Snažení 2023

52
20.12.22 11:46

Snažení 2023

Ahoj holky,

zakládám diskuzi pro snažilky roku 2023. Já jsem nyní 2DC, takže uvidíme jaké budeme mít štěstí příští rok. Snažíme se s manželem krátce, takže necháváme všemu volný průběh, ale ráda budu pročítat zkušenosti, pocity i rady ostatních.

Takže tfuj tfuj tfuj do roku 2023 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
20.12.22 14:22

Ahoj :mavam:
Rada se na pristi rok snazeni pridam. Jsem 11 dni po revizi, zamlkle tehotenstvi v 8tt. Dnes jsem byla na kontrole, mam pockat na 3 ms a pak na to mame vlitnout :mrgreen: Uz se nemuzu dockat :P

Uz mas nejake deti? :)
Drzim nam palce at se zadari co nejdriv a at je vse jak ma byt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.12.22 14:56

Ahoj, jeee tak zamlklé těhotenství, to je mi líto. kamarádka si tím prošla 2× a na potřetí už se zadařilo a mají holčičku.

Mám už 9 leté děcko. A ty? Děkuji a taky přeji hodně štěstí. Určite se na nás brzy usměje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
20.12.22 15:01

Ahojky, 20. ledna mě čeká první návštěva CARu. Tak jsem na jednu stranu zvědavá, co vlastně zjistí, na druhou stranu mám už teď děsný nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.12.22 15:47

@Suelika Ja doufam ze to bylo prvni a zaroven posledni ZT :pocitac:
To mas uz velkou slecnu :) Ja mam 2,5 leteho kluka.

@9Paja3 Budu drzet palce :palec:
Hlavne at zjisti kde je problem a zadari se vam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
20.12.22 22:01

Ahoj holky,
snad mě také čeká šťastné těhotenství a dobré zprávy v roce 2023, tak doufám a přidávám se :lol:.

Mám za sebou jedno ZT s revizí v červenci a jeden SP bez revize v listopadu.

Oběhala jsem si nějaká vyšetření, ale zatím mám výsledky v pořádku. Zrovna zítra jdu na konzultaci na imunologii tak uvidíme..

Dnes jsem 7DC, menstruace po ZT i SP přišla vždy v termínu. Tak alespoň něco funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
21.12.22 07:43

Holky, máte některá aktuálnější zkušenosti s Pronatalem v ČB? Já už nervuju i z toho, jak budou vypadat v lednu silnice a jestli budu mít kde zaparkovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.12.22 15:18

@Mikea Určitě už to teď bude v pořádku. :srdce: Já jsem děti za sebou hned nechtěla (asi bych to nedala :D ) a vyhovovalo nám to s jedním prckem, měli jsme jiné plány, ale teď se vše ustálilo a my si řekli, že druhý prcek by byl fajn :)

@9Paja3 Tu nervozitu znám. Takové to jak se těšíš, že vlastně dostaneš možná řešení a na druhou stranu nervy jak blázen :D Ale zkušenosti s Pronatalem nemám. A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.12.22 15:39

Cauky, klidně se sem taky přidám 🙂 zatím se vyloženě nesnažíme a dáváme tomu volný průběh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.12.22 16:19

Ahoj, přidávám se k vám. :D :mavam:
Pomalu se připravujeme na snažení, ale mám podezření na štítnou žlázu a do toho mě trápí vaginismus, takže uvidím jak mi vyjdou výsledky a jestli bude vůbec možné otěhotnět.
Nemá někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
21.12.22 16:46

@TeeeT To sis teda taky uzila :zed: Snad se pristi rok konecne zadari :hug: :hug:

@Suelika Snad ano, doufam v to :srdce:
Tomu rozumim, nekdo chce hned po sobe a nekdo si nejaky ten rok pocka.
Aspon ti starsi bude pomahat a bude to tak nejak jednodussi :)

@Lykelix Zkusenost vubec nemam. Ale snad ti vyjdou vysledky dobre a pujde vse bez komplikaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.12.22 21:22

Ahoj holky, taky se přidám :-) jsem ted 2DC a zkoušíme zatím chvilku.. doma mám skoro 6ti letou slečnu, těší se na sourozence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
21.12.22 23:37

Taky se pridam :) Aktualne se uz snazime, ale moc neverim, ze to tento mesic vyjde :zed:, takze od novyho roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.12.22 06:22

@Suelika Se současným přítelem je to něco přes rok „intenzivního“ snažení. Ale vím, že je problém u mě. S ex jsem to teda nějak do hloubky neřešila, ale po dvou letech jsem se vybodla na antikoncepci, protože jsem stejně furt zapomínala. A po dalších čtyřech letech si „odskočil jinde“ a tam to bylo hned :D Já to mám po mamce, ta se o mě snažila hromadu let. Byla na x operacích, tuny hormonů a pod. A nejlepší je, že doktor, díky kterýmu já vůbec existuju, je ten stejný, který vede ten Pronatal, kam se chystám. Takže to byla pro mě jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.12.22 06:52

@KraliceAlice my se Teda intenzivně nesnažíme, ale čekám zda to dostanu či ne. Nejhorší je že upřímně ani nevím kdy to mám dostat :lol: :lol: ale taky si myslím, že spíš nic, že od nového roku se teprve začneme snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí