Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uzivala jsem cytosan. Taky jsem mela zanesene telo. Uz se tesim az porodim a zacnu ho zas brat, taky se cpu sladkym. Na ten zaludek je dobry ten cytosan rozpulit a zredit vodou.
Ještě prosím nějaká rada na tyto příznaky? Než koupím ten Candix…díky…normalne hygienu dodrzuji a ted chci zacit s tou kvasinkovou dietou, zadny cukry a mouka…a ty tabletky…tak snad pomohou…
No nejlepsi v techto pripadech je udelat nejaky detox organismu. Telo se procisti, ulevi se mu, a imunita nastartuje. Pred tehotenstvim jsem prosla hlidanym detoxem od energy. Zmeri energii v jednotlivych organech, vytestuji vyrobky a reknou jak co brat. Dost mi to pomohli. Po porodu do toho chci jit zas, aby se telo po tehotenstvi srovnalo.
Ahoj, o candixu uvažuji, na jejich stránkách mají pozitivní hodnocení.. Neznáte někoho komu to vážně pomohlo?
Vyhozené peníze
Zkus mastichu, vyčistí střeva od kvasinek. Pak dlouhodobě brát inulin 3× denně 5 gramů. Ale hlavně nejíst sladký, vůbec ale! Pokud toto člověk nepochopí, nepomůže mu ani svěcená voda ![]()
@Jahudka87 píše:
Vyhozené penízeZkus mastichu, vyčistí střeva od kvasinek…
S nadsázkou můžu říct, že je masticha snad na všechno
Jsem ráda, že ji taky někdo používá. V mém okolí o tom lidi moc neví a přitom je to skvělé třeba i na afty, bílý povlak na jazyku nebo zničení helicobactera. Masticha je fakt mocná
Hlavně, co se týká gyn potíží je výborný výplach s mastichou (slabý roztok mastichové vody)
Nějaké nové zkušenosti s tímto přípravkem? Uvažuji o koupi, tak abych nevyhodila peníze.
Zdravím, trápí mě v těle kvasinky, určítě to mám ze sladkého…
pořád se mi vrací bolesti v podbříšku, svědí mě uši, něco mi z nich pořád teče, nepříjemno v puse, svědění očí, pořád rýma, únava, prostě celková imunita na nic…:-(
Chci se zeptat, jestli někdo z Vás nevyzkoušel Candix: http://candix.cz/o-produktu/
nebo jiný rady? Někdo říká česnek a dieta…