Snažení 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kleryna
22.12.22 21:47

Ahoj, ráda se přidám, snažíme se teď už 6cyklus, kolem silvestra by měla být ovulace… :lol: jsem na STM a teď jsem přestala kojit první dítě 🙂
Snažíme se teda aktivně, beru vitamíny na podporu a používáme lubrikant, máme vysledováné plodné dny a podobně.. 😅 🤗
Bohužel se zatím nepodařilo… Mám krátkou luteální fázy (10dni) kvůli tomu kojení. Tak se uvidí jestli se to zlepší ☺️
Krásné svátky všem 🤗

Příspěvek upraven 28.12.22 v 17:02

• Citovat
  • Upravit
245
23.12.22 19:36

Ahoj, také se ráda přidám, vždycky sem byla spíše pozorovatelka, ale třeba bude fajn si o tom pokecat 🙂 u nás je to 4 měsíc co se tak nějak snažíme, ale už minulý cyklus mi doktorka nasadila Duphaston kvůli špinění. Mívám dost často cysty žlutého tělíska. 😐 Tak uvidíme, kdy se zadari. Doma mám 4 letou princeznu, která se tenkrát povedla hned druhý měsíc po vysazení HA.
Jinak přeji všem krásné vánoční svátky 🎄 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.12.22 23:00

@Yrisss tak to moc držím palce ať se zadari 🤞 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.12.22 08:18

@Umboba děkuji a také držím palce ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
24.12.22 08:37

@Yrisss moc. Děkuji :lol: u nás „první pokus“ nevyšel, potvora se dostavila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
25.12.22 14:06

@Umboba tak snad klapne hned další 🙂 já sem teď trochu zmatená, rozhodla sem se zkusit ovulační testy tenhle měsíc, jestli vůbec probíhá a už dnes 9 DC je ovulační test pozitivní 🤔 přijde mi to brzo… A Duphaston mám nasazovat až 17 DC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.12.22 08:09

@Yrisss ahoj, takze mas tu testovaci carku tmavsi nez tu kontrolni? Ja mam opacny problem, vcera 14dc, podle doktora jsem mela mit ovulaci dnes nebo zitra (pokud by vajicko hezky rostlo, ve ctvrtek melo 12.5mm) a testovaci carku mam slabou. Zkousim ted poprve premum aplikaci, ktera vyhodnocuje tu testovaci carku a mam skore 0.18, coz je mizerny, ovulace by mela mit skore aspon 1. Co dela Duphaston?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.12.22 08:27

@daudinka ahoj, jj testovací čárka je tmavší než kontrolní, co sem koukala do menstruačního kalendáře, tak to vypadá, že když mám ovulaci zpravy strany je to kolem 10-11 DC a když zleva tak tak 14-15 DC… poznám to podle bolesti, ovšem zprava to naposledy bylo v září, tak netuším jestli moje dedukce jdou správný 🤔 😁 tu aplikaci vůbec neznám… Jinak Duphaston je náhrada progesteronu, že doplňuje jeho hladinu v těle a zároveň případně pomáhá udržet těhotenství. Držím palce, ať to brzo klapne 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.12.22 08:36

@daudinka tak sem ze zvědavosti zkusila taky tu aplikaci a vyšlo mi 1,35…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.12.22 09:40

@Yrisss to je husty, ze to mas takto vysledovany. Ja si rikala, jestli ta aplikace funguje a zrejme ano :) tak mas ocividne ovulaci driv, to je parada, ze to aspon takto vis. Teoreticky by nemelo vadit, kdyz nasadis ten duphaston pozdeji, ale myslim si, ze kdyz budes vedet, ze ovulace probehla, tak ho muzes dat i driv. Ja si myslim, ze mivam ovulaci spis pozdeji, coz by asi odpovidalo tomu skore, ze si jeste par dni pockam. Asi hold to vajicko roste pomaleji, nez rikaji tabulky. Hlavne aby dorostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.12.22 11:12

@daudinka zapisuju si na které straně mám každý měsíc bolesti, tak to pak podle toho můžu vysledovat… Možná bych ten Duphaston mohla nasadit i dřív o nějaký ten den, no uvidím. Na tabulky se vykasli, zkus ty ovu testy a podle toho to poznáš nebo i podle těch klasických příznaků. Hodně slyším, že mají ženský ovulaci až dyl, doktor odhaduje, ale každý tělo je jiný. 🙂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.12.22 16:43

@Yrisss asi si to taky zkusim psat. Ted doktor rikal, ze je na jedne strane, ale nemuzu si vzpomenout na ktery :roll: mozna nalevo, tak uvidim. Fertility friend mi ukazuje az 19dc podle teploty z minulych cyklu. Kdy delas ty ovulacni testy? Ted je to prvni cyklus, kdy je chci udelat poradne. Pry je to k veceru lepsi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.12.22 17:43

@daudinka já ty ovulační testy teď dělám první měsíc a začala jsem 7DC a vždycky tak někdy během dopoledne, nenapadlo mě ještě řešit denní dobu 🤔 tak do 19teho DC máš ještě čas, to ovu ještě přijde 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.12.22 20:39
@daudinka píše:
@Yrisss ahoj, takze mas tu testovaci carku tmavsi nez tu kontrolni? Ja mam opacny problem, vcera 14dc, podle doktora jsem mela mit ovulaci dnes nebo zitra (pokud by vajicko hezky rostlo, ve ctvrtek melo 12.5mm) a testovaci carku mam slabou. Zkousim ted poprve premum aplikaci, ktera vyhodnocuje tu testovaci carku a mam skore 0.18, coz je mizerny, ovulace by mela mit skore aspon 1. Co dela Duphaston?

Co to je za aplikaci? O te jsem nikdy neslyšela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.12.22 08:51

@kopre_tina535 pise se to premom, napsala jsem to spatne predtim :) ja pouzivam kvuli mereni bt fertility friend, ale ted to zkousim psat i do te premom. Libi se mi, ze do te premom muzes vyfotit ovulacni test a ona ti porovna, jak je ta testovaci carka tmava oproti te kontrolni a da ti nejake skore. Takze snaz vidis, jestli uz mas peak lh a jsi pred vypustenim vajicka nebo jeste ne. Ja ted mela zase 0.14 vcera, coz je malo. Na ovulaci by melo byt skore aspon jedna nebo i vic. Samozrejme i normalne vidis barvu te carky, ale libi se mi, ze to vyjadruje ciselne. Teoreticky je delana na testy od premom nebo easy at home. Ty se daji sehnat na amazonu. Zvazuju, ze je koupim, vyjdou totiz i levneji. Ale pristi cyklus a mozna i ten dalsi budeme ridit ovulaci s doktory tak s tim jeste pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí