Kvalitní vysavač?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
8.10.15 11:06

Kvalitní vysavač?

Zeny,
potrebuju vysavac, ktery ma opravdu dobry saci vykon, treba i na malinke kulicky. Muj nynejsi odchazi a stejne nebyl schopen vysat treba kulicky pepre. mel totiz nejakou divnou tu saci cast na zemi. Aby nebyl moc hlucny a dala se intenzita sani nastavit, kvuli vysavani nudi u mimi.
Jestli motor na tyci nebo tahat za sebou, je mi fuk.
Diky za tipy.
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
8.10.15 11:09

D test

Hodnocení
Miele Complete C3 Celebration EcoLine Plus dobře (70 %)
Miele Complete C3 Electro EcoLine dobře (68 %)
Electrolux ZUOORIGWR+ dobře (65 %)
Philips FC9197/91 dobře (62 %)
Severin BC7055 dobře (61 %)
Electrolux ZUSORIGDB+ dobře (60 %)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.10.15 11:17
@Ivonetaa píše:
Zeny,
potrebuju vysavac, ktery ma opravdu dobry saci vykon, treba i na malinke kulicky. Muj nynejsi odchazi a stejne nebyl schopen vysat treba kulicky pepre. mel totiz nejakou divnou tu saci cast na zemi. Aby nebyl moc hlucny a dala se intenzita sani nastavit, kvuli vysavani nudi u mimi.
Jestli motor na tyci nebo tahat za sebou, je mi fuk.
Diky za tipy.
I.

Několik let už máme Etu Cantoa splnuje všecky tvé požadavky. Doma máme dva psy a dítě a bez problému všecko vysaje včetně chlupů :palec:

• Citovat
  • Upravit
20767
8.10.15 11:19

Mám průmyslový od Nilfisku. Není to zrovna fešák, ale vysaje všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
8.10.15 11:23

Máme miele S3 nebo tak nějak, nějaká starší verze co vyhrála v Dtestu, takže tu značku můžu doporučit
naopak za mě etu ne - nevím tedy jaký přesně model, mamka jí koupila na chalupu, má to krátký kabel, hadice pořád vypadávají protože tam není žádný záchytný čudlík, ta spodní část se zase strašně blbě odendavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
8.10.15 11:26

My jsme si tentokrát trošku připlatili a pořídili vysavač karcher. Německá značka, od které jsme očekávali kvalitu, a naše očekávání také splnila. My máme teda s vodním filtrem, takže složitější příprava atd., a intenzita sání jde nastavit pouze otvíráním/zavíráním otvoru na hadici, takže konkrétně ten náš na odsávání nudlí vhodný není, ale můžeš si vybrat jakýkoli jiný od tohoto výrobce. Sací výkon toho našeho je úplně super, až mě to překvapilo jakou to má sílu - s novým čistým filtrem jsem vysála i mouchu v letu :mrgreen: S naším starým vysavačem se nedá absolutně srovnávat, a vypadá, že i něco vydrží. Jenom je teda větších rozměrů a ta cena je taky někde jinde. Nám se investice vyplatila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.10.15 11:29
@acimedaca píše:
Máme miele S3 nebo tak nějak, nějaká starší verze co vyhrála v Dtestu, takže tu značku můžu doporučit
naopak za mě etu ne - nevím tedy jaký přesně model, mamka jí koupila na chalupu, má to krátký kabel, hadice pořád vypadávají protože tam není žádný záchytný čudlík, ta spodní část se zase strašně blbě odendavá…

Tak to byl asi nějakej levnej, protože mi máme už několik let od Ety ten Canto a naprosto jsme spokojený. Kabel dlouhej a,,záchytný čudlíky,,tam máme dokonce dva na tétyči. Naopak znám lidi, kteří na Miele nadávaj, tak si pak vyber, že jo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30811
8.10.15 11:32
@Jančakecalka píše:
Tak to byl asi nějakej levnej, protože mi máme už několik let od Ety ten Canto a naprosto jsme spokojený. Kabel dlouhej a,,záchytný čudlíky,,tam máme dokonce dva na tétyči. Naopak znám lidi, kteří na Miele nadávaj, tak si pak vyber, že jo… :nevim:

nevím kolik stál, ale je to letošní model - schválně jsem to zkusila dohledat a je to Preto - 3300 Kč, asi je taky rozdíl model od modelu - takže za mě Preto nebrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.10.15 11:34

Vorwerk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.10.15 11:35
@acimedaca píše:
nevím kolik stál, ale je to letošní model - schválně jsem to zkusila dohledat a je to Preto - 3300 Kč, asi je taky rozdíl model od modelu - takže za mě Preto nebrat :-)

Tak Preto ani neznám teda.
Ten nášstál před lety, když byl jako novinka okolo 5 tisíc.
Taky jsme si ho kupovali přímo v Etě, kde jsme si ho mohli pořádně vyzkoušet a vše nám bylo podrobně vysvětleno, nikdy bych to nekoupila někde v obchodáku nebo přes net, když si to pořádně nevyzkoušim.

• Citovat
  • Upravit
5271
8.10.15 11:49

Už bych nikdy nešla do Ety :?. Dobrou zkušenost mám se Zelmerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.10.15 12:17

Mame Miele cat&dog a nemuzu si ho vynachvalit. Nejlepsi vysavac hlavne na koberec, jakej jsme kdy meli. A stupnu intenzity ma nekolik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
8.10.15 12:42

My řadu let měli vysavač od Kirby, stál sice asi 50tis ale byl vážně úžasný. Bohužel už je snad ani nikde neprodávají. Teď jsme koupili levnou víceúčelovou Etu Neptun a také naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
8.10.15 16:58

Já bych šla do Miele. Chci si ho pak koupit jako druhý do patra.
Jinak máme 2 roky (ideální doba pro to, aby se rozbil :D ) Elektrolux Jetmaxxx a vysává dobře. Ale je to takovej plastovej krám. Ale ten, co máme my, už se asi neprodává, co vyšel zákon o výkonech vysavačů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.10.15 18:36

Ja vam diky. tipy mam, ted sup na vyzkouseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný