Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aby byl pozitivní tak musí být čárka stejně silná nebo silnější než kontrolni, což tvůj není ani jeden. Ano, moč je jina proto se má dělat ve stejnou dobu.
@JancaS84 ano, to vím. A samozřejmě taky vím, že nejvyšší hladinu nemusí člověk ani zachytit na testu, protože uz mohla být. Ja jsem testovala 14 DC a čárka byla docela silná. A když pak odpo byla skoro neviditelná, usoudila jsem, že pozitivní test mohl být třeba 13 DC.. Treba - jsou to domněnky..
Ale ja se tu ptám na to, jestli se někomu takto čárka taky střídala.
Každopádně děkuji za odpověď.
Podle testu ani jeden pozit., ale vypada to ze do par dnu bude. V dobe ovu testuj dopoledne a navecer.
Ano, mně se to občas takto střídá, než najede na tu poslední sílící vlnu, tak je test těsně předtim slabší.
Ahoj prosím je toto pozitivní ovulační test? Děkuji
Zdravím,
mám dotaz k ovulaci a testům. Stalo se vám tohle někomu taky? Že jeden den je dopoledne čárka na testu silnějsi, navečer slabší.. Takže jsem si rikala, ze pozitivní test už asi teda byl. A najednou druhý den je čárka zase silná?
Mám teda ted zvláštní cyklus, protože jsem do 13 DC spinila. Ale na kontrole vše v pořádku, špinění ten 13 DC preslo. Myslela jsem si, ze skrz to ovulaci ani mít nebudu. Ale myslíte, že ovulace i tak může být, když špinění skončilo?
Jen me zaráží, ze se síla čárky střídá. Vím, že moč je jiná dopoledne a jiná odpoledne. Děkuji.