Kvasinky - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5310
12.1.15 15:09

Ja mela kvasinky snad s kazdym pritelem ze zacatku vztahu, nez si moje prostredni zvyklo na neco noveho :lol: takže to nemej vubec obavy z nevery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.1.15 15:10

To nemusí být nevěrou. Vlastně to nemusí vůbec souviset ani se sexem. Já chytla kvasinky po návštěvě koupaliště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 15:13

Tohle na mě taky zkoušel (naštěstí už) bývalý přítel, když se mi vyskytly kvasinky, že jsem s někým spala. Křivdil mi a dost mě to uráželo. :zed: Po rozchodu jsem zjistila, že mi celou dobu zahýbal on :zed: Jak říkám…naštěstí už bývalý.
Ale ani tak netvrdím, že jsem to chytla já od něj…např. mi nedělaly dobře barevné a parfemované toaletní papíry.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.15 15:17

Já je měla kdysi jen jednou, když jsem spala s jedním klukem, a pokud si dobře vzpomínám, tak se mi to s ním dost vracelo po krátké době. Ale byl to vůl :D Jinak jsem s tím pak už nesetkala, až ted, po té době 2-3 roky.. A začátek už máme za sebou :D tak uvidíme, snad to bude dobré. Proto jsem se raději ptala tady, jestli to nevěrou být může nebo nemusí. Právě bych mu nerada křivdila, kdyby to bylo neoprávněně.. ale vyvedly jste mě z omylu, a jsem za to ráda :) Moje dušička je klidnější a ty svědivý mrchy se snad brzo hoděj do klidu taky :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.15 15:18

A jak píšete, vím že příčin je spousta (viz wc, koupaliště, apod.). Pouze mě zmátlo že se to objevilo po sexu, přestože půl roku spolu spíme a pohoda.. Vysvětlily jste mi to, a já děkuji:)

• Citovat
  • Upravit
33916
12.1.15 15:27
@Anonymní píše:
A jak píšete, vím že příčin je spousta (viz wc, koupaliště, apod.). Pouze mě zmátlo že se to objevilo po sexu, přestože půl roku spolu spíme a pohoda.. Vysvětlily jste mi to, a já děkuji:)

neboj se opravdu bych v tom nehledala nevěru. Já měla období kdy jsem neměla chlapa půl roku a ty mrchy jsem měla skoro pořád a někdy je doba, že rok nic a pak období, že mě fakt víš co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 16:57

@Denisa76 - Nevěru jsem vyloučila, budu mu věřit :D Já doufám, že to bude ok, takovej ten kolotoč mám to- nemám to - zase jsou zpátky.. to je strašný.. Hlavně, ten přípravek co mi na to tenkrát dr. doporučila ted není k sehnání. Oběhla jsem tři lékárny a nic, až v té čtvrté měli poslední krabičku.. A poslední co bych chtěla to přenést na přítele :/

• Citovat
  • Upravit
33005
12.1.15 18:21
@Anonymní píše:
Zdravím, mám na vás takový dotaz - mám přes půl roku přítele, od začátku všechno v pohodě a v pořádku, ale předevčírem jsme spolu spali, a já mám dnes bílý výtok - pravděpodobně kvasinky, jednou jsem se s nimi už setkala. Jak velká je pravděpodobnost, že měl přítel styk s někým jiným než se mnou? Je mi divné, že doted bylo vše OK, a ted najednou bych měla mít problémy.

To jsem se docela pobavila. :lol: Manžel by mě musel podezřívat z nevěry tak co čtvrt roku a v těhotenství permanentně. :jazyk:

Příčinou kvasinek je hlavně rozhozená mikroflóra v pochvě (vlivem stresu, nemoci/oslabenou imunitou, užívání některých léků, hormonálními změnami, špatnou hygienou, zapařením, nošením nevhodného spodního prádla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 18:59

@Svistice :D Jsem ráda, že jsem pobavila :mrgreen: Já s tím zas takového zkušenosti nemám.. měla jsem to jednou, když jsem si začala s jedním klukem a ten nebyl zrovna monogamní.. samozřejmě vím, že se to dá chytnou leckde a příčin je spousta, ale jak říkám…tím, že jsem se s tím setkala pouze jednou, a ted najednou po půl roce, kdy všechno bylo OK, se mi to po sexu po dvou letech objeví, to byla zkrátka první věc co mě napadla.. :D Upřímně jsem ráda, že to je blbost… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
33005
12.1.15 19:18

Tak hlavně, že jsi uklidněná. Na chlapa bych nalítla až v případě nákazy chlamýdiemi, kapavkou, syfilis, AIDS apod.. K těm jen tak „ze vzduchu“ nepřijdeš.
Zato kvasinky jsou zcela běžnou součástí každé pochvy, a v optimálních podmínkách se jen přemnoží - z toho pak jsou ty kvasinkové záněty. Ne, že Ti je tam partner zavleče. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.1.15 06:22
@Anonymní píše:
@Denisa76 - Nevěru jsem vyloučila, budu mu věřit :D Já doufám, že to bude ok, takovej ten kolotoč mám to- nemám to - zase jsou zpátky.. to je strašný.. Hlavně, ten přípravek co mi na to tenkrát dr. doporučila ted není k sehnání. Oběhla jsem tři lékárny a nic, až v té čtvrté měli poslední krabičku.. A poslední co bych chtěla to přenést na přítele :/

partner se přeléčuje preventivně aby léčba měla smysl. Spíte spolu tak je to na místě. A nemysli si chlap si ho blbě umeje a i to může být příčina kvasinek.
Pokud nemáš nic od doktora sinějšího kvasinky se můžou vrátit. Dobrý je Jenamazol..z volně dostupných léků je nejúčinější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 10:27

@Denisa76 Jenamazol tu mam, spoleham na nej, tak snad zabere :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.15 18:08

Prosim jeste moc o radu ohledne kvasinek. Prelecila jsem jenamazolem, po tri vecery aplikace kremu dovnitr, uz po prvni aplikaci dobre, vytok zadny. Tu posledni ampulku jsem si davala vcera, myslite ze uz bych mohla mit sex s pritelem? Nerada bych to na nej prenesla, ale prijdu si v pohode. V pribalovem letaku pisi, ze obvykle jsou tyto tri davky dostacujici, coz jsem dodrzela, jen nevim teda-jak moc je chytre hned druhy den po konci lecby zacinat znovu se sexem. Co myslite? Jake mate zkusenosti? Moc dekuji za prispevky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa