Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holčiny,
pomalu začínám myslet na Vánoce (jsem trošku na hlavu, ale nechci zase všechno nechávat na poslední chvíli), a ráda bych svým rodičům koupila kuchyňského robota. Potřebuji, aby uměl hnětat kynutá těsta, šlehat, mít sekací nůž,… Prostě něco praktického. Nepotřebuji mít mixer ani mlýnek na maso - mamka obojí má. Takže čistě jen nějakou šikovnou věcičku, která vydrží alespoň pár let. Máte zkušenosti s nějakým takovým pomocníkem? Já mám robota značky Bosh, ale mám tam i mixer a mlýnek na maso - a navíc stál skoro 9 000Kč, takže zase takhle drahé to kupovat nechci. Budu vděčná za každou vaší radu. A kdyby jste měli nějaké typy na další dárky pro babičky, dědečky, detičky a zbytek rodiny, tak sem s nimi. Určitě se budou hodit
. Děkuji
Doporučuju obyčejnou Etu. Mám jí už 12 let a jsem spokojená. I cena mi přijde slušná. Pře vánoci bývá i v akci.
http://www.eta.cz/…seznam.phtml?…ení&y=kuchyňské%20roboty
Já v ní i mixuju a sekám maso. Tím nožem jde všechno.
A co se týká dárků pro rodiče, tak mi už asi 4 roky dáváme se sestrou rodičům dovolenou po Čechách. Spláchneme tím všechny narozeniny, svátky i vánoce v roce a rodiče si užijí týden v hotelu. Pak už dáváme jen maličkost.
Ahojky..Tak to bych doporučila Bosch.To je dělo.Stojí asi 4-5tisíc..Ze zahrady celou ůrodu zlikviduje.Mrkev strouhá ,jablka-na jemno na hrubo.brambory na hrubo no prostě ten nemá chybu.Jinej bych nechtěla.
AHoj,
já mám Moulinex Ovatio duo - je jich víc druhů,tento má dvě nádoby.Používám ho téměř denně, jediné,co jsem po5ti letech zničila, byla nádoba, která mi spadla.A ta byla dost drahá, stála 600 ![]()
Na obchodním domě (myslím,že www.obchodnídum.cz) jej měli v akci za 3000,– i když doporučená cena je myslím k 5.000,– Jsem s ním spokojená.