Kvalitní robot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
3.10.06 13:23

Kvalitní robot

Ahoj holčiny,
pomalu začínám myslet na Vánoce (jsem trošku na hlavu, ale nechci zase všechno nechávat na poslední chvíli), a ráda bych svým rodičům koupila kuchyňského robota. Potřebuji, aby uměl hnětat kynutá těsta, šlehat, mít sekací nůž,… Prostě něco praktického. Nepotřebuji mít mixer ani mlýnek na maso - mamka obojí má. Takže čistě jen nějakou šikovnou věcičku, která vydrží alespoň pár let. Máte zkušenosti s nějakým takovým pomocníkem? Já mám robota značky Bosh, ale mám tam i mixer a mlýnek na maso - a navíc stál skoro 9 000Kč, takže zase takhle drahé to kupovat nechci. Budu vděčná za každou vaší radu. A kdyby jste měli nějaké typy na další dárky pro babičky, dědečky, detičky a zbytek rodiny, tak sem s nimi. Určitě se budou hodit :D . Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
3.10.06 15:42

Doporučuju obyčejnou Etu. Mám jí už 12 let a jsem spokojená. I cena mi přijde slušná. Pře vánoci bývá i v akci.

http://www.eta.cz/…seznam.phtml?…ení&y=kuchyňské%20roboty

Já v ní i mixuju a sekám maso. Tím nožem jde všechno.

A co se týká dárků pro rodiče, tak mi už asi 4 roky dáváme se sestrou rodičům dovolenou po Čechách. Spláchneme tím všechny narozeniny, svátky i vánoce v roce a rodiče si užijí týden v hotelu. Pak už dáváme jen maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.10.06 21:50

Ahojky..Tak to bych doporučila Bosch.To je dělo.Stojí asi 4-5tisíc..Ze zahrady celou ůrodu zlikviduje.Mrkev strouhá ,jablka-na jemno na hrubo.brambory na hrubo no prostě ten nemá chybu.Jinej bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
3.10.06 21:57

AHoj,
já mám Moulinex Ovatio duo - je jich víc druhů,tento má dvě nádoby.Používám ho téměř denně, jediné,co jsem po5ti letech zničila, byla nádoba, která mi spadla.A ta byla dost drahá, stála 600 8O
Na obchodním domě (myslím,že www.obchodnídum.cz) jej měli v akci za 3000,– i když doporučená cena je myslím k 5.000,– Jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný