Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, prvni poporodni ms byla veeelmi silna, ted ( nedavno treti) uz je to v normalu.
Jo, prvni silena, dalsi dve hooodne silne, pak to zacalo zmirnovat, ale porad byly delsi nez pred porodem. jo a to jeste prvnich par mesicu prichazela MS o dost driv nez mela, no parada
ale zkonzultovana s lekarem, vsechno tohle je v norme.
První MS po porodu byla taky masakr. Ven jsem mohla jít jen s kalíškem a vložkou, jinak jsem se nesměla hnout z domu. Druhá byla taky silná a jaká by byla třetí netuším, tak už nepřišla. ![]()
A teď zatím čekám a užívám si ten klid bez MS.
Souhlasim s predchozimi nazory. Mne se menstruace vratila do normalu co do sily po 3 mesicich, ale trva stale jeste dele nez pred porodem..
Mám stejný problém jako zakladatelka, jsem ale už 9 měsíců po porodu a mens. mám silnou a neskutečně dlouhou. 14dní i někdy 20 dní. Asi bych měla ze sebou už něco dělat.. Je to hrozný, dr. říkal že se to zpraví časem, ale pořád je to stejný a k tomu ještě bolest břicha, hlavy a celková únava..
Mně už silná zůstala, ale ne teda tak moc. Každopádně si holky pohlídejte hladinu hemoglobinu v krvi, může to pak dělat problémy.
Ms jsem mela prvni silnou, to bylo sileny. Ale pak uz klid. Naopak ji mam slabsi nez pred porodem.
Od porodu třetího dítěte mám extrémě silnou ms. Včera se dostavila po třetí a fakt je to masakr
Poradíte mi prosím nějaké opravdu dlouhé vložky? Mám od always noční, pak naturela a stejně protečou, obzvláště v noci a to se chodím přebalovat každé dvě hodiny ![]()
Taky jsem jí měla po porodu docela silnou. Používala jsem Organyc vložky prodávají jen po 10 ks, ale pomáhají…Jinak se neboj to přejde… ![]()
Mela jsem to po druhem taky. prvni MS na konci sestinedeli a pak po 18dnech
obcas jsem pouzivala ty poporodni.
Omlouvám se za choulostivé téma, Jsem 4měsíce po porodu, včera jsem poprvé dostala ms, ale tak silnou, že jsem to ještě nikdy nezažila. Každé 2 hodiny, musím běhat na záchod. V noci jsem měla špinavé prádlo
Měla jste to také některá?