Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Akorát z tebe vytahá peníze. Najdi si spíš kvalitního psychoterapeuta.
@Kipa22 prosim tě, a s čím by mi asi tak pomohl psychoterapeut? Potřebuji nějakého bylinkáře, a poradit, co z jídelníčku ještě vyřadit atd a aktivně pracovat na zlepšení stavu, neboť já sama už nevím, co bych mohla dělat špatně, a nikoliv s někým tlachat.
Vnitřní vztek je původcem řady psychosomatických nemocí. A ty jich tam máš hned několik.
Psycholog a cvičit. Fyzioterapeut na zlepšení držení těla.
Z osobni zkusenosti muzu doporucit Josefa Jonáše. Vedl Institut celostni mediciny v Praze. Kde funguje ted, ale nevim, ale na netu urcite vypatras…
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o kontakt na opravdu kvalitního léčitele, žádného šarlatána, ani MLM prodejce, ani nějakého ezo vymetače víkendových kurzů. Hledám zkrátka někoho, kdo má prokazatelné zkušenosti, neublíží a dívá se na nemoc celostně, a nezahazuje celou klasickou medicínu. Mám pocit, že na internetu jsou pouze ti šarlatáni a ti opravdu dobří jsou jen po známostech.Pokud by se náhodou našel někdo i zde, zde má indikace:
Musím si nutně vyléčit chronický zánět v těle. Klasická medicína je na tohle krátká. Zánět je již dlouhá léta a tudíž se objevily přidružené nemoci. Bohužel, člověk 12 let chodí po doktorech a nic, až když sám zažádá o testy anebo přijde s možnou diagnózou, až tehdy něco zjistí…
Přidružené nemoci:
- hormonální nerovnováha a PCOS (beru Stadamet, pomáhá a léčitel by mě neměl nutit jej vysadit, asi bychom se rychle rozloučili!)
- středně těžká gastritida a refluxní choroba jícnu, žaludeční kýla
- lehká astma a těžká celoroční alergie, celoroční rýma, bolest oči a ucpané dutiny, bronchitida
- vyrážky bez zjevné příčiny, seborea
- postižení páteře, ischilas, záněty kyčlí a pravé nohy, vyhřezla plotýnka
- dyspepsie (funkční porucha trávicího ústrojí, funkční střevo - dědičně)
- v dospívání anorexie, bulimie = zpomalený metabolismus a lymfy
- nadváha - povislé břicho jako důsledek nemocí, nikoliv špatné životosprávy.
Protože jim vesměs zdravě, velmi mnoho vitamínů, žádné doplňky stravy a další hlouposti nepotřebuji. Spíše mám občas problém s převitaminováním Céčkem. Jinak výsledky na vitamíny atd mám v pořádku.
Nyní beru kyselinu listovou, protože chci otěhotnět.
Na svém životě makám velmi intenzivně, na harmonii a málo stresu. Zánět je potlačený vztek a léčitel by se mnou měl projít i tuto psychosomatiku, myslím, že duchovně vyspělá jsem a na mnohé věci jsem si přišla. Akorát ten vnitřní vztek je pro mě velmi toxický.
Prosím Vás, kdybyste o někom věděli, dejte mi vědět, budu mlvam moc vděčná.
Anonymní z důvodu vyjmenování diagnóz.
Děkuji
Ne. Céčkem se předávkovat nedá. Co je to ten ischilas??? Já bych se objednala k Hnízdilovi. Nesouzním s ním ve všem, ale nemyslím si, že je to šarlatán. Jako vesměs všichni tzv. léčitelé.
@Anonymní píše:
@Kipa22 prosim tě, a s čím by mi asi tak pomohl psychoterapeut? Potřebuji nějakého bylinkáře, a poradit, co z jídelníčku ještě vyřadit atd a aktivně pracovat na zlepšení stavu, neboť já sama už nevím, co bych mohla dělat špatně, a nikoliv s někým tlachat.
Napiš, co jsi měla včera k jídlu. My ti řeknem, kde je chyba.
Zkus web patentni medicina, je to TCM. Pcos a zaludecni problemy umi tcm tesit pomerne rychle. Hoffmann je schopny terapeut. Jelikoz nepises, odkud jsi, tak bych zacala timto. Vyborne jsou taky medicinalni houby. To Hoffmann nedela. Zkus web mycomedica.cz, tam je porafna zdarma. Vyfotis jazyk, vyplnis dotaznik. Preju hodne stesti! Dobra strava je zaklad, urcite vis, ze mas vynechat mlecne a omezit cukry, plus nyni vse prevazne ve varene forme (zelenina). Bude lip, drz se!
Ahoj, jestli nechceš šarlatána, klasickýho doktora, psychologa, terapeuta,… Můžu doporučit šamanku (jestli jsi otevřená těmhle věcem). Myslím si že by ti dokázala poradit, pomoct. Já s ní byla velice spokojená a zažila jsem u ní pár věcí které mě opravdu přesvědčili že jen nemele pantem ale ví o čem mluví a umí. Ale nevím jestli můžu její jméno napsat tady veřejně aby se nestrhla mela lidí co těmhle věcí nevěří atd, atd..
A taky záleží odkud jsi, aby si to neměla přes celou republiku.
@Anonymní píše:
Zkus web patentni medicina, je to TCM. Pcos a zaludecni problemy umi tcm tesit pomerne rychle. Hoffmann je schopny terapeut. Jelikoz nepises, odkud jsi, tak bych zacala timto. Vyborne jsou taky medicinalni houby. To Hoffmann nedela. Zkus web mycomedica.cz, tam je porafna zdarma. Vyfotis jazyk, vyplnis dotaznik. Preju hodne stesti! Dobra strava je zaklad, urcite vis, ze mas vynechat mlecne a omezit cukry, plus nyni vse prevazne ve varene forme (zelenina). Bude lip, drz se!
Děkuji moc za doporučení
@Russet píše:
Ne. Céčkem se předávkovat nedá. Co je to ten ischilas??? Já bych se objednala k Hnízdilovi. Nesouzním s ním ve všem, ale nemyslím si, že je to šarlatán. Jako vesměs všichni tzv. léčitelé.
Hnízdil jí na toto řekne, že to má psychosomatické, že má cvičit, pravidelný režim a najít si psychoterapeuta. Za mnoho tisíc…/ ten Hnízdil /
tak snad mu alespon za ty prachy bude věřit…
pokud by přišla ke mě, řeknu jí to samé, zadarmo, a tak mi věřit nebude a bude dál hledat někoho, kdo by z ní tahal prachy…a mohla si u něj kupovat dočasnou úlevu od psychické tenze…
summa summarum, psychoterapeut, pravidelný sport, pohybový režim a dostatek spánku
není zač
@Anonymní píše:
bravo, doporučila jste paní hned několik šarlatánů, u kterých vyhodí peníze
no jo no
podvodníci se mají výborně, taková je halt doba… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jestli nechceš šarlatána, klasickýho doktora, psychologa, terapeuta,… Můžu doporučit šamanku (jestli jsi otevřená těmhle věcem). Myslím si že by ti dokázala poradit, pomoct. Já s ní byla velice spokojená a zažila jsem u ní pár věcí které mě opravdu přesvědčili že jen nemele pantem ale ví o čem mluví a umí. Ale nevím jestli můžu její jméno napsat tady veřejně aby se nestrhla mela lidí co těmhle věcí nevěří atd, atd..A taky záleží odkud jsi, aby si to neměla přes celou republiku.
Klasická medicína mi nepomáhá, proto ji potřebují podpořit i alternativně. Co dělají šamani? Na nějaké léčení energií atd jít nechci, protože kdo se může vyléčit je člověk sám. Šla jsem na regrese atd, abych pochopila lidi v mém životě a odkud pramení moje emoce. Ale už nevím, jak s těmi emocemi, které mám zadušene pracovat (respektive vím, více plakat, nedusit v sobě vztek - ale to se lépe říká než dělá) a spíše hledám, kdo by mi konkrétně řekl, jak na to + se podíval na můj život a pomohl mi odstranit to, co dělám špatně+ nějaké bylinky a tak.
Ahoj, prosím o kontakt na opravdu kvalitního léčitele, žádného šarlatána, ani MLM prodejce, ani nějakého ezo vymetače víkendových kurzů. Hledám zkrátka někoho, kdo má prokazatelné zkušenosti, neublíží a dívá se na nemoc celostně, a nezahazuje celou klasickou medicínu. Mám pocit, že na internetu jsou pouze ti šarlatáni a ti opravdu dobří jsou jen po známostech.
Pokud by se náhodou našel někdo i zde, zde má indikace:
Musím si nutně vyléčit chronický zánět v těle. Klasická medicína je na tohle krátká. Zánět je již dlouhá léta a tudíž se objevily přidružené nemoci. Bohužel, člověk 12 let chodí po doktorech a nic, až když sám zažádá o testy anebo přijde s možnou diagnózou, až tehdy něco zjistí…
Přidružené nemoci:
Protože jim vesměs zdravě, velmi mnoho vitamínů, žádné doplňky stravy a další hlouposti nepotřebuji. Spíše mám občas problém s převitaminováním Céčkem. Jinak výsledky na vitamíny atd mám v pořádku.
Nyní beru kyselinu listovou, protože chci otěhotnět.
Na svém životě makám velmi intenzivně, na harmonii a málo stresu. Zánět je potlačený vztek a léčitel by se mnou měl projít i tuto psychosomatiku, myslím, že duchovně vyspělá jsem a na mnohé věci jsem si přišla. Akorát ten vnitřní vztek je pro mě velmi toxický.
Prosím Vás, kdybyste o někom věděli, dejte mi vědět, budu mlvam moc vděčná.
Anonymní z důvodu vyjmenování diagnóz.
Děkuji