jezdí na kole a na ruce mu fouká studený vítr, tak je má teploučké. Pod zimní bundu nosím nyní jen termotílko a na to tričko s krátkým rukávem. Jinak čepice je pro mě též nezbytnost od cca září října, to jsem psala na min.stránce.
Jako podle mě nejde říct, co budete nosit v -20st., tohle je strašně individuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppetra píše:
holky a co budete nosit až bude -20, když už teď chodíte tak nabalený?
Nevylezu. A just ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bersaba píše:ppetra píše:Nevylezu. A just ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppetra píše:
Já se každou zimu modlím, že víc jak -15C nebude:-). Já totiž zimu nesnáším. Po IVF mám šílenou termoregulaci
, takže mi je zima od listopadu až do dubna. Ale zas se můžou těšit prodejci funkčního prádla a pod, protože bez toho v zimě nevylezu.
Příspěvek upraven 15.11.11 v 14:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzouš píše:
To bydlíte všechny na horách?![]()
U nás ráno bylo kolem nuly a to jsme cca 20km od MB. Co se týká smogu, tak ani nevím, jako mlha je, ale špatně se mi nikdy nedýchá
Chodím zatím bez čepice i bez rukavic, ale kapucu si někdy přehodím. Bundu musím mít rozeplou, dávno jí už nezapnu, takže nutně potřebudu do příchodu opravdového mrazu porodit
Verunce dávám středně teplou čepici, rukavice taky střední a bundu někdy zimní, někdy podzimní a třeba vestu na ní.
U nás na Jižní Moravě ráno -5. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bersaba píše:ppetra píše:Nevylezu. A just ne.
Přesně tak, nevylezu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tady je -4°C, zimni kabat uz jsem vyndala, salu taky uz par dni nosim, rukavice si priste vezmu taky (vcera jsem je nemela a ke konci prochazky jsem toho litovala) akorat tu cepici nemusim uz od malicka
radsi si kupuju kabaty s kapuci, cepici vazne jen v extremni situaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppetra píše:zmrznu
lumáťa píše:
Až bude -20, tak vytáhnu dlouhou péřovkuMráz miluju, ale musí být jasno, slunečno a sníh
ale souhlasim s lumatou, mraz mi nevadi, ale musi byt jasno a slunicko…
Mnohem lepsi nez to co je ted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zimní bundu nosím,je super na lyže tak vypadám jak idiot,ale neva.A dnes jsem si pořídila zimní boty ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak i mě jste nakoply a zejtra jedu dětem koupit zimní boty a bundy
Abysme teda nebyli poslední v celý republice
To zas bude veselo, takový nákupy s nima dvěma a to ještě pak potřebuju udělat i velkej nákup jídla, tak budu doufat že budou mít miláčci dobrou náladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit