Vyvolání menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
20.10.14 15:25

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.15 18:35

alternativa

Ahoj holky:) potřebovala bych radu. Jaká je alternativa místo červeného vina pro vyvolání menstruace? Znáte nějakou?:) nebo jaký jiný alkohol by pomohl?:) předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.15 19:28

Já se nalévala heřmánkovým čajem, ale nepřišlo mi, že to mělo nějaký výsledek. Naopak svařené víno, koupel, to pomáhá, ověřeno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.4.15 12:01

Ahojte holky, máte některá zkušenost s tím, že jste měly cyklus pravidelně po 28 dnech a to i po porodu, a najednou se cyklus posunul a zůstal tak? Poprvé přišel po 34 dnech, další měsíc stejně tak a tento měsíc je 36den a furt nic…těhotná nejsem. A případně jak měsíčky vyvolat? Včera jsem měla červené víno a nic, nahřívám se, piji horké bylinkové čaje… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.5.15 08:23

Mám ten samý problém. Těhotná určitě nejsem a tak jsme měla pravidelně po 8 dnech mám 2 den zpoždění a sem dost nervní… včera jsem si dala červené víno a koupel což mi normálně zabírá a nic…tak jsme docela s manželem zvědaví co bude :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.16 10:37

problemy s menstruaci

Ahoj, je mi 16 ale jsem uz sexualne aktivni. Za tyden mam jet na rozlucku. Uz jsem vysadila i prasky. Jsou to 4dny a stale nic. Nevite nekdo co mam jeste delat?
Poslednich 5dni je mi strašně spatne, mela jsem nechraneny sex, ale je mozne otehotnet i pres prasky? Beru prasky Minerva-mate nekdo zkusenost s temito prasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.7.16 08:52

Dobrý den potřebuju pomoc :(
Včera sem vylila 3 l tonicu a 1 l heřmánkového čaje a nic.
Těhotná nejsem a ani kontryhel nepomohl.
Před týdnem mě ale bolela prsa a teď mě trochu bobolívá břicho ale pořád nic.
Máte ještě nějaké triky krom horké vany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.16 18:57

Ahoj holky pořebovala bych rychlé vyvolat menstruaci ale nemůžu pít alkohol a nevím co nahradi vino.
Chtěla bych totiž zkusit horkou koupel prosím pište klidně i něco jiného ale osvědčeného :palec:
Předem díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.16 19:02

Ahoj holky pořebovala bych rychlé vyvolat menstruaci ale nemůžu pít alkohol a nevím co nahradi vino.
Chtěla bych totiž zkusit horkou koupel prosím pište klidně i něco jiného ale osvědčeného :palec:
Předem díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
4.9.16 22:19

@Luca481 dojit na gyndu aby ti pichli agolutin a do 2 dnu to dostanes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.9.16 21:34

Ahoj. Jsem teď 57 Dc a nemám menzes. Nepřišla mi. Tak mě napadá, má na menstruaci vliv pitný režim? Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
29.9.16 21:40

@Mišičta
Ano, pitný režim má na to vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
29.9.16 22:31

@Mišičta Na to zda přijde nebo ne pitný režim vliv nemá. Nechávám tedy stranu pitný ežim ohrožující život, ale ten nepředpokládám, že by byl myšlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.9.16 22:46

@novomamča @j.a.n.i1 Nó piju max 1litr. Snažím se i víc. Byla sem na gynekologii a dr tam nic neviděl a řekl sestře ať mi odebere krev na HCG ale ji to nešlo. Ten den sem pila opravdu málo. Test sem si dělala 20dní z5 ale to bylo asi brzo byl negativní. Mám si zajít ke svojí dr aby mi krev odebrala dala mi i papír na to vypsaný. Peníze totiž žádný nemám abych si test koupila. A břicho mě pobolivá. Taková pichlavá bolest v oblasti vaječníků a dělohy. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
29.9.16 22:59

@Mišičta Těhotenský test stojí 30 korun…

Pití má vliv na to že ti nešla vzít krev, na to je třeba pít aby byla krev řidší a tekla. Na menzes nevím, ale určitě má vliv stres, strava… Nebo to může být cysta. Já je mám co chvilku a je to trochu podobné menzesu, jenom to víc bolí při pohybu/doteku. Ale to by dr. viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí