Kyretáž Norethisteron

544
11.1.15 10:28

Kyretáž Norethisteron

Ahoj všem,
hledám ženský s podobným osudem, co by třeba poradili.. :)

V řijnu lonského roku mi nějak začla blbakovat menses, nemela jsem to asi mesic a půl, tak sem naklusala k lékaři,(se špiněním) pichnul mi agolutin a že se to rozjede. Rozjelo se to, ale tak, že to trvalo hroznou dobu, tak jsem po 14 dnech šla zase, že jako pořád to je a dost, tak mi mudr opět pichnul agolutin, že prej to ustane (dneska už vím, že to asi byla blbost, když je to na vyvolání, ale třeba mě nektera z vas vyvede z omylu).Finale toho celyho bylo, že sem skončila na pohotovosti po 3 tydnech krvacení, kdy teda pak ten posledni den, jsem byla jak kohoutek..Byla neděle, během 3 hodin sem byla na sale na kyretaži.
Dneska jsem po kyretu přes mesíc, došla mi menses a co myslite -opět zase hotovy jatka, vložka na max hodinu, Tak opet sem letela na gyn ambulanci, jelikož v patek můj mudr nebyl, zkoukli mě, řekli mi že mam sliznici jen 2 mm nizkou a proto nasadily NORETHISTERON abych se zastavila.
Jenže mě se zdá, že to nějak na mě nema vliv, přes den kdy ho beru v 6 -12-v 18 00 h se to zmirni a do rana, jak je pauza si opet vesele krvacím a to ne málo.
Takže ženy -co by jste mi radili dále? Zítra mam jit na gynd na kontrolu, samo to tam u mudra vysypu, ale z druhy strany mam i strach co jako bude dal..Ono pak bejt v nervech doma, kdy nestíhate lítat měnit vložky, protože při sebemenším pohybu doslova tečete..
Jsem už toho všeho zoufalá..

K tomu všemu se mi po kyretaži objevily ještě náhle problemy co souvisi se žlučnikem asi..tak me čeka pekne gastroskopie a další věci :roll: :zed:

Všem děkuji za čas a odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
11.1.15 10:41

Jak dlouho ho bereš? Teprve druhý den? Zkus vydržet, může to trvat i několik dní, než se to zastaví. Nemám vlastní zkušenost, ale moje sestra ano, a přestává to až třetí, čtvrtý den.
Horší je, že po vysazení N. se opět spouští krvácení a tak pořád dokola :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
11.1.15 11:00

@Catus 3 den sem dneska začala. Beru od patka od rana.Jak sem psala, přes den se to umirni, a jak jdu spat, tak po te pauze, kdy se ten lek nebere, je to do rana zas a víc. Ale ja jak vemu pak prašek tak třeba do tech 10 hodin už je to zas méně.
Toho vysazení se bojim jak čert kříže :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria