Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj potrebovala bych radu dostala jsem kvasinkovou infekci do prsu
gynekolozka mi dala canesten ale ten mi nejak nepomahal tak mi sestra poradila fialku ze ji nemusim ani umyvat kdyz budu kojit ( ale ja ji radsi vzdycky trochu umyju)a po kojeni natrit bradavky bepanthenem. Tak jsem se chtela zeptat za jak dlouho vam ta fialka zabrala a jak casto ji mazete a jak dlouho ji mam uzivat? A drzeli jste nejakou specialni dietu jsem si o tom neco cetla a clovek nemuze jist skoro nic
. A jeste mi doktorka rekla ze mam vetrat bradavky ale co pak muzu kdyz to ze me tece jak z mlekarny
takze jsem si koupila chranice bradavek jsou dobre ale staci se nahnout a je to venku
jeste jsem slysela neco o latkovych vlozkach do podprdy ze ty jsou prodysne nemate s tim nekdo zkusenosti? Dekiju za odpovedi ![]()
Mas hodne otazek, tak odpovim jen svou zkušeností. Mela jsem to spolecne s prckem, on mel takovou bilou pusinku a povlak na jazyku, ja u sebe citila jen svedeni. Takze fialku jsem mela do doby, nez se to zahojilo prckovi. Jinak mi doporucili nejlepe koupit nove dudliky, dusledne je dezinfikovat, predpokladam teda i ty nove kloboucky. Ty mrchy se na tech vecech pry drzej. Prsa vetrej v noci a kdyz kojis. Drzim palce, je to voser ![]()
Nedrzela
co si pamatuju, tak se radi vynechat sladke, ne. Tak to zkus a uvidíš ![]()
Zkušenost nemám, ale u miminka moučnivku řešíš? Nemyslím si, že by látkové vložky byly lepší. Spíš často měň ty jednorázové a aspoň po chvilkách, kdy mléko nepoteče, tak nechej větrat.
No zkusim to i kdyz bez sladkeho to bude tezke
resila jsem to s detskym a v pusince maly nic na stesti nema ale rikal ze kdyz si budu davat tu fialku tak ze vlastne i na neho to pusobi takze by u neho snad problem byt nemel