Kvasinková infekce v 9tt a bolest

252
19.5.14 11:39

Kvasinky a bolest??

Ahoj všem, prosím o radu: Jsem v 9tt a trápí mě pálivý pocit v pochvě, který doprovází nepříjemný tlak a včera i tupá bolest. Hned jsem volala na gyndu, kde mi bylo řečeno, že se jedná nejspíše o kvasinky. Mám si v lékárně koupit Canesten a bobule na zavádění a pokud to neodezní, tak za 3 dny přijít. O kvasinkách jsem toho přečetla mraky, ale nikde jsem se nedozvěděla, jestli k tomu může být i ta bolest?? S kvasinkami jsem se setkala po ATB, ale přišlo mi to trochu jiné… :nevim: Chci se jen zeptat, jestli nemá některá stejnou zkušenost? Děkuji a přeji krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
19.5.14 11:44

Může to bolet, pálit, svědit… aspoň s tím jsem se setkala já.. ale jako těhotná kor na začátku bych k dr nevolala a rovnou tam jela abych měla jistotu, že se jedná opravdu o kvasinky a vše je jinak v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.5.14 12:04

Tak já tió takhle měla za poslední těhu asi 4 krát. Vžddy jsem jela k doktorce a ta mě něco napsala, bylo to ale na recpt, takže nic volně prodejného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
19.5.14 12:13

Přijde mi zvláštní příštup tvé dr.. Takhle po telefonu to vyřeší a nazdar 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.5.14 12:15
@LacJa píše:
Ahoj všem, prosím o radu: Jsem v 9tt a trápí mě pálivý pocit v pochvě, který doprovází nepříjemný tlak a včera i tupá bolest. Hned jsem volala na gyndu, kde mi bylo řečeno, že se jedná nejspíše o kvasinky. Mám si v lékárně koupit Canesten a bobule na zavádění a pokud to neodezní, tak za 3 dny přijít. O kvasinkách jsem toho přečetla mraky, ale nikde jsem se nedozvěděla, jestli k tomu může být i ta bolest?? S kvasinkami jsem se setkala po ATB, ale přišlo mi to trochu jiné… :nevim: Chci se jen zeptat, jestli nemá některá stejnou zkušenost? Děkuji a přeji krásný den :)

Měla jsem to celé těhotenství a přes léto to byl teda pocuc :zed:

• Citovat
  • Upravit
16744
19.5.14 12:28

@LacJa kvasinky to mužou být, někdy to i bolí, je to taková tupá bolest jak popisuješ, pokud canesten mužou těhotný, tak ho zkus, mě v těhotenství léčila na kvasinky třikrát a vždy mi doktorka předepsala, to co mi dávala normálně, většinou macmimor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
19.5.14 12:29

@LacJa zajdi si k dr.
Já takhle volala taky a řekla mi, že si mám koupit boraxový globule, že je to nejspíš mykóza. Že mi v těhu stejně nic jinýho nedoporučí.
Ale mě se ty bolesti nezdály, tak jsem tam pro sichr pádila a zjistilo se, že jsem udělala dobře, protože ta mykóza byla řízlá se zánětem a vyfásla jsem ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
19.5.14 12:31
@střepina píše:
@LacJa kvasinky to mužou být, někdy to i bolí, je to taková tupá bolest jak popisuješ, pokud canesten mužou těhotný, tak ho zkus, mě v těhotenství léčila na kvasinky třikrát a vždy mi doktorka předepsala, to co mi dávala normálně, většinou macmimor

mě teda dr. řekla, že Canesten v těhu ne a už vůbec ne v prvním trimestru.
Taky jsem zaváděla Macmiror, ale mě vadil a nedělal mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.5.14 12:37

@Komteska80 je fakt, že někdy to je jen mykoza a pomohl mi jenamazol a někdy k tomu byl bakteriální zánět a psala mi to macmimor, já už v lékárně nic nekupuji, ale jdu rovnou na gyndu, ty volně prodejný léky mi moc nepomáhají, boraxový globule mi ještě v lékárně nenabídli, borax je homeopatikum, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.14 12:41

@LacJa mám to každou chvíli /ať žije těhotenství a změny v něm/. Ano, i ta bolest k tomu může být. Ovšem mi dr pokaždé napíše bobule - macmiror… Canesten doporučil jen krém, bobule ne :think: a omezit sladké atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
19.5.14 12:45
@střepina píše:
@Komteska80 je fakt, že někdy to je jen mykoza a pomohl mi jenamazol a někdy k tomu byl bakteriální zánět a psala mi to macmimor, já už v lékárně nic nekupuji, ale jdu rovnou na gyndu, ty volně prodejný léky mi moc nepomáhají, boraxový globule mi ještě v lékárně nenabídli, borax je homeopatikum, ne?

jj boraxový globule jsou čistě přírodní. Ale špatně se už shánějí…já oblítala mraky lékáren, než jsem je sehnala.
Taky jinak nesnesu volně prodejný přípravky…nedělají mi dobře a stejně nezabírají.
Tak i já rovnou vždy pádím k dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
19.5.14 15:29

Díky všem…Netušila jsem, že i kvasinky mohou bolet. Nedalo mi to a k doktorce jsem stejně zajela-dostala jsem Macmiror, tak snad to zabere. Když ne, má mě tam za 3 dny zpátky. Tak díky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí