Kvalitní léčitel - doporučte PROSÍM!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
19.11.22 09:32
@Borrealis píše:
já naopak viděla mnoho jeho výstupů a tak jsem zcela neshovívavá…mluvka a žvanil, reálné výsledky nikde nic…lidi mi pak říkali " mě to k ničemu nebylo, řek mi to samý co vy a jen mě to stálo peníze"
:nevim:

ano, on někdy ten cash má efekt, protože lidi když za něco musí platit, tak si rychleji uvědomí souvislosti a jsou víc namotivování nějak na tom máknout

to je pravda, nicméně říct lidem že to je psychosomatika a že je třeba začít práci na psychice a postupně se rozebrat a poskládat u terapeuta jde i za 55 korun měsíční kapitace, na to z nich nemusím vydolovat 6 litrů za jednu konzultaci :think:

Při tom vystoupení mi jako žvanil nepřipadal. On nikde netvrdí, že za prachy je vyléčí. Ale někdo holt potřebuje vysolit prachy, aby měl pocit, že je léčen. Proto lidi vyžadují na běžnou virózu antibiotika. Protože pak mají pocit, že konečně je doktor opravdu léčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.11.22 09:33
@Russet píše:
Při tom vystoupení mi jako žvanil nepřipadal. On nikde netvrdí, že za prachy je vyléčí. Ale někdo holt potřebuje vysolit prachy, aby měl pocit, že je léčen. Proto lidi vyžadují na běžnou virózu antibiotika. Protože pak mají pocit, že konečně je doktor opravdu léčí :mrgreen:

no to bez debaty, ano bez debaty ;)

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 09:34
@Anonymní píše:
@Russet tak zakladatelka uz 12 let chodi po doktorech a taky tadny posun nevidi :nevim:…nevidim duvod, proc nezkusit alternativu :nevim:…ani zapadni medicina ani tcm zazraky nedela. Je znamy fakt, ze zaoadni medicina leci velmi dobre akutni problemy, na chronicke je kratka. A tam prave dobre pomaha tcm, akorat to neni na pockani a je to hodne zalozene i na strave, s cimz ma evidentne problem i tva 150kg kolegyne. Na to uz clivek musi mit i svou silnou vuli, aby zacal hubnout. Tam mu nepomuze ani tcm ani doktor, to musi clovek sam chtit.

Ona má pocit, že ji to vyléčí. Bere něco na energii a tak. Kdyby shodila 50 kilo, má energie za dva. Ale tohle někteří lidé nepochopí. Proto musí k léčitelům, protože mají pocit, že západní lékař jim v jednom kuse lže. Když mu radí zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.11.22 09:36

A zakladatelko, opravdu jste už zkusila toto?

summa summarum, psychoterapeut, pravidelný sport, pohybový režim a dostatek spánku

dlouhodobou psychoterapii? poctivou
pravidelné sportovní aktivity, dlouhotrvající

a spíte dobře?

až tohle vše budete mít zmáknuto, pak můžete říct " žádný posun " a „nikdo se mnou nic nedělá “

mám totiž bohužel častou zkušenost, že větu " nikdo se mnou nic nedělá" říkají právě lidi, kteří nejsou se sebou a svou životosprávou, psychikou, ochotni udělat absolutně nic

a cokoliv jim doporučíte, sklouzne jako teflon a pak opravdu žádný posun

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.11.22 10:04
@Anonymní píše:
Klasická medicína mi nepomáhá, proto ji potřebují podpořit i alternativně. Co dělají šamani? Na nějaké léčení energií atd jít nechci, protože kdo se může vyléčit je člověk sám. Šla jsem na regrese atd, abych pochopila lidi v mém životě a odkud pramení moje emoce. Ale už nevím, jak s těmi emocemi, které mám zadušene pracovat (respektive vím, více plakat, nedusit v sobě vztek - ale to se lépe říká než dělá) a spíše hledám, kdo by mi konkrétně řekl, jak na to + se podíval na můj život a pomohl mi odstranit to, co dělám špatně+ nějaké bylinky a tak.

zakladatelko, vždyt to sama hezky pojmenováváte a máte uvědomené  – - první, a ten možná nejtěžší krok máte za sebou ;)

píšete krásně vědomě :

" abych pochopila odkud pramení moje emoce. Ale už nevím, jak s těmi emocemi, které mám zadušene pracovat (respektive vím, více plakat, nedusit v sobě vztek - ale to se lépe říká než dělá) a spíše hledám, kdo by mi konkrétně řekl, jak na to + se podíval na můj život a pomohl mi odstranit to, co dělám špatně — "

odpověd zní – psychoterapeut, dlouhodobá psychoterapie, to je přesně to, na co se ptáte…a to je to co vám pomůže a posune vás dál

fakt že jo

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 10:28

@Borrealis ne, nic si nepěstuji. Tohle jsou pouze vaše domněnky, které se nezakládají na pravdě. Naopak KONEČNĚ po 12 letech vím, kde ZAČÍT, co vyléčit, aby se zlepšili i ty další věci. Protože 12 let říkání si „jsem zdravá, mladá, hezká, perspektivní“ mi fakt ke zdraví nepomohlo, a člověk musí umět pojmenovat svůj problém, aby na tom začal pracovat, nikoliv si rochnit v bahénku oběti. Děkuji za podporu každopádně :kytka: psychoterapeuta nechci, myslím někde výše jsem napsala proč, ale víc se v tom motat nechci :))) zkrátka systémový vycvičenci vím, že mi v tom nepomohou. A ano, jim dobře, žiju dobře, dělám co mě baví, pohyb mám, hodně sexu a lásky taky. Takže nejsem z těch, co chtějí berličku bez přičinění. Píšu, že dělám mnohé, ale potřebuji ještě víc..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.22 10:37

@Russet tak takových lidí je více, než těch uvědomělých, neboť za sebe nepřevzali odpovědnost. Mě by také pomohlo shodit, ipres velmi silnou hormonální léčbu se mi to VELMI pomalu daří (cca 8-10kg za rok, jiní, kteří by žili jak já, by byli štíhlé laňky a moje rodina se diví, že ty výsledky nejsou, jaké by měly být - a ne, nefnukam, jen opisuji fakt), shození je ale side effekt toho, že napravuji jiné věci (lymfa, hormony, atd). Ale pokud někdo raději vráží peníze do šarlatánů a do sebe investují minimum energie, je jasné, že výsledky se nikdy nedostaví.

• Citovat
  • Upravit
cernaselma
19.11.22 11:03

„nadváha - povislé břicho jako důsledek nemocí, nikoliv špatné životosprávy.
Protože jim vesměs zdravě“

Kolik mas tedy bmi? Pokud bys odpovidajicim zpusobem sportovala, tak fakt nebudes mit povisle bricho.
Asi to tady nebude uplne popularni nazor, ale ja bych na tvem miste zvazila, zda lidi plni diagnoz maji vubec mit deti.

• Citovat
  • Upravit
1069
19.11.22 11:35
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o kontakt na opravdu kvalitního léčitele, žádného šarlatána, ani MLM prodejce, ani nějakého ezo vymetače víkendových kurzů. Hledám zkrátka někoho, kdo má prokazatelné zkušenosti, neublíží a dívá se na nemoc celostně, a nezahazuje celou klasickou medicínu. Mám pocit, že na internetu jsou pouze ti šarlatáni a ti opravdu dobří jsou jen po známostech.

Pokud by se náhodou našel někdo i zde, zde má indikace:

Musím si nutně vyléčit chronický zánět v těle. Klasická medicína je na tohle krátká. Zánět je již dlouhá léta a tudíž se objevily přidružené nemoci. Bohužel, člověk 12 let chodí po doktorech a nic, až když sám zažádá o testy anebo přijde s možnou diagnózou, až tehdy něco zjistí…

Přidružené nemoci:

• hormonální nerovnováha a PCOS (beru Stadamet, pomáhá a léčitel by mě neměl nutit jej vysadit, asi bychom se rychle rozloučili!)
  • středně těžká gastritida a refluxní choroba jícnu, žaludeční kýla
  • lehká astma a těžká celoroční alergie, celoroční rýma, bolest oči a ucpané dutiny, bronchitida
  • vyrážky bez zjevné příčiny, seborea
  • postižení páteře, ischilas, záněty kyčlí a pravé nohy, vyhřezla plotýnka
  • dyspepsie (funkční porucha trávicího ústrojí, funkční střevo - dědičně)
  • v dospívání anorexie, bulimie = zpomalený metabolismus a lymfy
  • nadváha - povislé břicho jako důsledek nemocí, nikoliv špatné životosprávy.

Protože jim vesměs zdravě, velmi mnoho vitamínů, žádné doplňky stravy a další hlouposti nepotřebuji. Spíše mám občas problém s převitaminováním Céčkem. Jinak výsledky na vitamíny atd mám v pořádku.

Nyní beru kyselinu listovou, protože chci otěhotnět.

Na svém životě makám velmi intenzivně, na harmonii a málo stresu. Zánět je potlačený vztek a léčitel by se mnou měl projít i tuto psychosomatiku, myslím, že duchovně vyspělá jsem a na mnohé věci jsem si přišla. Akorát ten vnitřní vztek je pro mě velmi toxický.

Prosím Vás, kdybyste o někom věděli, dejte mi vědět, budu mlvam moc vděčná.

Anonymní z důvodu vyjmenování diagnóz.

Děkuji

Doporučuji pana doktora Hnízdila https://hnizdozdravi.cz/…-jan-hnizdil . Mě i manželovi vyléčil nemoci, o kterých doktoři tvrdili že jsou neléčitelné a celý život musím brát léky bez vidiny zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.11.22 12:04
@Anonymní píše:
@Kipa22 prosim tě, a s čím by mi asi tak pomohl psychoterapeut? Potřebuji nějakého bylinkáře, a poradit, co z jídelníčku ještě vyřadit atd a aktivně pracovat na zlepšení stavu, neboť já sama už nevím, co bych mohla dělat špatně, a nikoliv s někým tlachat. [/citace/)

Louisa Hay v jedné své knize uvedla, že když se ti něco přihodí, není třeba začít hned něco dělat, ale začít přemýšlet. A doporučuji Pět pilířů zdraví, Rostislav Václavek na fcb a youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.11.22 12:15
@Anonymní píše:
Já nehledám nic instantního. Tak vás prosím, abyste mě nedával do stejného pytle s ostatními, ano. Na svém způsobu života jsem hodně zapracovala, na svých emocích a vše sama, bez toho, aby mi to řekl nějaký ezo blb s „vystudovanym“ víkendovým kurzem. Hledám opravdu někoho, kdo UMÍ. A těch je jen velmi málo. Nehledam žádného ezo guru, který mi řekne to, co už dávno vím a dělám, a nedej bože bude bubnovat a vyhánět ze mě démony, nebo co. Někoho, kdo alternativě opravdu rozumí, nepotřebuji diagnostiku, ale poradit, jak jinak si mám uspořádat život, jaké jídlo mi škodí, jaké bylyny podpoří moje uzdravení, a početí apod. Zkrátka někoho s nohama na zemi, duchovně vyspělého, ne nějaké „posla světla“.

Na člověka duševně vyspělého na mě působíte velmi arogantně a nadřazeně. Zdá se, že před sebou máte hodně práce. Správné jsou ty jednoduché věci a věřím, že na toho vhodného člověka narazíte nějak náhodou, když budete hledat, ale nebudete se na to upínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.11.22 16:37
@Anonymní píše:
Já nehledám nic instantního. Tak vás prosím, abyste mě nedával do stejného pytle s ostatními, ano. Na svém způsobu života jsem hodně zapracovala, na svých emocích a vše sama, bez toho, aby mi to řekl nějaký ezo blb s „vystudovanym“ víkendovým kurzem. Hledám opravdu někoho, kdo UMÍ. A těch je jen velmi málo. Nehledam žádného ezo guru, který mi řekne to, co už dávno vím a dělám, a nedej bože bude bubnovat a vyhánět ze mě démony, nebo co. Někoho, kdo alternativě opravdu rozumí, nepotřebuji diagnostiku, ale poradit, jak jinak si mám uspořádat život, jaké jídlo mi škodí, jaké bylyny podpoří moje uzdravení, a početí apod. Zkrátka někoho s nohama na zemi, duchovně vyspělého, ne nějaké „posla světla“.

Podívala jsem se na tvoje předešlé diskuze. Opravdu ti nebude pomoci, pokud si nepřipustíš, že je to psychosomatika, přesně jak ti říká @Borrealis. Jsi zacyklená, točíš se v kruhu stejně jako pes co si honí svůj ocas. Za mě prostě příliš řešíš a zkoumáš úplně všechno, ale nemůžeš z toho ven. Potřebuješ psychologa, který ti pomůže ty věci pochopit a pustit pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.11.22 18:08
@Proto02 píše:
Podívala jsem se na tvoje předešlé diskuze. Opravdu ti nebude pomoci, pokud si nepřipustíš, že je to psychosomatika, přesně jak ti říká @Borrealis. Jsi zacyklená, točíš se v kruhu stejně jako pes co si honí svůj ocas. Za mě prostě příliš řešíš a zkoumáš úplně všechno, ale nemůžeš z toho ven. Potřebuješ psychologa, který ti pomůže ty věci pochopit a pustit pryč.

se omlouvám, předešlé diskuse neznám. Ono je to těžké. Jak tak pozoruju, když si klasická medicína neví rady, má po ruce instantní řešení a tím je psychika. Velmi velmi oblíbené. Řeším taky nějaké zdravotní trable. Vtipné bylo, že jsem si na původ problémů musela po dvouletém lítání do ordinací přijít sama. I poté bylo vše lékařem, který měl věc řešit, rozporováno. Vrcholem všeho bylo, když problém vykulminoval, já konečně v jedné ordinaci dostala papír, na kterém bylo uvedeno, jaká je příčina problému (to, co jsem začala asi po roce tušit sama) a s tím jsem byla odeslána někam, kde mi měli pomoci. I poté mi další pracoviště, kam jsem se fakt už zoufalá a v bolestech a viditelným příznakem a lékařským posudkem obrátila o pomoc, schopné vystavit další papír, že mám navštívit psychiatra a že jsem si vše vyvolala sama :roll:
Tolik k psychice pacientů. Ve finále se ukázalo, že jsem si nic nevymyslela.

Spíš než blábol, že si nějakou „nemoc“ pěstuju, dnes u doktora ocením, když upřímně řekne: nevím, s tím jsem se nesetkal, zkusím popřemýšlet, co by se dalo dělat…

Zvláštní je, že když doktoři neví a neumí pomoct (nezazlívám jim to, lidské tělo je dosud těžce neprobádané), řeknou, že za to může psychika.
A když člověk odmítne nějakou léčbu, prášky, operaci, že se zkusí léčit jinak, právě přes tu psychiku třeba, tak je pro lékaře opět magor, protože takové léčení, to přece nemůže fungovat…ach jo

Zakladatelko, kontakt na léčitele ti nedám. Hnízdila, TCM a jiné znám. Věřím jim, tak jako věřím i některým lékařům, kteří jedou klasickou - tzv. západní cestou. Jen jednu radu: netlač tak na pilu. Z tvého psaní mám pocit velký urputnosti a to bohužel k cíli moc nevede. Občas je dobrý nechat věci trochu víc plynout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.11.22 19:27

Břetislav Nový z Pardubic, mám dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13229
19.11.22 19:56
@Anonymní píše:
@Kipa22 prosim tě, a s čím by mi asi tak pomohl psychoterapeut? Potřebuji nějakého bylinkáře, a poradit, co z jídelníčku ještě vyřadit atd a aktivně pracovat na zlepšení stavu, neboť já sama už nevím, co bych mohla dělat špatně, a nikoliv s někým tlachat.

Potřebuješ dát dohromady porouchanou hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková