Ovulační testy

Anonymní
22.12.22 11:03

Ovulace a testy - dotaz

Zdravím,
mám dotaz k ovulaci a testům. Stalo se vám tohle někomu taky? Že jeden den je dopoledne čárka na testu silnějsi, navečer slabší.. Takže jsem si rikala, ze pozitivní test už asi teda byl. A najednou druhý den je čárka zase silná? :nevim:

Mám teda ted zvláštní cyklus, protože jsem do 13 DC spinila. Ale na kontrole vše v pořádku, špinění ten 13 DC preslo. Myslela jsem si, ze skrz to ovulaci ani mít nebudu. Ale myslíte, že ovulace i tak může být, když špinění skončilo?

Jen me zaráží, ze se síla čárky střídá. Vím, že moč je jiná dopoledne a jiná odpoledne. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37011
22.12.22 11:16

Aby byl pozitivní tak musí být čárka stejně silná nebo silnější než kontrolni, což tvůj není ani jeden. Ano, moč je jina proto se má dělat ve stejnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.22 11:24

@JancaS84 ano, to vím. A samozřejmě taky vím, že nejvyšší hladinu nemusí člověk ani zachytit na testu, protože uz mohla být. Ja jsem testovala 14 DC a čárka byla docela silná. A když pak odpo byla skoro neviditelná, usoudila jsem, že pozitivní test mohl být třeba 13 DC.. Treba - jsou to domněnky..

Ale ja se tu ptám na to, jestli se někomu takto čárka taky střídala.
Každopádně děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
3009
22.12.22 13:08

Podle testu ani jeden pozit., ale vypada to ze do par dnu bude. V dobe ovu testuj dopoledne a navecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
23.12.22 07:34

Ano, mně se to občas takto střídá, než najede na tu poslední sílící vlnu, tak je test těsně předtim slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.22 12:45

@Mytyl moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10
20.7.25 21:11

Ahoj holky je toto pozitivní ovulační test

Ahoj prosím je toto pozitivní ovulační test? Děkuji