Tak co zima?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
15.11.11 21:48

Ahoj,

u nás ráno a v podstatě celý den -4,takže už chodíme navalený,já jsem schopná umrznout i cestou do školky,kterou máme asi 10 minut cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.11.11 22:17

Ahoj, nosím i s dětma zimní bundu a pod to košilku, kluk tílko a tenký bavlněný triko a pokud je víc zma svetřík nebo bavlněnou mikinu. Až bude víc zima teplejší triko a teplejší mikina, nebo svetr.
Jak začne zima, tak nepopulární košilka je pro mě normální :-). Když jsem byla puberták byla mě mamka k smíchu „máš košilku?“, ale už hodně dlouho ji nosím.
Kamarádka si stěžovala, že se jí neustále vrací zánět močáku a děti, že mají rýmu a nachlazení a já se jí ptám :-)„nosíš košilku a kluci tílko?“ se mi vysmála a pak na mě dala a skončily záněty močáku a u dětí nudle u nosu :))
Podle mě si tělo zvykne na zimu a pak až je i víc pod nulou už mě to nepřijde a nosím stejný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
16.11.11 08:28

Teeeda

Ahojky, teda tady se to rozjelo :-) A ja dneska vytahla takovy chundelaty rukavice :-) u nas bylo -7. Manzel ten jeste chrnel kdyz jsem sla do pekarny a ja mu to pekne zavidela. Čepici jsem měla narazenou pomalu az k patam :-) Tady je navic pod mrakem, nebo co to je, sluníčko je buhvikde :-(. No jdu delat snidani.

• Citovat
  • Upravit
5532
16.11.11 09:23

Holky,
u nás dneska normálně namrzlej chodník… Takže jsem si lehce rozbila hubu, pač jsem frajerka vyrazila v botkách s podrážkou bez vzorku…
A máme to do školky taaak krásně z kopečka - to se to klouzalo jedna báseň :zed: :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
16.11.11 09:27

To me mrzi :-( Tak to mate dobry v zime ne? Nasadis běžky a tradá dolů, pak tedy výšlap nahoru :-) a máš to i se cvičením :-)

• Citovat
  • Upravit
5532
16.11.11 09:57

Mrzet tě to nemusí, jsem celá :lol: , jen jsem si trošku podřela ruku, ale nic to není :lol: . Kdybych nebyla blbá, a vzala si pořádný boty, nic by se mi nestalo :lol: .
No, co se týče kopečka - cesta dolů super :palec: , cesta nahoru už je trošku horší (to se obvykle zahřeju, takže mi není taková zima :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
16.11.11 11:36

A jaktoze jsi nemela rukavice? :-) vzdyt je tam kosa jak …

• Citovat
  • Upravit
5misa6
16.11.11 12:08

To už jsou namrzlé chodníky??ještě,že jsem si včera koupila ty zimní boty :-D

• Citovat
  • Upravit
5532
16.11.11 12:11
Barunka80 píše:
A jaktoze jsi nemela rukavice? :-) vzdyt je tam kosa jak …

Tohle jsem psala včera :oops: :lol: : Čepici a rukavice jsem ještě nevytáhla, ale jen proto, že jsem líná , a bojím se, že když se budu rozmazlovat teďka, tak za pár týdnů zmrznu,až bude sněžit
Ale tedy fakt jsem měla chuť vlézt dcerce pod bundu

Nooo, dneska už vím, že ty rukavice vytáhnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
16.11.11 12:16

Aha, proin, asi jsem se v tom mnozstvi ztratila :-), tady uz sviti slunicko :-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
16.11.11 13:42

Holky,v kolik začínáte topit??

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
16.11.11 14:14
levmah28 píše:

Ahoj, no my zatim doma chodime teple oblečení, abychom co nejmin topili. Navic mame zatepleny dum a varime.

• Citovat
  • Upravit
8043
16.11.11 14:19
levmah28 píše:

teplotu hlídá termostat, je umístěný v obývákojídelnokuchyni. Od 7 ráno je nastavená teplota 22°C, na noc myslím 19°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
16.11.11 14:28
levmah28 píše:

No, tak já se přiznám bez mučení. Topíme nonstop :oops: :lol: . Manžel je zmrzlouš a já tím, že pracuji doma, tak mi občas také bývá chladno.
Bohužel jsme kvůli nevyřešenému baráku nemohli ještě udělat zateplení, takže když vypnu topení, za hodinu máme promrzlý barák :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.11.11 14:30

Termostat máme na nastavený na 23°C (7 hod) a na noc 22°C hod) 18, mámeho v obýváku, mám kuchyň oddělenou (nemám ráda kuchyňské smrady a bordel :-)) a protože se tam vaří tak by ta teplota byla špatně a v kuchyni si to ještě reguluju podle potřeby.

Příspěvek upraven 16.11.11 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat