Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Umboba Vazne?
A cekala jsi az prijde ms sama nebo jsi byla na vyvolavacce?
@Mikea sama. I když je pravda, že už jsem byla objednaná k dr na pondělí a v sobotu jsem to dostala, tak jsem se jí vyhla. Já ty cykly měla strašně rozházené. Pak jsem to zsse dostala hned po 14 dnech
@Umboba Tak aspon ze prisla sama, ale po takove dobe. Ja z toho mam taky obavy, ze se mi to rozhodi, no uvidime. Jdu si koupit cervene vincko a vecer dam horkou vanu ![]()
@Mikea já z toho byla. Docela zoufalá
všude jsem četla jak to dostávali po šestinedělí a já furt nic
![]()
@Umboba Ja se ani nedivim, to cekani je na palici ![]()
Udelala jsem si ze zvedavosti teh. test a mam tam docela viditelneho ducha
Nemam slov.
Bud je ve mne zbytek hcg a nebo nova bublina ![]()
@Mikea může a nemusí
ne mám pocit, že po revizi máš nějaký zbytkový hcg
Dovolím si malou tapetku i když už jsem tím profláklý:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
Ahoj, také se k vám přidám 😊. Snažíme se od začátku léta, neviděla jsem ani douška na TT testu 😤 😊.
Ovulace snad u mě probíhá - OT každý měsíc kolem podobného dne pozitivní, na ultrazvuku v té době dominantní folikul. I jsem byla po 3 dnech od pozitivního OT na krvi kvůli progesteronu a paní doktorka říkala, že ovulace proběhla.
No a stejně nic 😤 😁. Chci může ušetřit spermiogramu, ale asi se mu nevyhneme 🙈 ❤️
@Karla22 ahoj, já jsem na tom stejně. Nikdy na tt ano duch, ovulace probíhá, sex je během doby ovulace vždy a pořád nic. Jdu teď v lednu na gyndu, tak se zrovna zeptám na žádanku na spermiogram a chlap půjde. Nevím co myslíš tím „ušetřit chlapa“. Kdyby šlo o nějaké nepříjemné vyšetření, tak bych to chápala, ale udělat si to do kelímku je nepříjemné tak maximálně pro jeho ego ![]()
Pokud bude u nás vše v pořádku, s klidným svědomím tomu dám ještě půl roku a pak začneme kdyžtak řešit možnost IUI, nebo tak něco. Je mi 34, letos 35, tak nemáme moc čas ztrácet čas ![]()
Já mám po ovulaci a teď čekám. Člověk se na to snaží nemyslet, ale vůbec to nejde 🤷🏼♀️… Ale snažím se zaměstnat prací 😊. Co vy? Jak jste teď na tom?
@Karla22 Od začátku léta je ještě krátká doba. Věřím, že to brzy vyjde ❤️. Já jednou na TT měla dvě čárky, ale bohužel to odešlo s MS. Jinak přes ty dva roky nic 😊 🙏🏼.
Ahoj, snažíme se od června 2022 a zatím to nevyšlo :/…Dnes jsem 11 DPO, už od 8 DPO mě bolí prsa (ne bradavky) po stranách a zespoda, což normálně před MS nemívám. Bolí mě v podbřišku, ale to by mohl být příznak MS. MS mám mít ve středu nebo ve čtvrtek
..Dnes jsem si ráno zkusila udělat test, ani duch…Myslíte, že je ještě brzy na testování? Nebo i prsa jsou prostě příznaky MS a mužu to rovnou zabalit ![]()
@ajoslava Ahoj, Ja myslim ze na testovani je brzo. Mne se u obou tehotenstvi objevil 2 dny pred ms, tak zkus vydrzet
Drzim palce ![]()
Ja dnes zkousela dalsi test, duch tam je ale nesili, takze nejspis zbytky hcg po potratu, za coz jsem asi i rada, jeste je fakt brzy. Stale netrpelive cekam na ms a furt nic. ![]()
@Mikea běžné je až sestinedelí. Mně tedy přišla přesně 28 den od zákroku, ale to je asi fakt ojedinělé, spíše to trvá déle.
Záleží taky jak moc a jak dlouho jsi po zákroku krvácela a byla poraněná. Já třeba téměř vůbec. Krvácela jsem jen bezprostředně po operaci a pak už jen trosku špinila 2 dny.