Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hledám tip na kvalitní termosku, ve které nazačne čaj časem (během dne) zapáchat. Zatím, co jsem zkoušela - značkové neznačkové, nerez, plast, sklo, ve všem byl tak po 8 hodinách čaj cítit a byl nepitný. A to i podlouhodobém používání termosky, čištění uzávěrů, vyvaření v octu.
Jaké máte zkušenosti vy?
ahoj
my máme litrovku tescomu - nerez a v pohodě… ten čaj teda nedávám až tak často… já nesnáším teplý pití, takže to spíš používám v zimě na udržení takové té normální teploty šťávy… ale manžel si tam čaj dává a nikdy nesmrděl… i když ho za dva dny poté vylívám…
ted jsem kupovala termosku i malýmu - s brčkem - ale ta mi zatím nedošla, tak nemůžu posloužit…
PS: čaj děláme normálně roibos s obyč cukrem a citronem… občas rumem:o) možná co zkusit místo termosky vyměnit značku čaje:o))))) to je jen nápad:o)
Mako,
kde jsi prosím kupovala termosku s brčkem pro Míšu? Zrovna jsem nad tím uvažovala, že v zimě, i když nebudou procházky dlouhý, by se nějaká dětská termoska s teplým čajem hodila. A právě s nějakou násoskou, z které se dá rovnou pít (a ne přelívat klasicky do vršku jako hrníček … )
Díky!!!!