Abnormálně velký stydký pysk

Anonymní
26.12.12 13:45

Abnormalne velky stydky pysk

Ahoj,
urcite chapete proc proc anonymne…mam jeden stydky pysk abnormalne velky :(, ze mi o 4cm presahuje… je to hnusny, uvazuju o labioplastice…neni to sranda. ma nekdo podobny problem…je mi do breku :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.12.12 13:52

Ahoj i já mám tento problém ale už jsem se stim naučila žít beru se taková jaká jsem a na začátku vztahu jsem měla hrozný komplex ale už i můj chlap mě zná… akorát doma orální sex moc nepraktikuju :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.12 13:55

Uz 4 roky sexualne neziju a to je mi 24, hrozne me to omezuje a stydim se :( zakl.

• Citovat
  • Upravit
913
26.12.12 13:57

Ahojky, stejnou zkušenost nemám, ale před 2 měsíci jsem byla na silikonech a ležela tam se mnou mladá paní, která si nechávala zmenšovat vnitřní pysky, že je měla větší než ty venkovní. Snad to píšu nějak pochopitelně. Taky z toho byla dost špatná, tak do té plastiky šla. A moc jí to psychicky pomohlo.Pak jsme si ještě několikrát volali a říkala, že velká spokojenost. Tak držím palce a pokud Ti to psychicky pomůže, tak hurá do tohho :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.12.12 14:00

Měj se rada.. ;-)

Příspěvek upraven 26.12.12 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 14:01

Vždy sem si vymyslela příběhy že jsem jako malá měla úraz na koní atd.. později jsem si ho zastrkovala atak :-D dá se stim smirit ver mi… :-*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.12 14:04

Vypadam dole hrozne :( jeden pysk o 4 cm delsi nez ten druhy :( jak ucho kokrspanela, sebevedomi na bodu 0, tady pomuze uz jen ta plastika :( zakl.

• Citovat
  • Upravit
1863
26.12.12 14:07

Nevidím důvod, proč nejít na plastiku…já měla taky mega komplexy z ňader, šla jsem na plastiku a jsem moc spokojená. nemám moc ráda takové ty řeči „zkus se s tím smířit“. pokud už x let sexuálně nežiješ nebo tě to připruje o rozkoš, kterou bys mohla mít u oralního sexu, není to normální a řešila bych to, když to navíc poměrně snadno řešitelné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
26.12.12 14:17

:) :) udělala bych vše proto, abych byla sama se sebou spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.12.12 14:21

No a proč na tu plastiku nejdeš když to vnímáš jako tak velký problém? Třeba by to šlo i na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 14:33

Byl nekdo na labioplastice? do kolika tisicu se pohybuje? jste spokojene? pro operaci uz se jsem se asi rozhodla :) zakl.

• Citovat
  • Upravit
4336
26.12.12 15:17

Tak abych Tě trochu uklidnila, zakladatelko, tak mám ten samý problém jako Ty, akorát oboustranný. Nevím tedy, o kolik mám delší vnitřní stydké pysky než ty vnější, ale už je mi to tak nějak jedno. Dřív jsem taky dost často uvažovala
o plastice a hlavně jsem si myslela, že jsem jediná s tímhle „handicapem“, ale věř tomu, že je nás mnohem víc. Mně hlavně dost pomohlo to, že příteli to
absolutně nevadí, to mě dost uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 15:33
@pampalin píše:
Tak abych Tě trochu uklidnila, zakladatelko, tak mám ten samý problém jako Ty, akorát oboustranný. Nevím tedy, o kolik mám delší vnitřní stydké pysky než ty vnější, ale už je mi to tak nějak jedno. Dřív jsem taky dost často uvažovala
o plastice a hlavně jsem si myslela, že jsem jediná s tímhle „handicapem“, ale věř tomu, že je nás mnohem víc. Mně hlavně dost pomohlo to, že příteli to
absolutně nevadí, to mě dost uklidnilo. [/cit
@pampalin píše:
absolutně nevadí, to mě dost uklidnilo.

u me je to hrozne, ze mam abnormalne velky jenom jeden a navic hrozne trci ven :(, zastrkavam ale ten sexualni zivot me nici mela jsem jen jednoho pritele a ten na to koukal jak na zjeveni a od te doby ze strachu nic :,(

• Citovat
  • Upravit
1758
26.12.12 16:06

Zakladatelko taky te uklidnim, mam kamaradku ta ma stejny problem a to oboustranny. Kolikrat zvazovala plastiku ale nejak se k ni nedostala, protoze zjistovala ze to chlapum zas tak nevadi jak si ona sama mysli.Ja ji teda taky nemam soumernou ale to asi vetsina z nas, jen ne tolik jako ty. Pokud mas se nebojis plastiky tak do ni jdi, protoze vzdat se sexualniho zivota :nevim: a hlavne dobrovolne se odsoudit k zivotu bez muze a byt sama to je nesmysl.Tak preji hodne stesti a netrap se a rozhodni se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 16:13

Pokud vím, labioplastika jde většinou na pojišťovnu, dr to může napsat, že to způsobuje problémy. Psala o tom tady arcanobacterium, gynekoložka, zkus to najít.
Mám stejný oboustranný problém, ale už mi to nevadí, mnozí muži s tím nemají žádný problém, naopak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa