Vyvolání menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
29.9.16 23:20

@Aletheia já vím že to není drahý. Mám jen do výplaty stravenky a za to test nekoupím. :-/ proto se ptám. V pondělí zajdu na krev a uvidím. Sem z toho nervózní. :( :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
29.9.16 23:53

@Aletheia Ano, když jde člověk darovat krev, tak to vliv má… ale odebrat to mini množství na hcg musí jít i když člověk zrovna nepije, to bych viděla spíše na ne přílišnou šikovnost sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.9.16 10:46

@j.a.n.i1 nó nakonec jsem byla v laboratoři a sestra se taky netrefila. Byly tam 2 a řikaly že jsou v žíle ale neteklo nic. 2× to zkusila a říkala že málo piju že to je delší dobu ne problém dneška. Nakonec píchla do zápěstí tam tekla ale byla hustá ty vo…Le to trvalo než se naplnila ta lahvička. Říkaly že musím se naučit víc pít že život mám před sebou. Takže asi tak. Já dělám blbost v tom že místo pití si dám jablko a paaaak si dám vodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
30.9.16 11:50

@Mišičta Nevim, ja taky malo piju a chdim i davat… To si to hlidam tak 3 dny predem a moje babicka ije mali cely zivot a za tech 93 let z toho zadny promlem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.9.16 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.17 00:55

Mám dotaz opět mm nepravidelnou menstruaci. Jsem 47 den. Mam doma utrogestan tak jsem ho začla užívat odedneška. Myslíte že ji tím tu menstruaci vyvolám dik za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
22.9.17 11:15

Ahojky potřebuju poradit. Ms mám dostat 27 ale vůbec bych se nezlobil kdyby to přišlo o 2,3 dny dřív. Mam 2 Října nastupovat na laparoskopii a to už ms nemůžu mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.9.17 12:05

@Ka-Ha to jde nacasovat leda utrogestanem nebo necim podobnym…me hodne pomaha hermankovy caj ale pokud nemas vyzkouseno moc spolehat na to nejde..spis jeste stresem aby prisla ms oddalis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
29.9.17 12:51

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat zda máte některá zkušenosti s Proverou?
Bývá vám po ní také špatně a pomohla vám k pravidelné menstruaci?
Děkuji za vaše rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.9.17 12:58

@Elenka1987 ahojky špatné mi po ní nikdy nebylo jen jsem byla docela unavená ( brala jsem ji rok) teď první měsíc bez a ms dorazila přesně na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 11:13

Potrebuju uklidnit a poradit

Ahoj holky, je mi 16 a antikoncepci beru jiz vic jak pul roku jelikoz mam uz 2 roky stalej vztah.Beru antikoncepci pravidelne a jeste s pritelem pouzivame kondom takze tehotna byt nemuzu :nevim:.Jde o to ze jsem dobrala platicko (v nedeli byl posledni prasek z platicka) a dnes je uz ctvrtek tudiz 4 den a mentruace nikde. Pupinky mam jako vzdy a bricho me taky boli. Zkousela jsem uz dvakrat vanu, litry hermankoveho caje a ted popijim tonic.Vino nepiju takze to jsem vynechala. A uz si vazne nevim rady jsem z toho tak vystresovana ze jsem vcera hledala nonstop tesco a posilala pritele pro hermankovej caj, nejsem blazen ze ne? :lol: Ja uz fakt nevim, po dobrani platicka jsem dostala vzdy ms uz 3 den, nevite cim to muze byt? Nechce se mi hned s kazdou blbosti litat na gyndu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 11:28

Potrebuju uklidnit a poradit

Ahoj holky, je mi 16 a antikoncepci beru jiz vic jak pul roku jelikoz mam uz 2 roky stalej vztah.Beru antikoncepci pravidelne a jeste s pritelem pouzivame kondom takze tehotna byt nemuzu :nevim:.Jde o to ze jsem dobrala platicko (v nedeli byl posledni prasek z platicka) a dnes je uz ctvrtek tudiz 4 den a mentruace nikde. Pupinky mam jako vzdy a bricho me taky boli. Zkousela jsem uz dvakrat vanu, litry hermankoveho caje a ted popijim tonic.Vino nepiju takze to jsem vynechala. A uz si vazne nevim rady jsem z toho tak vystresovana ze jsem vcera hledala nonstop tesco a posilala pritele pro hermankovej caj, nejsem blazen ze ne? :lol: Ja uz fakt nevim, po dobrani platicka jsem dostala vzdy ms uz 3 den, nevite cim to muze byt? Nechce se mi hned s kazdou blbosti litat na gyndu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 02:17

Ahojky. Menstruaci mam dostat příští pondělí, ale od příštího čtvrtka mam dovolenou a potřebovala bych menstruaci přiblížit. Na oddálení píšou, že se oddálí occa 3 dny, což mi nepomůže. Čtu horkou koupel, červené víno, heřmánkový čaj. Máte i přesto nějaké jiné rady o vyvolání menstruace o cca týden? Děkuji :palec: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa