Kvasinková infekce každý měsíc

Anonymní
9.9.20 11:40

Kvasinkova infekce kazdy mesic

Zdravim…od porodu (jiz rok) trpim na. kvasinkovou infekci. Spim pouze s pritelem, dole se myju peclive ale stejne proste snad kazdy mesic dostanu kvasinkovou infekci…pomahaji mi clotrymazol tablety, ale i tak…mate nekdo neco. osvedceneho aby se mi to porad nevracelo? :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35782
9.9.20 11:44

A partner se taky vždycky preleci? Jinak vynechat sladký, protikvasinkova dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.9.20 11:45

Tak hlavně by tu léčbu měl taky absolvovat partner, jinak se toho nezbavíš. Ty to přeneseš na něj a on zpět zase na tebe, ještě je otázka, jestli teda má jen tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
9.9.20 12:00

Oba dva přeléčit a Vy najeďte na protizánětlivou dietu. Po přeléčení aplikujte aspoň týden probiotika. Pak ještě chvíli můžete jíst třeba Candistop. A ujistěte se, že intimní mýdlo, které používáte, je vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 12:17

Jednu dobu jsem to měla štěně. Každý měsíc potíže. Pak jsem zjistila, že mi chlap zahýbá :roll:

• Citovat
  • Upravit
15152
9.9.20 12:31

Prelecit i chlapa, ale jestli ti to tahá od sousedky, tak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.9.20 12:42

Hlavně se dojít po styku vycurat, i kdyby jen trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.9.20 12:43

Krom přeléčení chlapa, což u nás stejně nezabralo bych ještě dodala, že pokud se s tím potýkáš takhle dlouho, tak začít držet protikvasinkovou dietu a mně ještě hodně pomáhá oregánový olej, nedám na něj opravdu dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.20 13:06

Zdravim, mela jsem to same jeste dele, kolikrat i 2× do mesice. A po letech trapeni pomohla definitivne tato kombinace: Dietni program Whole30 (nastuduj si na internetu pravidla - narozdil od protikvasinkove diety se tento dietni program drzi jen 30 dni, je i skupina whole 30 na Facebooku) + probiotika Probiolact + kys. kaprylova (Candix). Od te doby ani tuk (uz je to pul roku) a to jsem se vratila ke sladkemu :-). Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.9.20 15:22

Doporučuju Candivac a probiotika (např. Probio fix)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.20 12:26

Ano, mám osvědčenou radu.

1. přeléčit i parnera mastičkou
  2. výplach, později už jen omývání octovou vodou
  3. dieta jak doporučují ostatní
  4. nepřehánět to tam dole s mytím, nekoupat se v pěně apod, ať se tam nedostane zásadité mýdlo, šampon atd.

Doporučil mi to lékař, žádná babská rada. Potřebuješ tam dole mít kyselé prostředí, ve kterém žijí prospěšné bakterie a svojí přítomností brání tomu, aby se přemnožilo cokoliv jiného, třeba kvasinky. Léčba pozabíjí všechno včetně toho prospěšného a je potřeba domu prostředí potom trošku dopomoct, aby se vrátilo do normálu a nastartovalo se vše jak má.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa