Svědění intimních partií

Anonymní
25.12.12 18:32

Svědění intimních partií

Ahoj holky, potřebuji poradit. Ode dneška mě svědí „tam dole“. Jsem v 17.tt a nevím, co mám teď mezi svátky dělat. Jiné potíže nemám, výtok není jiný než jindy (v těhotenství ho mívám, ale bez jiných potíží, bílý, nezapáchá). Myslíte, že to může být nebezpečné pro miminko? Nechci něco zanedbat, ale máme jet zítra do konce týdne pryč - myslíte, že to počká případně do příštího týdne na návštěvu lékaře? Myslím si, že může jít o kvasinky - kdyby to tak bylo, vadí to miminku? Děkuji za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.12.12 18:41

Ahoj, mela jsem kvasinky cele tehotenstvi, doktorka lecila asi 5×, pak mi dala preventivni mazani (kdyby moc svedilo) a nechala me svemu osudu. Takze o mimi strach mit nemusis. Po svych zkusenostech bych na doktora nespechala. Jenom pri sexu pozor, at to nechyti chlap.

• Citovat
  • Upravit
13837
25.12.12 18:46

Strč si tam bílý jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.12.12 18:54

Potvrzuji :palec: @micelinka …v těhotenství jsem s tím problémy teda neměla ale mimo těhot ano a než jsem něco koupila vždy jogurt pomohl, nechtěla jsem kamarádce věřit když mi to říkala:-) ale jednou jsem zkusila a paráda :potlesk: nejlepší asi dat na vložku a šoupnout mezi nohy..přeju ať se ti brzo uleví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.12.12 18:55
@Anonymní píše:
Myslím si, že může jít o kvasinky - kdyby to tak bylo, vadí to miminku? Děkuji za vaše zkušenosti

to budou kvasinky. Když to necháš být, tak se ti možná dost rozjedou a v nejhorším to může vést k zánětu, což už miminu teoreticky ublížit může. Doporučuju mít pouze čistou vodou (nebo intimním mycím gelem kyselým), stáhnout na minimum příjem cukrů a celkově sacharidů, kynutých výrobků, nosit jen bavlněný prádlo, když to jde, tak větrat, pokud máš někde v okolí pohotovostní lékárnu, tak můžeš koupit boraxové globule na zavádění, ty mají u mě vždycky vysokou účinnost, zavádím na noc a stačí dvě noci a je po svědění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
25.12.12 19:44

Boraxový globule…lékárnice mi poradila užívat 15 dní, včera jsem měla poslední, tak jsme zvědavá na jak dlouho budu mít klid…
Trpím na to jen v těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
25.12.12 20:46

Mně zaberou jedině boraxový globule, měly by se smět i v těhotenství, zabere mi vždycky hned první. Jinak já to po jogurtu - kvalitním, měla úplně šílený, to už mi pomohl spíš výplach slabým roztokem jedlé sody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
25.12.12 20:58

Mě pomáhal výplach od tantum rosa, trpěla jsem na to celé těhu a pomohlo mi to :)dr. mi doporučil dělat výplach pteventivně a měla jsem pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.12 21:13

Já to měla teď minulý týden, jogurt doporučuji, přešlo to..ale jen na chvíli, pak jsem si raději ještě v pátek skočila k dr., ten napsal mast a globule, ale zkusila jsem jen mast a ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 22:53

Jé zrovna dotaz, se přifařím, od včera od večera mě svědí pipka, ale venku, nikoliv pochva, výtok nemám vůbec, dneska už je to děsné, až jak kdyby sedřené a to neškrábu a bolí to. Nic tu nemám, vyhrabala jsem canesten na nohy a mázla to tím, snad sem neudělala nějakou botu, co myslíte? nikdy jsem to nezažila.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
20807
26.12.12 13:39

Nevím jestli se může Canesten v těhotenství…

@Anonymní píše:
Jé zrovna dotaz, se přifařím, od včera od večera mě svědí pipka, ale venku, nikoliv pochva, výtok nemám vůbec, dneska už je to děsné, až jak kdyby sedřené a to neškrábu a bolí to. Nic tu nemám, vyhrabala jsem canesten na nohy a mázla to tím, snad sem neudělala nějakou botu, co myslíte? nikdy jsem to nezažila.
Katka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 10:37

Canesten se může - dala mi ho doktorka. Ve středu ráno už to kousalo tak šíleně, že jsem řekla, že bych se do příštího týdne zbláznila a vyrazila jsem na ambulanci do nemocnice. Připadala jsem si sice blbě, že jdu s tímhle na pohotovost, ale ve svátek by měly i lékárny nejspíš zavřeno a stejně bych musela do té nemocniční. A v těhu něco aplikovat na tyto partie bez porady s lékařem jsem se bála. Dostala jsem právě Canesten krém a ještě nějaké globule na zavádění. Doktorka říkala, že volně prodejné léky na tento problém se mohou i v těhotenství.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
322
27.3.14 09:49

Mě napsal doktor mast Macmiror Complex a čipky tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.15 22:23

Holky, co predepisuje doktor, pokudk nemu prijdu s pichanim, rezanim ( ale snesitelnym) v intimnich partiich, pravdepodobne proto, zejsem si nedolecilapredesle vlekouci se kvasinky? Udela vyter a podle vysledku nasadi neco silnejsiho? Co tak vetsinou pisou, kdyz uz nepomahaji globule?

Bojimse, zetam prijdu a on mi zas prdne globule, kdyz odmitnu tak canesten, atd… Musim rict, zeto mam chronicky a ze mi nic volne prodejneho nepomohlo.

A zkouseli jste nekdo autovakcinu na chronicke kvasinky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa