Sundavá si rukavice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sundavá si rukavice
Asi to znáte, navlečete prcky do rukavic, aby jim bylo teplo a po 5ti minutách jsou dole. Jak tohle řešíte? Napadlo mě koupit něco jako dupačky na ruce, jakoby mikinu s přišitýma rukavicema,ale nenapadá mě, kde to sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já to u starších řešila že jsem ty rukavice přichytla pár stehama na dvou místech k té bundě nebo kombinéze, já je sundala, oni ne
teď jsem v hloupé naivitě našila jen šňůrky že pochopí NE,NEPOCHOPIL!!
tak budu přišívat
![]()
- Citovat
- Upravit
aho zrovna dneska jdeme se 14 měsíčním synem procházkou na kojenecký plavání a na hřišti si hraje školka, Honzík k nim příjde kouká na ně v podzimní bundě, slabí čepičce bez rukavic a najednou v dálce slyším paní učitku jak křičí cca na 4 letý dítě : Emičko nesundavej si ty rukavičky bude ti zima
náš mladej je prostě mít nebude a nebude, vlastně mlůžu být ráda,že si rozmyslel už tu čepici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja ji rukavice nenutila, kdyz si je sundala, tak si je holt sundala, snesla je az od -5 niz, takze ji asi opravdu zima nebyla
- Citovat
- Upravit
zmrzlá
Jenže ta moje pak cestou domu řve, že má zmrzlé ruce, takže to nějak vyřešit musíme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý má šňůrky, chvílemi se tím baví, že je sundává a nandává, chvíli je má nasazené, pak chce jíst a zase je sundá-jí skoro pořád něco
Ruce rudé a promrzlé, budu vytrvalá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdřív dávám rukavice a teprve pak bundu. To mi děti nesundávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragola píše:
Nejdřív dávám rukavice a teprve pak bundu. To mi děti nesundávají
mě jo
![]()
- Citovat
- Upravit
Hodaka píše:fragola píše:mě jo
Nejdřív dávám rukavice a teprve pak bundu. To mi děti nesundávají![]()
![]()
Máš šikovnější děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co rukavice na sucháč, na stahovací šnůrku apod? S dlouhými náplety? osvědčilo se to někomu? Malýmu je rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit