Vyvolání menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martina C.
27.8.13 07:10

Ahoj, měla jsem problém s menses po vysazení antikoncepce. Měla jsem „zpoždění“ cca 8 dnů. Po přečtení zdejších příspěvků jsem zkusila vanu s teplou vodou a heřmánkový čaj a druhý den večer jsem to dostala. Takže díky za rady a doufám, že i ostatním tyto rady pomůžou.

• Citovat
  • Upravit
1233
28.8.13 19:17

Musím doporučit heřmánkový čaj…necelé 2 dny jsem ho popíjela a na 3.den jsem to dostala…vážně doporučuji zabírá to ;) :)

• Citovat
  • Upravit
Ninouš90
28.8.13 19:46

Mně teda heřmánek nepomohl… pila jsem ho víc jak týden aaaa nic.. pak jsem pila kontryhel, a asi po týdnu jsem to dostala.. ale mylsím, že čajíčky nepomohly :mrgreen: Pak jsem pila kontryhel ještě 14 dní.. prý to pomáhá aby se MS dostavila včas. Podle toho bych to měla příští týden dostat, tak se uvidí 8)

• Citovat
  • Upravit
1683
3.9.13 10:57

Ja mam dostat MS v utery, na vikendovat pak budu v bojovych podminkach s minimalni hygienou, chci si ji proto urychlit o den, do patku bych pak mohla mit klid. Takze rikate ze mam zkusit cely vikend pit hermanek, tonic s chininem, cervene vino a dat si horkou vanu. No nic nemozneho, zkusit to vyzkousim :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 17:00

Dobrý večer, menstruace mi vychází na 27.prosince. Takže ji budu mít asi i na Silvestra. :( Prosím, nevíte nějaké účinné babské rady na vyvolání MS? Potřebuji ji mít dřív. Klidně na štědrý den. :(

• Citovat
  • Upravit
12743
22.12.13 17:37

Žádné babské rady nefungují 100% pokud potřebuje ms oddálit tak si zajdi na gyndu, ale osobně si myslím, že rvát do sebe hormony pro oddálení je nesmysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 17:44

Něco jsem teď přečetla na internetu. Že pomáhá heřmánkový čaj, horká koupel a červené víno. Dále tonic s obsahem chininu.

• Citovat
  • Upravit
6385
22.12.13 18:01
@Anonymní píše:
Něco jsem teď přečetla na internetu. Že pomáhá heřmánkový čaj, horká koupel a červené víno. Dále tonic s obsahem chininu.

zkušenost nemám, ale hodně holky říkávali že svařák z červeného vína :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 18:37

@Zahradulinka aha,takže ne jen samotné červené víno, ale svařák :think: děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
103
22.12.13 19:12

Vyvolání menstruace

@Anonymní píše:
@Zahradulinka aha,takže ne jen samotné červené víno, ale svařák :think: děkuji :)

Vše, co holky doporučují, je dobré, mně nejvíce pomohlo do červeného vína nakrájet plátky křenu (louhovat cca týden).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 19:14

@Helga2 na luhování už není čas. :) Musím vše spáchat zítra, at mám potvoru na štědrý den.

• Citovat
  • Upravit
14637
22.12.13 19:19
@Anonymní píše:
@Helga2 na luhování už není čas. :) Musím vše spáchat zítra, at mám potvoru na štědrý den.

Zítra asi těžko, menstruace se řídí hormonálně, takže svařákem nebo horkou vanou by sis pomohla leda tak v případě, že bys byla těhotná nebo se ms nedostavila z nějakého „techničtějšího“ důvodu. No tak budeš menstruovat na Silvestra no, nesmíš mít tak štítivé přátele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 19:23

@Litta jde o to, že se nechci o menzes starat na Silvestra.Ted den chci mít klid. :)

• Citovat
  • Upravit
14637
22.12.13 19:29
@Anonymní píše:
@Litta jde o to, že se nechci o menzes starat na Silvestra.Ted den chci mít klid. :)

A jak se o ni jako staráš? Si prostě párkrát vyměníš tampon nebo vložku. Asi jako kdyby sis chodila čistit zuby, no. Já nevím, o tolik to prostě neposuneš, je mi líto. Můžeš ale zkusit opačnou taktiku, ta má mnohem vyšší pravděpodobnost úspěchu - posunout ji na později. Stresem se ti to dost možná povede nevědomky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 19:32

@Litta zkusím to podle sebe, horkou vanu a víno. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa