Sundavá si rukavice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
15.11.11 15:41

Sundavá si rukavice

Asi to znáte, navlečete prcky do rukavic, aby jim bylo teplo a po 5ti minutách jsou dole. Jak tohle řešíte? Napadlo mě koupit něco jako dupačky na ruce, jakoby mikinu s přišitýma rukavicema,ale nenapadá mě, kde to sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
15.11.11 15:44

Já to u starších řešila že jsem ty rukavice přichytla pár stehama na dvou místech k té bundě nebo kombinéze, já je sundala, oni ne :mrgreen: teď jsem v hloupé naivitě našila jen šňůrky že pochopí NE,NEPOCHOPIL!! :roll: tak budu přišívat :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5173
15.11.11 16:04

aho zrovna dneska jdeme se 14 měsíčním synem procházkou na kojenecký plavání a na hřišti si hraje školka, Honzík k nim příjde kouká na ně v podzimní bundě, slabí čepičce bez rukavic a najednou v dálce slyším paní učitku jak křičí cca na 4 letý dítě : Emičko nesundavej si ty rukavičky bude ti zima :mrgreen: náš mladej je prostě mít nebude a nebude, vlastně mlůžu být ráda,že si rozmyslel už tu čepici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
15.11.11 16:04

ja ji rukavice nenutila, kdyz si je sundala, tak si je holt sundala, snesla je az od -5 niz, takze ji asi opravdu zima nebyla

• Citovat
  • Upravit
238
15.11.11 16:07

zmrzlá

Jenže ta moje pak cestou domu řve, že má zmrzlé ruce, takže to nějak vyřešit musíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.11.11 16:10

Malý má šňůrky, chvílemi se tím baví, že je sundává a nandává, chvíli je má nasazené, pak chce jíst a zase je sundá-jí skoro pořád něco :nevim: Ruce rudé a promrzlé, budu vytrvalá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.11.11 16:21

Nejdřív dávám rukavice a teprve pak bundu. To mi děti nesundávají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.11.11 16:33
fragola píše:
Nejdřív dávám rukavice a teprve pak bundu. To mi děti nesundávají :wink:

mě jo :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24837
15.11.11 16:40
Hodaka píše:
fragola píše:
Nejdřív dávám rukavice a teprve pak bundu. To mi děti nesundávají :wink:
mě jo :zed: :zed: :mrgreen:

Máš šikovnější děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.11.11 16:59

no aspoň v něčem :lol:

• Citovat
  • Upravit
10726
31.10.12 09:37

A co rukavice na sucháč, na stahovací šnůrku apod? S dlouhými náplety? osvědčilo se to někomu? Malýmu je rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat