Kvasinky v těhotenství, neublíží globule miminku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
16.2.10 21:08

Kvasinky

Ahoj devčata potřebovala bych poradit jsem v 6tt,pred tydnem mi doktorka zjistila že mám kvasinky,dala mi na to globule,nemůže to nejak poskodit miminko?jsem poprve tehotna a moc se na mimi tešíme,na ultrazvuk jdu až 4.3. je to dlouha doba,prosim odpovezte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3086
16.2.10 21:34

Já myslím, že doktorka ví, co ti dává, když jsi těhotná. Já kvasinky zatím neměla a doufám, že ani nebudu ale četla jsem tu od spousty holek, že v těhu užívaly čípky i masti, takže buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
16.2.10 21:42

Neboj se, určitě je to bezpečné, nemusíš mít strach.Tak ať mimčo pěkně roste. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.2.10 21:43

Ahoj bud v klidu :wink: Ja sem mela globule Tetraborico, mast Vitagyn C cele tehu…jsou zcela neskodne. Od 25.tydne sem byla na rizikovem a dostavala super globule,aby pripadny zanet nevyvolal predacsny porod. Nazev uz sem zapomnela, ale byl to driak......kazdopadne vse je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.2.10 21:53

ahoj tské jsem je měla a malá je ok :-) užívej si těhotenství,lékaři většinou vědí co dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
16.2.10 23:17

Leni v pohodě jen nepoužívej aplikátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
17.2.10 07:14

ahoj,nebo si kup fermalac a taky používej bez aplikátoru, občas si ho dávám i preventivně a do 25tt,kdy jsem šla na cukrovku, to bylo dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
17.2.10 07:25

Neboj,bude to OK :kytka: ..Já jsem trpěla na kvasinky celé druhé těhotenství,od začátku až do konce.Měla jsem různé druhy globulí,nepomohly.Vždy se po přeléčení kvasinky vrátily.Dva doktoři nezávisle na sobě mi říkali,že kvasinky sami o sobě miminku ublížit nemůžou.Ty globule se dávají hlavně pro Tvoje pohodlí..Mě pomohl až porod,od té doby je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.2.10 12:33

Ahojky holky moc dekuji za odpovedi,moc jste pomohly jen jsem se bála,čekám první mimi tak o tom moc nevím,jeste jednou dik papa Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí