Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj devčata potřebovala bych poradit jsem v 6tt,pred tydnem mi doktorka zjistila že mám kvasinky,dala mi na to globule,nemůže to nejak poskodit miminko?jsem poprve tehotna a moc se na mimi tešíme,na ultrazvuk jdu až 4.3. je to dlouha doba,prosim odpovezte
Já myslím, že doktorka ví, co ti dává, když jsi těhotná. Já kvasinky zatím neměla a doufám, že ani nebudu ale četla jsem tu od spousty holek, že v těhu užívaly čípky i masti, takže buď v klidu.
Neboj se, určitě je to bezpečné, nemusíš mít strach.Tak ať mimčo pěkně roste. ![]()
Ahoj bud v klidu
Ja sem mela globule Tetraborico, mast Vitagyn C cele tehu…jsou zcela neskodne. Od 25.tydne sem byla na rizikovem a dostavala super globule,aby pripadny zanet nevyvolal predacsny porod. Nazev uz sem zapomnela, ale byl to driak......kazdopadne vse je ok.
ahoj tské jsem je měla a malá je ok
užívej si těhotenství,lékaři většinou vědí co dělají
ahoj,nebo si kup fermalac a taky používej bez aplikátoru, občas si ho dávám i preventivně a do 25tt,kdy jsem šla na cukrovku, to bylo dobré…
Neboj,bude to OK
..Já jsem trpěla na kvasinky celé druhé těhotenství,od začátku až do konce.Měla jsem různé druhy globulí,nepomohly.Vždy se po přeléčení kvasinky vrátily.Dva doktoři nezávisle na sobě mi říkali,že kvasinky sami o sobě miminku ublížit nemůžou.Ty globule se dávají hlavně pro Tvoje pohodlí..Mě pomohl až porod,od té doby je klid.
Ahojky holky moc dekuji za odpovedi,moc jste pomohly jen jsem se bála,čekám první mimi tak o tom moc nevím,jeste jednou dik papa Lena