Příliš silná menstruace po porodu

Anonymní
12.1.15 13:28

příliš sliná menstruace po porodu

Omlouvám se za choulostivé téma, Jsem 4měsíce po porodu, včera jsem poprvé dostala ms, ale tak silnou, že jsem to ještě nikdy nezažila. Každé 2 hodiny, musím běhat na záchod. V noci jsem měla špinavé prádlo :,( Měla jste to také některá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.1.15 13:31

Ano, prvni poporodni ms byla veeelmi silna, ted ( nedavno treti) uz je to v normalu.

• Citovat
  • Upravit
11117
12.1.15 13:34

Jo, prvni silena, dalsi dve hooodne silne, pak to zacalo zmirnovat, ale porad byly delsi nez pred porodem. jo a to jeste prvnich par mesicu prichazela MS o dost driv nez mela, no parada ;) ale zkonzultovana s lekarem, vsechno tohle je v norme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
12.1.15 13:37

První MS po porodu byla taky masakr. Ven jsem mohla jít jen s kalíškem a vložkou, jinak jsem se nesměla hnout z domu. Druhá byla taky silná a jaká by byla třetí netuším, tak už nepřišla. :-)
A teď zatím čekám a užívám si ten klid bez MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.1.15 13:43

Souhlasim s predchozimi nazory. Mne se menstruace vratila do normalu co do sily po 3 mesicich, ale trva stale jeste dele nez pred porodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.1.15 13:58

Souhlas s příspěvký výš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
12.1.15 14:02

Mám stejný problém jako zakladatelka, jsem ale už 9 měsíců po porodu a mens. mám silnou a neskutečně dlouhou. 14dní i někdy 20 dní. Asi bych měla ze sebou už něco dělat.. Je to hrozný, dr. říkal že se to zpraví časem, ale pořád je to stejný a k tomu ještě bolest břicha, hlavy a celková únava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
12.1.15 14:12

Mně už silná zůstala, ale ne teda tak moc. Každopádně si holky pohlídejte hladinu hemoglobinu v krvi, může to pak dělat problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
12.1.15 14:28

Ms jsem mela prvni silnou, to bylo sileny. Ale pak uz klid. Naopak ji mam slabsi nez pred porodem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.15 06:56

stále silná MS po porodu ... jaké vložky použít ????

Od porodu třetího dítěte mám extrémě silnou ms. Včera se dostavila po třetí a fakt je to masakr :zed: Poradíte mi prosím nějaké opravdu dlouhé vložky? Mám od always noční, pak naturela a stejně protečou, obzvláště v noci a to se chodím přebalovat každé dvě hodiny :zed:

• Citovat
  • Upravit
786
20.3.15 07:39

Taky jsem jí měla po porodu docela silnou. Používala jsem Organyc vložky prodávají jen po 10 ks, ale pomáhají…Jinak se neboj to přejde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.3.15 07:58

Mela jsem to po druhem taky. prvni MS na konci sestinedeli a pak po 18dnech :zed: obcas jsem pouzivala ty poporodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí