Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko
Pokud ti to dělá takové problémy v životě, tak neváhej a jdi na operaci. Cena záleží na tom, zda se operace dělá na plastické chirurgii, nebo na gynekologii. U nás na gynekologii to děláme na pojišťovnu, ale na plastice se platí a bohužel ti nevím říct kolik. Co se operace týče, tak je asi taková jako nastřižení a zašití při porodu a hojí se velice rychle. Dobré je, aby gynekolog měl s touto operací zkušenosti, aby neubral až moc, nebo zase málo, aby to udělal esteticky hezky a aby zachoval nervová zakončení, která v stydkém pysku jsou a jsou důležité i pro sex. Zkus se zeptat svého gynekologa a případně si domluv konzultaci i na plastice. ![]()
@Anonymní píše:
Pokud vím, labioplastika jde většinou na pojišťovnu, dr to může napsat, že to způsobuje problémy. Psala o tom tady arcanobacterium, gynekoložka, zkus to najít.
Mám stejný oboustranný problém, ale už mi to nevadí, mnozí muži s tím nemají žádný problém, naopak.
Přesně, jsou chlapi, kterým se to zrovna líbí.
Ahoj no asi máme stejný problém
já mám jen jeden stydný pysk velký mnohem větší než druhý vipadá to divně a oprravdu ne hezky ale co je nejhorší že je mi teprve 15
ale aspoň nejsem sama už jsem se bála…
Ahoj, je mi 15 a mam pravý stydký pysk velký tak že mi „kouká ven“ je mnohem větší než ten druhý.. Bojím se že až budu spat se svým přítelem, že se mu to nebude líbit a stydím se za to.. Je možné abych šla na plastiku? Nechci to mít tak jak to mám. ![]()
Holky, dámy, ženy,
neřešte to kdo co má za podvozek, řešte raději svůj život to, zda jste spokojené se vším. To, co jste v životě dokázali, pochvalte se. Myslím si, že hezké, škaredé apod.. Dámy, přece to nebudeme řešit, nikdo si podvozek nevybíral sám, prostě mu byl přidělen a je jen na nás, zda se s tím smíříme. Možná to někomu třeba překáží, ale opravdu? Nenamlouváte si to? Mě osobně nic nepřekáží, ani mým kamarádkám apod. Musíte se s tím smířit. A pokud Vám partner na to něco řekl? Vykastrovat ho! Každý není dokonalý, každý má chyby. Muži zase hledají obřízku na diskuzi. Myslím si, že každý s tím má problém. Jak ženy s našim podvozkem, tak muži s penisem. Dámy, každá z Vás je unikátní a dokonalá.
A pokud to někomu vadí, tak není ten pravý. To je jako řešit, kdo má jaký nos, velké uši apod. To jsou detaily. Nenechte do sebe řezat! A buďte na sebe hrdá!
@Anonymní píše:
Holky, dámy, ženy,
neřešte to kdo co má za podvozek, řešte raději svůj život to, zda jste spokojené se vším. To, co jste v životě dokázali, pochvalte se. Myslím si, že hezké, škaredé apod.. Dámy, přece to nebudeme řešit, nikdo si podvozek nevybíral sám, prostě mu byl přidělen a je jen na nás, zda se s tím smíříme. Možná to někomu třeba překáží, ale opravdu? Nenamlouváte si to? Mě osobně nic nepřekáží, ani mým kamarádkám apod. Musíte se s tím smířit. A pokud Vám partner na to něco řekl? Vykastrovat ho! Každý není dokonalý, každý má chyby. Muži zase hledají obřízku na diskuzi. Myslím si, že každý s tím má problém. Jak ženy s našim podvozkem, tak muži s penisem. Dámy, každá z Vás je unikátní a dokonalá.A pokud to někomu vadí, tak není ten pravý. To je jako řešit, kdo má jaký nos, velké uši apod. To jsou detaily. Nenechte do sebe řezat! A buďte na sebe hrdá!
musíme leda umřít a ne se s ničím smiřovat ty joudo
a už vůbec ne, když to napíše někdo na netu, k do mě ani nezná. Já bychna tu plastiku klidně šla
A mimochodem, podvozek je strašnej výraz ![]()
@malá_holka přesně tak, já mám stejný problém ale je to kuli probíhajícímu těhotenství, Krecova žila tam kde by ji člověk ani nečekal, takže vím jak se musí slečna cítit, je to nepříjemné pro dotyčného a hlavně vzhledově nepěkné, mě osobně pokud to nezmizí po porodu tak jelikož je to krecova žila a už jednu operaci s krecaky mám za sebou (flebektomii) tak na operaci půjdu hned a bez váhání. Nelíbí se to mě, příteli a kuli tomu si přijdu nejpřitažliva
1.anonym tu není pro sdělování názorů, ale pro citlivé informace a ty marně hledám
2. výraz podvozek?
neznáš slovo vulva nebo přirození?
3. nejedná se o estetický problém, ale o zdravotní! Žena s velkým stydkým pyskem má problém s jízdou na kole nebo na koni, na těsné džíny může rovnou zapomenout a tanga jsou taky tabu. A to nemluvím o tom, že v plavkách si musí pořád hlídat, aby nic nevykouklo.
4. mám sama sebe ráda, proto bych tento problém řešila bez váhání
5. ![]()
@Janli píše:
1.anonym tu není pro sdělování názorů, ale pro citlivé informace a ty marně hledám
2. výraz podvozek?neznáš slovo vulva nebo přirození?
3. nejedná se o estetický problém, ale o zdravotní! Žena s velkým stydkým pyskem má problém s jízdou na kole nebo na koni, na těsné džíny může rovnou zapomenout a tanga jsou taky tabu. A to nemluvím o tom, že v plavkách si musí pořád hlídat, aby nic nevykouklo.
4. mám sama sebe ráda, proto bych tento problém řešila bez váhání
5.
Výraz podvozek já treba používám běžně
. Ale jak píšeš o tom kole apod, to úplně se už hrozím jara a léta, jak budu po cyklovýletech chodit jak ku*va po šichtě, protože budu celá opuchlá a bolavá
pojišťovna asi takovou operaci nehradí, co? ![]()
@Janli píše:
@Bandii Pokud je tam opravdu zdravotní problém, tak to hradí.
Vážně?
asi se o to budu muset pozajímat
já si vždycky říkala, že to, že se mi blbě jezdí na kole není žádná tragédie, tak prostě na kole jezdit nebudu no…a značné nepohodlí při nošení upnutých kalhot a v podstatě všech kalhotek taky nikoho zajímat nebude. Asi se budu muset optat gynekologa. Díky za odpověď ![]()
Já si myslím, že jestli se za to stydíš tolik, že nemáš sexuální život, tak na tu operaci jdi. Důležité je se cítit dobře a ne si zvyknout na něco z čeho mám mindrák. K tvé otázce kolik to asi stojí, tak vc lékařském domě na Praze 7 http://www.plasticka-chirurgie.us/cenik/ stojí tato operace 17.100,–-Kč. Jdu tam teď v lednu na plastiku nosu, tak můžu pak dát reference.