Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat v neděli jsem dobrala antikoncepci. Ve čtvrtek večer me začalo bolet v podbřišku hrozné křeče bylo to jako stahy na ten způsob ale neslo ani chodit nic a večer jsem začala krvacet ne zas az tak moc ale vyšlo ven větší kus čeho si vypadalo to jako obal, průhledný, krev a kus bílého tvrdého a bylo to vše zabalené. Šlo to ven s bolestmi. Bolesti v podbřišku jsou neustále o něco mensi a krvácení skoro není, malinko zvýšena teplota a mám hodně vařící břicho. Dnes jsem si dělala tehotensky test ale negativni. Byla jsem předtím bez antikoncepce měsíc. Nevím co to je nemám nikdy takové bolesti. Neměl jste to někdy někdo?
![]()
Příspěvek upraven 09.01.15 v 19:02
Neměla a kdybych to měla, tak rozhodně nevypisuju tady, ale valím na pohotovost
@Catus promiň že jsem ti vlezla na profil, chtěla jsem tě zmínit. Proč myslíš že je to vtip? Já to otevřela už podruhé, přijde mi to spíš děsivé než vtipné, tak jsem zvědavá kdo ji co napíše!
Nevim teda ale asi bych sla hned k dr. Tohle by se me nelibilo
Nerada jezdim do nemocnici pokud to jde vydržet. A zase představa, ze pojezdu na pohotovost a oni mi řeknou ze to nebyl potrat nebo cokoli ze je to jen menstruace tak abych nebyla za blázna
@Deluxe.Nicole No tak já nevím, ale ze mě při ms nevycházejí cituji:
„větší kus čeho si vypadalo to jako obal, průhledný, krev a kus bílého tvrdého a bylo to vše zabalené“
možná tak kousky sliznice, ale to vypadá jinak.
hlavně - máš teplotu a vařicí břicho, můžeš mít zánět
@atominnka
Jo tohle při normální MS také nemám. Říkala jsem si, ze uvidíme a kdyby to nepreslo po víkendu bych zavolala na gynekologii no
@Deluxe.Nicole no, být tebou, radši dřív než pozdějc, může z toho být pěknej problém.
Určitě bych jela na tu pohotovost…máš i teplotu, můžeš mít nějaký zánět, praskla ti tam cysta nebo něco..do těla si nevidíš
podle všeho máš doma dítě, tak se chovej zodpovědně ke svému zdraví, ať se tu o něj můžeš dál starat ![]()
@Deluxe.Nicole nečekala bych přes víkend, teda pokud se ti o 100% neulevilo. Přechodit zánět dělohy či čeho si jiného není sranda. I skryté záněty mohou udělat pěknou paseku ![]()
Když třeba NESu v ruce syna tak to ještě víc chytne. Teplotu už nemám 36,8
Ted tedy nevím co dělat
@Deluxe.Nicole taky bych jela. máš dvouleté dítě a maminku má jen jednu. když budeš pak s komplikacema týdny v nemocnici, moc mu tím neprospěješ
a nechci strašit, ale napadl mě i samovolný potrat - pak bys měla zajít na vyčištění dělohy ![]()