Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhotná nejsi nebo v takovém začátku, že je zbytečný to řešit. Těhotnění hlavně nefunguje na lusknutí prstu a šance je vždy, ale velmi malá. Kvasinky je třeba zaléčit.
Případně se poraď s gynekologem.
Určitě přeléčit. A přeléčit i partnera, pokud jste spolu spali bez ochrany. Jinak si to stále budete přehazovat jak pinpongový míček ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, mám teď zase problém s kvasinkama (mám to opakovaně, už roky) a snazime se o druhé dítě, koupila jsem si canesten gyn tu jednodenní zaváděcí tabletu, ale momentálně mám kolem ovulace a aktivně jsme se snažili😄 asi si to nemám teď dávát, že? Mohli by to ohrozit nějak oplodnovani/uhnizdovani?😕 v minulém těhu mi to doktor nechtěl v 1. Trimestru léčit, že je to pro mimčo horší než ty kvasinky, tak jestli to teď nemám zkusit zalecit dokud se o těhotenství “neví” a není jisté, ale bojim se, jsem po ZT😒
Ahoj, mi vzdy pomuze gynimun rapid. Muze se i v tehotenstvi. Normalne zkousejte tedka sex a zkus se podivat na ten gynimun rapid, je to zavadeni na delsi dobu, ja si kupuju vzdy cipky a pak jeste tabletky probiotika gynimun intim care, co maji byt v pochve. Urcite ti nepomuze jednodenni tabletka. A prelecit i pritele, jemu muzes dat ten canesten. Nez se prelecite, tak pouzivat kondom nebo byt bez sexu.
Díky holky, přeléčím, mne už z toho hrabne, mám to furt, ikdyz jsme se nesnažili a spali spolu jenom s kondomem, ikdyz jsem neměla ani přítele a sex tak stejně taky, pořad pořad dokola od puberty, jsem z toho nešťastná 🙄 na gyndě to většinou resim, jsem tam jak doma😄
@Anonymní píše:
Díky holky, přeléčím, mne už z toho hrabne, mám to furt, ikdyz jsme se nesnažili a spali spolu jenom s kondomem, ikdyz jsem neměla ani přítele a sex tak stejně taky, pořad pořad dokola od puberty, jsem z toho nešťastná 🙄 na gyndě to většinou resim, jsem tam jak doma😄
Asi ti tam chybi ty posevni bakterie, zkus ten gynimun. Urcite nos bavlnene kalhotky, ne tanga, dodrzuj hygienu i po sexu, bud se umyvej jen vodou nebo intim gelem, mam lactacyd, zkus se vyhybat verejnym bazenum, nekdo radi i omezit cukry, bilou mouku ![]()
@Anonymní píše:
Co používáš za menstruační pomůcky? Já na to taky hrozně trpěla a co jsem vyměnila tampony za kalíšek, mám pokoj.
@Popokatepetla píše:
Co používáš za menstruační pomůcky? Já na to taky hrozně trpěla a co jsem vyměnila tampony za kalíšek, mám pokoj.
Víceméně jen vložky, tampon velice vyjimecne 😕 nad kališkem jsem uvažovala už, to je pravda.
Holky prosím o radu, mám teď zase problém s kvasinkama (mám to opakovaně, už roky) a snazime se o druhé dítě, koupila jsem si canesten gyn tu jednodenní zaváděcí tabletu, ale momentálně mám kolem ovulace a aktivně jsme se snažili😄 asi si to nemám teď dávát, že? Mohli by to ohrozit nějak oplodnovani/uhnizdovani?😕 v minulém těhu mi to doktor nechtěl v 1. Trimestru léčit, že je to pro mimčo horší než ty kvasinky, tak jestli to teď nemám zkusit zalecit dokud se o těhotenství “neví” a není jisté, ale bojim se, jsem po ZT😒