Kvalitní léčitel - doporučte PROSÍM!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
19.11.22 09:19
@Borrealis píše:
Hnízdil jí na toto řekne, že to má psychosomatické, že má cvičit, pravidelný režim a najít si psychoterapeuta. Za mnoho tisíc…/ ten Hnízdil /

tak snad mu alespon za ty prachy bude věřit…

pokud by přišla ke mě, řeknu jí to samé, zadarmo, a tak mi věřit nebude a bude dál hledat někoho, kdo by z ní tahal prachy…a mohla si u něj kupovat dočasnou úlevu od psychické tenze…

:nevim:

summa summarum, psychoterapeut, pravidelný sport, pohybový režim a dostatek spánku

není zač

:mavam:

To většinou doporučuju jako laik taky :mrgreen: Hnízdil má stejně furt obsazeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 09:19

@Borrealis máte prosím zkušenosti a mohla byste se podělit? Hledám opravdu kvalitního člověka.. děkuji

• Citovat
  • Upravit
13010
19.11.22 09:21
@Russet píše:
To většinou doporučuju jako laik taky :mrgreen: Hnízdil má stejně furt obsazeno.

asi tak, s Hnízdilem žádné příliš dobré zkušenosti nemám

popravdě každému doporučil naprosto to samé, rámcově to, co jsem zde psala…a nějak žádný posun

lidi milují kupovat si instantní "zázraky ", prostě mají pocit, že za zdraví a psychickou pohodu se musí platit a něco si kupovat

někdy se s tím nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 09:23
@Borrealis píše:

popravdě každému doporučil naprosto to samé, rámcově to, co jsem zde psala…a nějak žádný posun

lidi milují kupovat si instantní "zázraky ", prostě mají pocit, že za zdraví a psychickou pohodu se musí platit a něco si kupovat

někdy se s tím nehne

Já jsem k němu shovívavější, neboť je místní rodák a absolvovala jsem jeho přednášku v místním divadle. Ale to je asi tak všechno. Štítku jsem stejně svěřila do péče endokrinologovi.

Příspěvek upraven 19.11.22 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
@Borrealis píše:
Hnízdil jí na toto řekne, že to má psychosomatické, že má cvičit, pravidelný režim a najít si psychoterapeuta. Za mnoho tisíc…/ ten Hnízdil /

tak snad mu alespon za ty prachy bude věřit…

pokud by přišla ke mě, řeknu jí to samé, zadarmo, a tak mi věřit nebude a bude dál hledat někoho, kdo by z ní tahal prachy…a mohla si u něj kupovat dočasnou úlevu od psychické tenze…

summa summarum, psychoterapeut, pravidelný sport, pohybový režim a dostatek spánku

není zač

:mavam:

Hnízdil je mi hodně nesympatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Borrealis MUDR. Hoffmann, ktereho doporucuji, je atestovany lekar s 30letou praxi specializujici se na tradicni cinskou medicinu.

• Citovat
  • Upravit
6422
19.11.22 09:24
@Anonymní píše:
@Kipa22 prosim tě, a s čím by mi asi tak pomohl psychoterapeut? Potřebuji nějakého bylinkáře, a poradit, co z jídelníčku ještě vyřadit atd a aktivně pracovat na zlepšení stavu, neboť já sama už nevím, co bych mohla dělat špatně, a nikoliv s někým tlachat.

Bylinkáře neznám, ale psychoterapie a fyzioterapie by ti rozhodně pomohla. Že máš v sobě nezpracované nějaké věci z dětství je jasné, vnitřní vztek, i ta bulimie a anorexie plus se k tomu přidávají další zdravotní problémy. Fyzioterapie na problémy se zády. Proti bylinkám nejsem, jídelníček je taky super, ale tohle vidím jako základ. Bylinky ti záda nenapraví, pokud neposiluješ správně svalový korzet a nemáš dost pohybu. Problémy se zády můžou přispět i problémům s otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.11.22 09:25
@Anonymní píše:
@Borrealis máte prosím zkušenosti a mohla byste se podělit? Hledám opravdu kvalitního člověka.. děkuji

zakladatelko, pokud si v hlavě budete nadále držet a pěstovat „chronický zánět v těle“ a nepřipustíte si, že je to psychického původu, nikdy se dál nehnete

s tím vám bohužel na dálku nepomůžu…jedině dobrý psychoterapeut, a rovnou u něj můžete začít luštit, proč máte potřebu nějaké představy " chronického zánětu" a proč se jí tak držíte, jak tonoucí stébla…a za co se to schovává

to co zde líčíte je psychosomatika jak vyšitá

více na dálku bohužel opravdu nejde a žádné šarlatány, kteří z vás vytahají hodně peněz vam doporučovat fakt nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 09:25
@Anonymní píše:
@Borrealis MUDR. Hoffmann, ktereho doporucuji, je atestovany lekar s 30letou praxi specializujici se na tradicni cinskou medicinu.

Moje kolegyně už vrazila do čínske medicíny spoustu prachů. Má asi 150 kilo a žádný posun nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.11.22 09:27

Dědek kořenář- Břetislav Nový. Super borec se selským rozumem a obrovskými znalostmi a zkušenostmi.

Příspěvek upraven 19.11.22 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 09:27
@Anonymní píše:
Klasická medicína mi nepomáhá, proto ji potřebují podpořit i alternativně. Co dělají šamani? Na nějaké léčení energií atd jít nechci, protože kdo se může vyléčit je člověk sám. Šla jsem na regrese atd, abych pochopila lidi v mém životě a odkud pramení moje emoce. Ale už nevím, jak s těmi emocemi, které mám zadušene pracovat (respektive vím, více plakat, nedusit v sobě vztek - ale to se lépe říká než dělá) a spíše hledám, kdo by mi konkrétně řekl, jak na to + se podíval na můj život a pomohl mi odstranit to, co dělám špatně+ nějaké bylinky a tak.

Koukni na web samanizmus tam se dozvíš víc. Dělá toho hodně, přes energie po bylinky a různé tinktury na míru. Snad sem poradila aspoň trošku dobře. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13010
19.11.22 09:28
@Russet píše:
Já jsem k němu shovívavější, neboť je místní rodák a absolvovala jsem jeho přednášku v místním divadle. Ale to je asi tak všechno. Štítku jsem stejně svěřila do péče endokrinologovi.Příspěvek upraven 19.11.22 v 09:23

já naopak viděla mnoho jeho výstupů a tak jsem zcela neshovívavá…mluvka a žvanil, reálné výsledky nikde nic…lidi mi pak říkali " mě to k ničemu nebylo, řek mi to samý co vy a jen mě to stálo peníze"

ano, on někdy ten cash má efekt, protože lidi když za něco musí platit, tak si rychleji uvědomí souvislosti a jsou víc namotivování nějak na tom máknout

to je pravda, nicméně říct lidem že to je psychosomatika a že je třeba začít práci na psychice a postupně se rozebrat a poskládat u terapeuta jde i za 55 korun měsíční kapitace, na to z nich nemusím vydolovat 6 litrů za jednu konzultaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.11.22 09:29
@Ptakopysk-P píše:
Dědek kořenář- Břetislav Nový. Super borec se selským rozumem a obrovskými znalostmi a zkušenostmi.Příspěvek upraven 19.11.22 v 09:27

ano, může bejt, zde říkám — proč to nezkusit, ano

neupínat se na to, ale proč to nezkusit, jjj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Borrealis píše:

někdy se s tím nehne

Já nehledám nic instantního. Tak vás prosím, abyste mě nedával do stejného pytle s ostatními, ano. Na svém způsobu života jsem hodně zapracovala, na svých emocích a vše sama, bez toho, aby mi to řekl nějaký ezo blb s „vystudovanym“ víkendovým kurzem. Hledám opravdu někoho, kdo UMÍ. A těch je jen velmi málo. Nehledam žádného ezo guru, který mi řekne to, co už dávno vím a dělám, a nedej bože bude bubnovat a vyhánět ze mě démony, nebo co. Někoho, kdo alternativě opravdu rozumí, nepotřebuji diagnostiku, ale poradit, jak jinak si mám uspořádat život, jaké jídlo mi škodí, jaké bylyny podpoří moje uzdravení, a početí apod. Zkrátka někoho s nohama na zemi, duchovně vyspělého, ne nějaké „posla světla“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Russet tak zakladatelka uz 12 let chodi po doktorech a taky tadny posun nevidi :nevim:…nevidim duvod, proc nezkusit alternativu :nevim:…ani zapadni medicina ani tcm zazraky nedela. Je znamy fakt, ze zaoadni medicina leci velmi dobre akutni problemy, na chronicke je kratka. A tam prave dobre pomaha tcm, akorat to neni na pockani a je to hodne zalozene i na strave, s cimz ma evidentne problem i tva 150kg kolegyne. Na to uz clivek musi mit i svou silnou vuli, aby zacal hubnout. Tam mu nepomuze ani tcm ani doktor, to musi clovek sam chtit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková