Snažení 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
13.1.23 12:14

@Mikea mě po prvni revizi přišla až po 3 měsících. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
13.1.23 12:53

@Umboba Vazne? 8o A cekala jsi az prijde ms sama nebo jsi byla na vyvolavacce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.1.23 13:42

@Mikea sama. I když je pravda, že už jsem byla objednaná k dr na pondělí a v sobotu jsem to dostala, tak jsem se jí vyhla. Já ty cykly měla strašně rozházené. Pak jsem to zsse dostala hned po 14 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
13.1.23 14:05

@Umboba Tak aspon ze prisla sama, ale po takove dobe. Ja z toho mam taky obavy, ze se mi to rozhodi, no uvidime. Jdu si koupit cervene vincko a vecer dam horkou vanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.1.23 14:07

@Mikea já z toho byla. Docela zoufalá :D všude jsem četla jak to dostávali po šestinedělí a já furt nic :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
13.1.23 18:31

@Umboba Ja se ani nedivim, to cekani je na palici :zed:

Udelala jsem si ze zvedavosti teh. test a mam tam docela viditelneho ducha 8o Nemam slov. :mrgreen: Bud je ve mne zbytek hcg a nebo nova bublina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.1.23 23:35

@Mikea může a nemusí :lol: ne mám pocit, že po revizi máš nějaký zbytkový hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
13.1.23 23:41

Dovolím si malou tapetku i když už jsem tím profláklý:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.1.23 10:39

Ahoj, také se k vám přidám 😊. Snažíme se od začátku léta, neviděla jsem ani douška na TT testu 😤 😊.
Ovulace snad u mě probíhá - OT každý měsíc kolem podobného dne pozitivní, na ultrazvuku v té době dominantní folikul. I jsem byla po 3 dnech od pozitivního OT na krvi kvůli progesteronu a paní doktorka říkala, že ovulace proběhla.
No a stejně nic 😤 😁. Chci může ušetřit spermiogramu, ale asi se mu nevyhneme 🙈 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
14.1.23 12:06

@Karla22 ahoj, já jsem na tom stejně. Nikdy na tt ano duch, ovulace probíhá, sex je během doby ovulace vždy a pořád nic. Jdu teď v lednu na gyndu, tak se zrovna zeptám na žádanku na spermiogram a chlap půjde. Nevím co myslíš tím „ušetřit chlapa“. Kdyby šlo o nějaké nepříjemné vyšetření, tak bych to chápala, ale udělat si to do kelímku je nepříjemné tak maximálně pro jeho ego :lol:
Pokud bude u nás vše v pořádku, s klidným svědomím tomu dám ještě půl roku a pak začneme kdyžtak řešit možnost IUI, nebo tak něco. Je mi 34, letos 35, tak nemáme moc čas ztrácet čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.1.23 04:24

Já mám po ovulaci a teď čekám. Člověk se na to snaží nemyslet, ale vůbec to nejde 🤷🏼‍♀️… Ale snažím se zaměstnat prací 😊. Co vy? Jak jste teď na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.1.23 04:25

@Karla22 Od začátku léta je ještě krátká doba. Věřím, že to brzy vyjde ❤️. Já jednou na TT měla dvě čárky, ale bohužel to odešlo s MS. Jinak přes ty dva roky nic 😊 🙏🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.1.23 10:41

Ahoj, snažíme se od června 2022 a zatím to nevyšlo :/…Dnes jsem 11 DPO, už od 8 DPO mě bolí prsa (ne bradavky) po stranách a zespoda, což normálně před MS nemívám. Bolí mě v podbřišku, ale to by mohl být příznak MS. MS mám mít ve středu nebo ve čtvrtek :)..Dnes jsem si ráno zkusila udělat test, ani duch…Myslíte, že je ještě brzy na testování? Nebo i prsa jsou prostě příznaky MS a mužu to rovnou zabalit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.1.23 15:50

@ajoslava Ahoj, Ja myslim ze na testovani je brzo. Mne se u obou tehotenstvi objevil 2 dny pred ms, tak zkus vydrzet :) Drzim palce :)

Ja dnes zkousela dalsi test, duch tam je ale nesili, takze nejspis zbytky hcg po potratu, za coz jsem asi i rada, jeste je fakt brzy. Stale netrpelive cekam na ms a furt nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
16.1.23 12:33

@Mikea běžné je až sestinedelí. Mně tedy přišla přesně 28 den od zákroku, ale to je asi fakt ojedinělé, spíše to trvá déle.

Záleží taky jak moc a jak dlouho jsi po zákroku krvácela a byla poraněná. Já třeba téměř vůbec. Krvácela jsem jen bezprostředně po operaci a pak už jen trosku špinila 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí