Tak co zima?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
16.11.11 14:31
levmah28 píše:
Holky,v kolik začínáte topit??

Nám teplotu hlídá termostat a vytápíme na 21 stupňů, v noci máme 19. Začínáme topit v devět ráno a přestává to topit myslím kolem desáté večer, ale to si nejsem jistá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.11.11 15:51
gabi.design píše:
levmah28 píše:
Nám teplotu hlídá termostat a vytápíme na 21 stupňů, v noci máme 19. Začínáme topit v devět ráno a přestává to topit myslím kolem desáté večer, ale to si nejsem jistá. :think:

Gabi,nemáš novou profilovku? ;-)

• Citovat
  • Upravit
29436
16.11.11 15:54
levmah28 píše:
gabi.design píše:
levmah28 píše:
Nám teplotu hlídá termostat a vytápíme na 21 stupňů, v noci máme 19. Začínáme topit v devět ráno a přestává to topit myslím kolem desáté večer, ale to si nejsem jistá. :think:

Mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.11.11 19:18
gabi.design píše:
levmah28 píše:
gabi.design píše:
levmah28 píše:

Jako všichni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.11.11 19:49
Bersaba píše:
gabi.design píše:
levmah28 píše:
gabi.design píše:
levmah28 píše:
Jako všichni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
21.11.11 11:45

No a u nas zacalo dneska sněžit, takže zimní bunda vytažena, rukavice ty uz delsi dobu a topeni je na maximum :-)

• Citovat
  • Upravit
1917
29.11.12 22:15

Tak si dovolím oživit diskusi co říkáte na tohle počasí? jako u nás ráno 12 stupnu jasno dojedu do školy vzdálené asi 20 km a tam sněžilo no málem to se mnou seklo ve Zlíně teploučko a dojedu do Holešova a tam taková kosa nechutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
29.11.12 23:48

Tak u nás na severu sněží v kuse už asi od 17hod. takže úžasný. Ale mi tu jsme na snih zvyklí, letos přišel i dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat