Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj i já mám tento problém ale už jsem se stim naučila žít beru se taková jaká jsem a na začátku vztahu jsem měla hrozný komplex ale už i můj chlap mě zná… akorát doma orální sex moc nepraktikuju ![]()
Uz 4 roky sexualne neziju a to je mi 24, hrozne me to omezuje a stydim se
zakl.
Ahojky, stejnou zkušenost nemám, ale před 2 měsíci jsem byla na silikonech a ležela tam se mnou mladá paní, která si nechávala zmenšovat vnitřní pysky, že je měla větší než ty venkovní. Snad to píšu nějak pochopitelně. Taky z toho byla dost špatná, tak do té plastiky šla. A moc jí to psychicky pomohlo.Pak jsme si ještě několikrát volali a říkala, že velká spokojenost. Tak držím palce a pokud Ti to psychicky pomůže, tak hurá do tohho
![]()
Vždy sem si vymyslela příběhy že jsem jako malá měla úraz na koní atd.. později jsem si ho zastrkovala atak
dá se stim smirit ver mi… ![]()
Vypadam dole hrozne
jeden pysk o 4 cm delsi nez ten druhy
jak ucho kokrspanela, sebevedomi na bodu 0, tady pomuze uz jen ta plastika
zakl.
Nevidím důvod, proč nejít na plastiku…já měla taky mega komplexy z ňader, šla jsem na plastiku a jsem moc spokojená. nemám moc ráda takové ty řeči „zkus se s tím smířit“. pokud už x let sexuálně nežiješ nebo tě to připruje o rozkoš, kterou bys mohla mít u oralního sexu, není to normální a řešila bych to, když to navíc poměrně snadno řešitelné je.
No a proč na tu plastiku nejdeš když to vnímáš jako tak velký problém? Třeba by to šlo i na pojišťovnu.
Byl nekdo na labioplastice? do kolika tisicu se pohybuje? jste spokojene? pro operaci uz se jsem se asi rozhodla
zakl.
Tak abych Tě trochu uklidnila, zakladatelko, tak mám ten samý problém jako Ty, akorát oboustranný. Nevím tedy, o kolik mám delší vnitřní stydké pysky než ty vnější, ale už je mi to tak nějak jedno. Dřív jsem taky dost často uvažovala
o plastice a hlavně jsem si myslela, že jsem jediná s tímhle „handicapem“, ale věř tomu, že je nás mnohem víc. Mně hlavně dost pomohlo to, že příteli to
absolutně nevadí, to mě dost uklidnilo.
@pampalin píše:
Tak abych Tě trochu uklidnila, zakladatelko, tak mám ten samý problém jako Ty, akorát oboustranný. Nevím tedy, o kolik mám delší vnitřní stydké pysky než ty vnější, ale už je mi to tak nějak jedno. Dřív jsem taky dost často uvažovala
o plastice a hlavně jsem si myslela, že jsem jediná s tímhle „handicapem“, ale věř tomu, že je nás mnohem víc. Mně hlavně dost pomohlo to, že příteli to
absolutně nevadí, to mě dost uklidnilo. [/cit@pampalin píše:
absolutně nevadí, to mě dost uklidnilo.u me je to hrozne, ze mam abnormalne velky jenom jeden a navic hrozne trci ven
, zastrkavam ale ten sexualni zivot me nici mela jsem jen jednoho pritele a ten na to koukal jak na zjeveni a od te doby ze strachu nic
Zakladatelko taky te uklidnim, mam kamaradku ta ma stejny problem a to oboustranny. Kolikrat zvazovala plastiku ale nejak se k ni nedostala, protoze zjistovala ze to chlapum zas tak nevadi jak si ona sama mysli.Ja ji teda taky nemam soumernou ale to asi vetsina z nas, jen ne tolik jako ty. Pokud mas se nebojis plastiky tak do ni jdi, protoze vzdat se sexualniho zivota
a hlavne dobrovolne se odsoudit k zivotu bez muze a byt sama to je nesmysl.Tak preji hodne stesti a netrap se a rozhodni se ![]()
Pokud vím, labioplastika jde většinou na pojišťovnu, dr to může napsat, že to způsobuje problémy. Psala o tom tady arcanobacterium, gynekoložka, zkus to najít.
Mám stejný oboustranný problém, ale už mi to nevadí, mnozí muži s tím nemají žádný problém, naopak.
Ahoj,
, ze mi o 4cm presahuje… je to hnusny, uvazuju o labioplastice…neni to sranda. ma nekdo podobny problem…je mi do breku 
urcite chapete proc proc anonymne…mam jeden stydky pysk abnormalne velky