Tak co zima?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
15.11.11 13:42

holky a co budete nosit až bude -20, když už teď chodíte tak nabalený? 8-o

Ale já uznávám, že jsem opravdu extrém a zima mi není téměř nikdy :nevim: Ale na zimní bundy a boty mi pro dospěláka přijde fakt ještě brzo - ano v 7 ráno je třeba -5, ale v 9 už je nad nulou a předpokládám že ráno jdete jen do práce/školky a nikde netrajdáte několik hodin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.11.11 13:44

Tak já jdu třeba s malou ven a tu hodinu a půl jsme minimálně venku, ale spíš déle a to se fakt ta zimní bunda hodí, ale nosím pod ní triko s krátkým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.11.11 13:45

no my přes den taky chodíme, to je jasný, ale právě ne tak brzo ráno když je pod nulou :wink: A pokud máš jen tričko tak je to taky něco jiného, aspoň je pak člověk rychleji oblíklej no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.11.11 13:46

Ještě o víkendu jsem byla na in-linech, bylo krásně. U nás v Praze dnes mlha -3´C. Na procházky s prckama, hlavně s tím menším - chodí pomalu - nosím zateplené kalhoty, zimní bundu, čepici i rukavice a je mi báječně :mrgreen: . Tenisky mi zatím stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.11.11 13:48

Až bude -20, tak vytáhnu dlouhou péřovku :wink: Mráz miluju, ale musí být jasno, slunečno a sníh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
15.11.11 13:52
ppetra píše:
holky a co budete nosit až bude -20, když už teď chodíte tak nabalený? 8-oAle já uznávám, že jsem opravdu extrém a zima mi není téměř nikdy :nevim: Ale na zimní bundy a boty mi pro dospěláka přijde fakt ještě brzo - ano v 7 ráno je třeba -5, ale v 9 už je nad nulou a předpokládám že ráno jdete jen do práce/školky a nikde netrajdáte několik hodin :nevim:

No já nevím, ale dneska jsem jela od nás do města na cvičení s malým do MC, jeli jsme v půl desáté a měli jsme tu -4 stupně. Pokud jdeme ven, chodíme 2× denně, pokaždé min. na dvě hodiny, když malej nespí přes oběd, chodíme i na 4 hodiny ven, aby se pořádně unavil. Jezdíme na kole a tak. A taky každej máme jinou termoregulaci, já mám ledové ruce i ve 40st. vedrech, takže v zimě bez rukavic necítím ruce. Synovi je 2,5 roku a rukavice zatím nenosí, má zase po manželovi ruce pořád teplé, i když jezdí na kole a na ruce mu fouká studený vítr, tak je má teploučké. Pod zimní bundu nosím nyní jen termotílko a na to tričko s krátkým rukávem. Jinak čepice je pro mě též nezbytnost od cca září října, to jsem psala na min.stránce.

Jako podle mě nejde říct, co budete nosit v -20st., tohle je strašně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
15.11.11 13:53
ppetra píše:
holky a co budete nosit až bude -20, když už teď chodíte tak nabalený? 8-o

Nevylezu. A just ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.11.11 13:57
Bersaba píše:
ppetra píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.11.11 14:06
ppetra píše:

Já se každou zimu modlím, že víc jak -15C nebude:-). Já totiž zimu nesnáším. Po IVF mám šílenou termoregulaci :cry: , takže mi je zima od listopadu až do dubna. Ale zas se můžou těšit prodejci funkčního prádla a pod, protože bez toho v zimě nevylezu.

Příspěvek upraven 15.11.11 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
zuzouš píše:
To bydlíte všechny na horách? 8-o :-) U nás ráno bylo kolem nuly a to jsme cca 20km od MB. Co se týká smogu, tak ani nevím, jako mlha je, ale špatně se mi nikdy nedýchá :nevim: Chodím zatím bez čepice i bez rukavic, ale kapucu si někdy přehodím. Bundu musím mít rozeplou, dávno jí už nezapnu, takže nutně potřebudu do příchodu opravdového mrazu porodit :mrgreen: Verunce dávám středně teplou čepici, rukavice taky střední a bundu někdy zimní, někdy podzimní a třeba vestu na ní.

U nás na Jižní Moravě ráno -5. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
Bersaba píše:
ppetra píše:

Přesně tak, nevylezu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.11.11 14:08

ahoj, tady je -4°C, zimni kabat uz jsem vyndala, salu taky uz par dni nosim, rukavice si priste vezmu taky (vcera jsem je nemela a ke konci prochazky jsem toho litovala) akorat tu cepici nemusim uz od malicka :mrgreen: radsi si kupuju kabaty s kapuci, cepici vazne jen v extremni situaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.11 18:37
ppetra píše:
zmrznu :wink:
lumáťa píše:
Až bude -20, tak vytáhnu dlouhou péřovku :wink: Mráz miluju, ale musí být jasno, slunečno a sníh :palec:

ale souhlasim s lumatou, mraz mi nevadi, ale musi byt jasno a slunicko…
Mnohem lepsi nez to co je ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.11.11 20:32

Tak já zimní bundu nosím,je super na lyže tak vypadám jak idiot,ale neva.A dnes jsem si pořídila zimní boty :-D

• Citovat
  • Upravit
8043
15.11.11 20:37

Tak i mě jste nakoply a zejtra jedu dětem koupit zimní boty a bundy :mrgreen: Abysme teda nebyli poslední v celý republice :jazyk: To zas bude veselo, takový nákupy s nima dvěma a to ještě pak potřebuju udělat i velkej nákup jídla, tak budu doufat že budou mít miláčci dobrou náladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat