Kvasinky, je to ještě normální?

Anonymní
11.1.26 21:02

Kvasinky, je to ještě normální?

Ahoj holky, prosím anonym, citlivé…
Je mi 23, s novým přítelem jsme víceméně prosexovali týden kdy byl Silvestr, taky spostu sladkého, alkohol, no a mě me minulý týden udělali kvasinky. Koupila jsem si Teda Canesten tu 1 tbl a krém. Ve čtvtek 8.1. večer jsem si ji zavedla. Dnes svědění není tak moc, ale pořád mám uvnitř pysku hodně, fakt hodně zarudlé, lehce pálí když mocim (ale ta sliznice, močák nemám) a pořád to svědí, ale ne tak moc. Je to nornlani? Krém teda mažu, ale nevím, jestli po trech dnech to má být pořád uvnitř pysku tak červené :,(, jsem z toho nešťastná, mám jít ke gynekolozce? Nebo se to zlepší…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
11.1.26 21:37

Ty jednodenní tablety moc nepomáhají. Chce to aspoň třídenní léčbu, ideálně pětidenní a pak zavádět vaginální probiotika a přípravek s kyselinou mléčnou. Máš potízě, tak znovu přeléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35754
11.1.26 21:38

Já si většinou kupuju balení kde je tablet aspoň 5-6. Plus přeléčit i partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.26 21:46

@JancaS84
Takže mám jít k doktorce nebo radši zkusit ještě těch 6 tablet?

• Citovat
  • Upravit
1268
11.1.26 23:04

Myslím, že to nemáš stále doléčené a proto máš ty problémy. Mast uleví jen na chvíli. Já si s kvasinkami užila před lety dost a ta jedna tableta mi nikdy nezabrala. Doktor mi doporučoval Clotrimazol, bývalo balení 6 tablet, ale koukám na web, že už není nikde dostupné, asi za to bude nějaká náhrada. Klidně být tebou skočím do lékárny a nechám si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.1.26 23:16

Já mám velmi dobré zkušenosti s vaginálními čípky Borogyn. Neobsahují sice žádná antimykotika, ale mě vždy pomohly lépe. Canesten je dle mého na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5966
12.1.26 09:02

Cotylena má 6 čípků.
1 je k ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.1.26 13:45

A jsou to 100% kvasinky? Může to klidně být e-coli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí