Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
neznáte nějaké „triky“, jak bych si mohla vyvolat menstruaci? Nerada bych jí totiž dostala začátkem ledna, tak bych byla ráda kdyby konečně přišla teď. Měla jsem jí dostat před pár dny, ale stále nic. Že bych byla těhotná si nemyslím - měla jsem styk v poslední době jen jednou a to v době těsně po poslední menstruaci a navíc s kondomem. Obávám se, aby to nebyla cysta - byla jsem v létě už jednou na laparoskopii kvůli cystě na kterou se taky přišlo díky zpoždění.
Pokud bereš prášky tak vysadit…jinak o žádných tricích nevím ![]()
zkus abrakadabra menstruace přijď do týdne
opravdu neznám žádný trik a ani snad žádný není jak ji vyvolat..
Já právě kdysi slyšela o nějakém bylinkovém čaji, ale nevím už jaký to byl a hlavně jestli doopravdy pomáhá…
Pozor, třezalka se často bije s léky, pročti příbalové letáky, pokud nějaké pravidelně užíváš.
Já kdysi našla: horká vana, červené víno, svařák, heřmánek, snad i kontryhel by to mohl srovnat.
Tak já jsem slyšela jen o červeném víně, ale vyzkoušeno nemám. Naopak na skončení menstruace je dobrý citrón a to mám ověřeno ![]()
@lussinka1984 Nebo se prý překyselit kyselými okurkami. Že to oddálí o den, dva. Ale to jsem nezkoušela.
Tak já zkusím tu horkou koupel, Heřmánek a červené víno a budu doufat, že to pomůže:)
Chinin pomáhá vyvolat menstruaci..vždycky jak to chci vyvolat dřív vypiju tonic, který musí mít na obalu napsané, že je s chininem…jinak horká vana a červené víno taktéž:-)
Ahoj holky potřebuji poradit v červnu se me vubec nedostavila menstruace a před rokem jsem ji taky nemela v červnu nevite proč? a je to v pořadku? a ješte potřebuji poradit jedem na dovolenou a ja potřebuji vyvolat menstruaci ješte před tim než pojedem nechci aby me to chitlo na dovče diky holky
Holky potřebovala bych poradit jak vyvolat menstruaci aby byla dřiv jak to delate vy aby jste meli menstruace dřiv jak ji vyvolate? je mi 13 a bude mi 14 let četla jsem že když chceš vyvolat menstruaci tak bud uvařit čaj z šalveje nebo horkou vanu a pit u toho vino ale mužu ja pit vino když mi je teprve 13? a kolik toho vina mam vipit jednu dve skleničky prosim vas holky odpovidejte co nejdřive dekuji.
Ketina12: 2dc vína prý mají stačit, ale nezkoušela jsem. Jinak tyto rady ti pomůžou spíš aby jsi dostala menstruaci „včas“ a nebo jí pomáhají vyvolat, když máš zpoždění… Kámoška pije heřmánkový čaj. Ono o týden dřív menstruaci asi nevyvoláš ![]()